www.unclic.ro   Cursuri online www.ittraining.ro
Prima pagina Informatii utile Numere de telefon Stiri Subiecte de barfa Revista presei Fotbal. Sport Filme Programe TV Mancare Bautura Distractii Amuzante Auto/Masini Imagini desktop Dictionare Turism. Vacante Sanatate. Frumusete Moda Muzica Jocuri Cursuri IT Distributie software Download Magazine online Telefoane mobile Servicii Job-uri Portofolii Anunturi Blog-uri vedete Pagini personale Site-uri interesante Nostalgii Contact
Subiecte de barfa > aprilie 2010
Magda lui Tolea Ciumac, salahor pe şantier! Prestează muncă necalificată...

Controversata Magda Ciumac s-a reprofilat. A renunţat la apariţiile la televizor şi s-a angajat la o firmă de construcţii cu sediul in Bucureşti.

Conform contractului de muncă al fostei vedete OTV, depus la dosarul pentru custodia micuţului Sasha, Magda are salariul de 600 de lei pe lună, ea prestând muncă necalificată în construcţii, adică este salahor pe şantier. Nici soţul ei nu stă mai bine - Tolea s-a angajat ca vânzător la o firmă din Slatina, judeţul Olt, de unde câştigă 1.000 de lei lunar.

În ceea ce priveşte procesul pentru custodia fiului celor doi, magistraţii au suspendat, ieri, judecarea dosarului, după ce avocata lui Tolea a afirmat că anumite prevederi din Codul Familiei protejează mamele, discriminează taţii şi contravin Constituţiei. (Sursa: Libertatea.ro - 1 aprilie 2010)

10 păcăleli de 1 aprilie pentru cupluri

1 aprilie este Ziua internaţională a păcălelilor, dar totuşi nu mai este la fel de apreciată şi după ce creştem. Noi ne-am gandit insă să iţi dăm câteva idei care cu siguranţă te vor ajuta să râzi puţin de iubitul tău, fără ca el să se supere (în cazul în care ţine la glume). Iată zece exemple de păcăleli pe care i le poţi face în această zi:

1. Părinţii mei vin să locuiască la noi, o lună. Cum se împacă el cu ideea de a locui cu părinţii tăi o lună? Acum vei afla.

2. Spune-i că ai început să placi pe altcineva. Iar acea persoană să fie una la care el nu s-ar fi gândit niciodată, cum ar fi vecinul urâcios de la etajul inferior, care îţi bate mereu în ţeavă sau un prieten apropiat. (Aveţi grijă, însă, astfel de glume sunt bune numai atunci când rezultatul nu trezeşte suspiciuni sau crize de gelozie.)

3. Convinge-i şeful să îl păcălească, înmânându-i demisia deja semnată. Totuşi trebuie să fie doar o glumă şi nu să îl concedieze pe bune. Gluma trebuie să fie scurtă, altfel rişti să reacţioneze prost.

4. Fă-ţi un tatuaj fals. Dacă sunteţi împreună de puţin timp, asigură-te că este numele lui, mare şi cu litere de tipar, urmat de "pentru totdeauna." Fă acelaşi lucru şi dacă sunteţi într-o relaţie de lungă durată, dar asigură-te că îi scrii numele greşit.

5. Arată-i o poză cu un animal foarte urât şi spune-i că tocmai l-ai adoptat. Cu siguranţă va spune că este o glumă, dar, înainte să apuce să spună asta, spune-i şi ce medicamente trebuie să îi dea şi la ce ore. Acest lucru o să îţi dea un plus de credibilitate.

6. Lasă la întâmplare câteva prezervative XXL, ca el să le găsească. După ce le găseşte spune-i că nu sunt pentru el şi că ţi-au rămas de la un fost iubit.

7. Anunţă-ţi familia că tocmai v-aţi logodit (această glumă este rezervată cuplurilor "proaspete"). De ce să nu distrăm toată familia?

8. Găteşte-i o cină absolut oribilă. Gestul contează, nu? Ai mare grijă totuşi să ai mâncare de rezervă (mâncare bună).

9. Recomandarea doctorului: nu poţi face sex 90 de zile. Nu l-ai mai văzut plângând? Iată momentul potrivit să-i vezi şi partea sensibilă.

10. Clasica: ia-ţi de la farmacie un test de sarcină şi fă-l să creadă că eşti gravidă. După ce îi spui (sperând că nu va leşina) aşează-te liniştită la masă, spune-i pe un ton nepăsător: "şi?", în timp ce tragi dintr-o ţigară şi îţi torni puţin whiskey în cafea. (Sursa: Libertatea.ro - 1 aprilie 2010)

Mihaela Rădulescu: "E o nebunie să iubeşti un bărbat mai tânăr"

Mihaela Rădulescu adoră să iubească şi să fie iubită. Diva susţine că este ''cucerită definitiv de iubire'' şi mărturiseşte că a comis multe nebunii din cauza acestui sentiment.

„Sunt cucerită definitiv de iubire. De iubirea între o femeie şi un bărbat, între un copil şi mama lui, între un admirator şi un artist incredibil, între un om şi un câine, şi între oricine iubeşte o altă fiinţă care-i întoarce iubirea. Să iubeşti înseamnă să devii un întreg cu cineva. Toţi suntem jumătăţi şi încercăm să ne completăm iubind", a declarat fosta prezentatoare a „Duminicii în familie" pentru revista InStyle.

Mihaela recunoaşte că a făcut multe lucruri în viaţă care pot fi considerate nebunii, dar nu regretă acest lucru.

„Salturile cu paraşuta şi mersul la pădure pe motorul de enduro par nebunii în faţa unui om paralel cu sportul sau cu senzaţiile tari, dar sunt banale pentru oameni ca mine. Nebunie e să şi iubeşti un bărbat mai tânăr, deşi atâtea alte femei ca mine m-ar contrazice cu iubiri la fel de concrete. Nebunie e să te muţi în altă ţară, deşi atâţia alţi români au făcut-o, din motive similare sau din altele. Nebunie e şi să-i ajuţi pe alţii să trăiască, deşi pentru destui oameni e un fapt normal", a spus diva.


La 40 de ani, vedeta TV refuză să accepte că îmbătrâneşte şi este mândră de ceea ce vede atunci când se priveşte în oglindă. Mai mult, aceasta spune că se simte o femeie „mult mai reuşită" decât şi-ar fi imaginat.

"În iubire e mereu ceva magic, care-i face pe oameni atât de frumoşi şi seducători. Refuz să mă simt urâtă şi nu am nicio problemă dacă altora li se pare că sunt. Îmi sunt de-ajuns oglinda şi ochii omului drag ca să mă simt cât vreau eu de frumoasă. Când mă privesc în oglindă văd femeia care mi-am dorit să devin. Ba chiar una mult mai reuşită decât mi-am imaginat, la 20 de ani, că aş putea deveni la 40", a adăugat Mihaela. (Sursa: Libertatea.ro - 8 aprilie 2010)

Bomba Sexy: «Cristi îmi dă singur bani»

Acuzaţiile lansate ieri de Emmy, care a afirmat că Iulia Tăbăcaru îi cere lui Cristi Tănase 300 de euro pentru a accepta să se vadă cu el, au stârnit furia bombei sexy.

Libertatea: Iulia, ai fost acuzată de Emmy că obişnuieşti să îi percepi lui Cristi o taxă de 300 de euro pentru a accepta să te întâlneşti cu el. Care e realitatea?
Iulia Tăbăcaru: Totul e o minciună. Eu nici măcar nu o cunosc pe această Emmy. Fiecare e liber să spună ce vrea. Există o mare invidie că eu sunt împreună cu “Dodel”. Foarte mulţi ar vrea să ne vadă despărţiţi, dar iubirea dintre noi e una cât se poate de sinceră.

- Totuşi, i-ai cerut vreodată bani lui Cristi?
- Eu nu îi cer bani. Îmi dă el, cât crede că e necesar. Dar asta nu înseamnă că eu îi pretind lui vreo taxă. Cred că orice bărbat îi dă bani soţiei, prietenei sau logodnicei, pentru a-şi cumpăra anumite lucruri.

- Paştele l-ai petrecut împreună cu Cristi?
- Bineînţeles. Am fost la Piteşti. Am mers atât la ai mei, cât şi la mama lui. Şi la Înviere am fost împreună!

- Fratele lui Cristi susţine că nu aţi fost împreună de Paşte....
- Păi, fratele lui vorbeşte numai tâmpenii. E un nebun şi jumătate. Cum poate să afirme asemenea lucruri când eu, de Paşte, am dormit acasă la mama lui Cristi?! Eu însă pe el nu l-am văzut. Dar m-am obişnuit cu atacurile gratuite venite din partea fratelui lui, care e una dintre persoanele care ar face orice să mă vadă despărţită de “Dodel”. Dar îl pot asigura că acest lucru nu se va întâmpla prea curând. (Sursa: Libertatea.ro - 9 aprilie 2010)

Cristina Spătar afirmă: "Albert are chef de joacă la patru dimineaţa"

La cinci luni de când a devenit mămică, Cristina Spătar recunoaşte că micuţul Albert nu este deloc cuminte.

"Încă mi se pare greu că nu are un program stabil de somn. Câteodată se trezeşte la 4 dimineaţa şi are chef de joacă, apoi se întâmplă adesea să mănânce la ora 6", a declarat Cristina pentru revista Ce se întâmplă doctore?

Cântăreaţa spune că maternitatea a schimbat-o total, iar primele patru luni nu a suportat să stea departe de băieţelul ei.

"De aproape o lună, Albert stă cu bona, care locuieşte la noi. Până la patru luni, am vrut ma ocup exclusiv de el. Nu suportăm ideea să las pe altcineva, dar trebuia să găsesc o modalitate pentru a-mi relua activitatea muzicală. Aşa am avut timp să lansez cel mai nou proiect al meu, "Believe", şi să filmez clipul piesei care dă şi titlul albumului. Acum sunt mai relaxată, ştiind că Albert este pe mâini bune", a adăugat artista. (Sursa: Libertatea.ro - 9 aprilie 2010)

Bianca: "Îl ling pe Botezatu dacă-l prind!"

Bianca Drăguşanu este nedespărţită de căţeluşa ei, Jolie. Asistenta lui Capatos susţine că micuţa căţeluşă este cea mai bună prietenă a ei şi este singura care îi ştie toate secretele.

"Căţeluşa mea a fost la Saint Tropez, la Monte Carlo, la Milano, la Torino, la Paris. A fost în întreaga lume. Nu vrei să ştii ce ar spune dacă ar fi întrebată", a spus fosta iubită a lui Cătalin Botezau în emisiunea "Un show păcătos" de aseară.

Întrebată dacă micuţul patruped îl linge pe designer când îl vede Bianca a spus că Bote este lins doar de ea.

"Pe Botezatu îl ling eu. Dacă îl prind, îl ling", a spus Bianca. (Sursa: Libertatea.ro - 9 aprilie 2010)
Adelina Vârciu va defila aproape goală

După ce a făcut senzaţie săptămâna trecută când a defilat în sânii goi, Adelina Vârciu renunţă din nou la haine, spre marele “deranj” al fostului ei soţ, Liviu.

În această seară, ea va fi vedeta show-ului de make-up şi body painting “Fete rele, fete bune”, semnat de Kătălina Barbu, care va avea loc la Clubul Bellagio din Capitală. Adelina va defila aproape goală pe podium, trupul ei fiind acoperit doar cu foiţe de aur. Tot în ipostaze sexy vor mai defila Marina Dina şi Alexandra Enăchescu. (Sursa: Libertatea.ro - 9 aprilie 2010)
Soţia lui Laszlo Tökes declară: «M-a înşelat cu peste 30 de femei»

Apropiaţi ai familiei europarlamentarului UDMR Laszlo Tökes povestesc că acesta avea o atitudine foarte distantă faţă de cei trei copii ai săi.

“Nu l-am văzut o dată să le dea bani de-o ciocolată! Oricum, nu prea stătea pe- acasă, fiind mai tot timpul plecat cu treburi”, susţin apropiaţi ai familiei Tökes. Edith şi Laszlo Tökes au, după o căsătorie care a durat 25 de ani, doi copii minori, Marton şi Ileana, dar şi un băiat de 23 de ani, Mathe.

Divorţează

Aceste noi afirmaţii confirmă acuzaţiile aduse lui Tökes de soţie care, în solicitarea de divorţ depusă la Judecătoria Oradea, spune că euroalesul i-a fost infidel: “M-a înşelat cu peste 30 de femei numai aici, în oraş, iar asta o voi dovedi cu scrisori de dragoste, sms-uri, notiţe şi mărturii. Am fost umilită, terorizată şi traumatizată psihic de soţul meu, care m-a ameninţat în repetate rânduri”. (Sursa: Libertatea.ro - 9 aprilie 2010)

Sexy-Brăileanca, sex oral într-un club

Scene demne de filmele porno s-au petrecut săptămâna trecută într-un club din Piteşti. Protagonista a fost Sexy Brăileanca, pe numele ei real Florina Mihăilă, care le-a făcut concurenţă cu brio actriţelor XXX, Alina Plugaru sau Jasmine Rouge.

La un moment dat, când atmosfera s-a încins în club, blonda şi-a dat toate hainele jos, rămânând goală-goluţă şi s-a lăsat atinsă de câţiva masculi înfierbântaţi.

Excitată peste măsură, Brăileanca i-a permis unui tânăr, fără nici o jenă, să-i ofere sex oral, în faţa celor prezenţi în club.

Gurile rele spun că Sexy-Brăileanca nu a fost deloc mofturoasă la bărbaţi, "clienţii " ei de la Piteşti fiind de la o "şcoală specială". (Sursa: Click.ro - 9 aprilie 2010)


Ce spun alţii despre Sexy-Brăileanca?

E cumplit să faci filme porno cu ea!

Florina e desfiinţată de fosta ei parteneră, Cristina Niţulescu

Industria porno autohtonă se prăbuşeşte încet, dar sigur. Retrase din activitate, actriţele îşi ocupă timpul cu mici afaceri sau cu mari scandaluri. E şi cazul Cristinei Niţulescu, „regina sexului anal", care a făcut dezvăluiri-şoc despre Sexy-Brăileanca.

Experimentata Cristina şi începătoarea Florina s-au intersectat până acum în două filme: „Animatoarele" şi „Sex casting".

A fost însă suficient pentru a-şi da seama că nu se înţeleg nici în plan afectiv, nici în plan sexual. Mai mult, Cristina Niţulescu (21 de ani), celebră pentru curajul de a juca în scene de sex violente, a făcut lumină în ceea ce priveşte activitatea porno a Florinei Mihăilă, alias Sexy-Brăileanca (22 de ani).

„Această meserie nu este pentru ea. A fost cumplit la filmări. Trebuia mereu să ne oprim, iar eu să îi spun anumite detalii şi sugestii despre cum ar trebui să se comporte. Mi s-a părut total dizgraţioasă. Nu făcea nimic, era statică şi falsă", a declarat Cristina Niţulescu pentru site-ul www.femeiasecolului21.ro.

Cristina, care a renunţat la filme porno acum un an, o compătimeşte pe Florina, pe care o consideră extrem de naivă.

„Nu este o fata rea, nu este o curvă în adevăratul sens al cuvântului, e o fată debilă doar. A avut neşansa să fie păpuşa unor oameni ce au făcut bani pe spinăruşa ei". Întreg interviul necenzurat pe www.femeiasecolului21.ro.

Ce spun specialiştii:

Sexy-Brăileanca a fost luată la bani mărunţi de toţi actorii şi regizorii cu care a interacţionat.

"Am filmat parcă prin 2006 cu ea una sau două scene hard, dar nu au fost convingătoare", a declarat Raul Cristian, regizor şi actor.

Nici producătorul Zoltan Nagy (Belami/Goldengate) nu a fost încântat de Florina: "Nu aş filma cu ea pentru că nu reprezintă nimic în industria XXX. Este frigidă".

Actorul Mihai Dumitrescu a fost însă şi mai dur: "A chinuit amarnic un sex oral pentru care am plătit-o cu 200 de euro". Celebrul actor Titus Steel fuge şi el de Sexy-Brăileanca: "Nu mi-aş dori-o ca parteneră, sincer". (Sursa: Click.ro)

Liviu Vârciu a pierdut o casă la jocuri de noroc

Nu a reuşit să înapoieze banii luaţi de la cămătari

Patima pentru jocurile de noroc l-a adus la sapă de lemn pe Liviu Vârciu. În 2001, actorul a pierdut apartamentul cu trei camere pe care îl deţinea în Constanţa.


A fost pe cele mai înalte culmi ale succesului, a avut mii de admiratoare şi a câştigat regeşte. Liviu Vârciu a devenit cunoscut publicului ca solist al trupei L.A, iar după destrămarea formaţiei, a devenit actor.

O dată cu trecerea timpului, el a pierdut tot ceea ce agonisise, iar principala cauză pare să fi fost patima pentru jocurile de noroc. Dacă acum nu pariază sume mai mari de 20 de milioane de lei vechi, în urmă cu zece ani, actorul din "State de România" nu se sfia să arunce mii de euro la cazinouri.

În 2001 Liviu Vârciu a pierdut apartamentul cu trei camere pe care îl deţinea în cartierul muncitoresc Inel 2, din Constanţa. Click! vă dezvăluie în exclusivitate întreaga poveste.

Într-o singură seară, artistul şi cel mai bun prieten al său au jucat sume mari la un cazino din Constanţa.

Liviu locuia în cartierul Inel 2 din Constanţa

Au pierdut până la ultimul leu şi, disperaţi să recupereze banii, s-au împrumutat la un interlop din oraş, Liviu punând drept gaj actele de la apartamentul în care locuia.

Termenul stabilit de cămătari pentru înapoierea sumei plus dobânda a expirat după câteva luni, iar actorul din "State de România" (Pro Tv) s-a văzut nevoit să le dea interlopilor apartamentul şi să se mute cu chirie.

Contactat telefonic, Liviu a recunoscut pe jumătate: "Un prieten din Constanţa avea nevoie de bani. Pentru că eu stăteam deja în Bucureşti, am vândut casa din Constanţa şi l-am împrumutat cu suma de care avea nevoie".

Adelinei i-a vândut telefonul

Adelina l-a acuzat şi ea pe Liviu că i-ar fi vândut telefonul mobil Vertu şi ceasul Rolex, bunuri pentru care ar fi luat circa 10.000 de euro.

De altfel, actorul i-a golit şi contul bancar, în care avea strânşi alţi 10.000 de euro. Adelina şi Liviu Vârciu vor divorţa luna viitoare. (Sursa: Click.ro - 9 aprilie 2010)

Magda Catone divorţează de Şerban Ionescu!

Actorul lipseşte nopţile de acasă şi e prieten cu paharul

Un alt cuplu celebru se află în prag de divorţ. După o căsnicie de 27 de ani, Magda Catone (52 de ani) e decisă să se despartă de vestitul actor Şerban Ionescu (60 de ani). De supărare, Şerban îşi varsă amarul în băutură.

Aparent un cuplu liniştit şi fericit, iată că abia acum, la 27 de ani de la căsătorie, buba se sparge şi în cuplul Magda Catone - Şerban Ionescu.

Cei doi s-au cunoscut pe malul Oltului. Magda Catone şi Şerban Ionescu s-au îndrăgostit în urmă cu 27 de ani, la puţin timp după ce actriţa a absolvit Facultatea de Teatru. S-au cunoscut pe malul Oltului, la filmările peliculei „Imposibila iubire” (1983). Au împreună un băiat în vârstă de 14 ani.

Apropiaţii celor doi susţin că divorţul este iminent, Magda ajungând la capătul răbdării. Şerban, de altfel unul dintre cei mai tari actori români ai momentului, nu este nici pe departe un familist convins.

Acesta obişnuia de ani buni să bea câte un păhărel în plus, iar când ajungea acasă îi găsea Magdei nod în papură. Însă, pentru că l-a luat din dragoste, actriţa a înghiţit adesea în sec, iertându-i atât băutele cu băieţii, cât şi scandalurile.

Mai mult, Şerban obişnuia să plece de acasă cu zilele, fără să dea prea prea multe explicaţii, când intra pe uşă.

Catone a amânat ani la rând decizia de a pune punct acestei căsnicii, însă nu s-a îndurat să îl lase pe fiul lor, Carol, în vârstă de 14 ani, fără tată.

La aflarea veştii că Magda e hotărâtă să introducă actele de divorţ, Şerban Ionescu a găsit remediul perfect pentru a-şi alina suferinţa.

Zilele trecute, el şi-a adunat câţiva prieteni într-un bar, unde au băut, pe banii lui, pahar după pahar, până dimineaţa.

Nu a ascuns faţă de aceştia motivul tristeţii, spunându-le tuturor că soţia lui are de gând să-l părăsească. Contactată de reporterii Click! Magda Catone nu a infirmat zvonul separării: „Nu comentez. Mda, sunt discuţii de familie". Până în acest moment, actriţa nu a introdus actele de divorţ.

Şerban, magistral în rolul lui Ion

Şerban Ionescu s-a născut pe 23 septembrie 1950 la Corabia, judeţul Olt.

A avut roluri memorabile în „Ion, blestemul pământului, blestemul iubirii (1980)", „Capcana mercenarilor" (1980), „Burebista" (1980), „Pădureanca" (1987), „Mircea" (1989), „Oglinda" (1993) etc.

Magda a apărut de opt ori în reclame la detergent

Soţia sa, Magda Catone, s-a născut pe 24 octombrie 1958, în Bucureşti, şi are la activ peste 60 de filme şi piese de teatru: „De ce trag clopotele, Mitică?" (1981), „De ce are vulpea coadă?" (1988), „Divorţ din dragoste" (1991), „Vânătoarea de lilieci" (1991), „Terminus Paradis" (1998),"Păcală se întoarce" (2006).

Totuşi, cei mai mulţi o ştiu pe Magda Catone drept tanti Maria, din reclamele la detergentul Bonux, fiind aleasă de opt ori imaginea acestui produs. (Sursa: Click.ro - 9 aprilie 2010)

Lora (ex Wassabi): "Am pozat topless, dar vreau să se ştie că sunt fată cuminte"

Fosta componentă a trupei Wassabi, Lora Petrescu, a pozat topless alături de solistul trupei Vunk, Cornel Ilie, dar a vrut să precizeze că în ciuda acestui fapt, ea este o fată cuminte.

Lora a apărut goală şi în cel mai recent videoclip al ei, "Prima noapte", dar crede că imaginile sunt artistice şi nu vulgare. Pictorialul realizat împreună cu Cornel este menit a pregăti lansarea videoclipului care are ca temă povestea unui cuplu aflat în prag de despărţire.

"Ce vreau să ştie despre mine cei care nu mă cunosc? Să ştie că sunt o fată cuminte şi că vreau să transmit mesaje prin muzica mea! Şi că vreau să ajung sus, acolo unde mi-e locul!", a declarat Lora pentru perfecte.ro.

"Nu faptul că sunt eu topless este important. Nuditatea nu este neapărat vulgaritate. Poţi să fii vulgar şi îmbrăcat din cap până în picioare şi poţi să fii dezbrăcat şi să exprimi cu totul alte lucruri! În pictorialul alături de Cornel, eu am încercat să exprim o stare de vulnerabilitate", a mai adăugat Lora. (Surse: perfecte.ro şi CanCan - 10 aprilie 2010)
I-a oferit taximetristului o partidă de sex cu soţia sa, pentru că nu avea bani

I-a oferit taximetristului o partidă de sex cu soţia sa, pentru că nu avea bani

Mai mult, bărbatul în stare de ebrietate s-a supărat foarte tare atunci când şoferul a refuzat oferta sa şi a reacţionat foarte violent.

"Îmi datora 11 lire, dar cum nu avea bani, mi-a zis ‘Vino la mine acasă şi faci hâţa-hâţa cu nevasta-mea'. Nu mi-a venit să cred, în zece ani de meserie, nu mi-a propus nimeni să fac sex cu nevasta-sa", a declarat taximetristul.

Bărbatul, despre care se crede că este polonez, a fost arestat, fiind acuzat de promovarea prostituţiei şi hărţuirea taximetristului.
(Sursa: Libertatea.ro - 11 aprilie 2010)

Mircea Radu se dezlănţuie: "Te pun în toate poziţiile şi nu mă mai satur de carnea ta"

Nu mai prezintă emisiunea "Din dragoste", dar tot despre iubire vorbeşte. Fostul prezentator TV Mircea Radu îşi etalează talentul de expert în ale dragostei pe blogul personal, unde descrie o partidă de amor petrecută în camera unui hotel de peste hotare, după un prânz-preludiu cu arome afrodiziace.

"Stăm amândoi pe terasa unui hotel aflat pe o stradă în pantă şi pietruită, în plină primăvară. (...) Eu tac, tu vorbeşti - despre oraşul acesta, despre nori, despre pantofi...Îmi mai zici că jumăte din populaţia lumii bea un pahar de vin în fiecare zi, iar eu completez că, probabil, restul e beată deja... Râzi ca un copil, trăgându-ţi intenţionat colţurile gurii în jos, apoi vrei să urcăm în camera hotelului. Nu-mi spui pentru ce, dar eu care te cunosc, ştiu... Plătesc, ne ridicăm şi din doi paşi ajungem în hol... În lift te ţin de mână fiindcă mi-e frică să nu te pierd. Pentru că am pierdut de foarte multe ori, încă de foarte tânăr, fac lucruri pe care alţii nu le înţeleg decât greu sau niciodată....Cum ar fi, de pildă, să ţin de mână orice femeie pe care o iubesc, în orice împrejurare, chiar şi atunci când suntem la cumpărături sau în ascensor", scrie Mircea Radu.

Vedeta TV continuă în acelaşti stil, oferind cât mai multe detalii picante despre minunata noapte în care dragostea este trăită la intensitate maximă, care te fac să te gândeşti dacă într-adevăr este totul ficţiune.

"Te dezbraci rapid (atât de iute încât mă faci să râd)... Mă aşez pe marginea patului şi îţi spun să te duci în dreptul geamului ca să te văd mai bine - atât eu cât şi soarele, dar şi vecinii de vizavi. Îţi privesc abdomenul tare, de femeie care nu a naăcut niciodată, şi aluniţa din capul pieptului. Respiraţia îţi ridică şi coboară sânii iar răcoarea face ca sfârcurile şi zona ce le înconjoară să pară doua planete Saturn, identice... Facem dragoste. În timp ce adulmec îndărătul urechii tale, te pun în mintea mea în toate poziţiile. În toate cele câte vor urma şi în cele din viitorul îndepărtat... Şi nu te mai ţin de mână, ci trag de carnea ta... Cu cât mă bucur mai mult de tine, cu atât nu mă mai satur...

"Mi-e aşa de teamă să nu te pierd"

Îmi şopteşti. Îmi spui cuvinte pe care le văd - sunt multicolore, zboară lent prin aer, iar literele lor au forma rotunjită, aşa cum se scria la sfârşitul anilor şaizeci pe coperţile discurilor de vinil... Ritmul e lent, din ce în ce mai lent, până ne oprim de tot... Stăm pe spate şi pentru că respirăm în contratimp, tu spui că părem o sinusoidă. Eu râd, mă pun într-un cot şi te privesc în ochi de foarte aproape... Eşti atât de femeie încât mă minunez - aproape că îmi vine să îţi multumesc... Mi-e aşa de teamă să nu te pierd... Aşa de teamă încât intind braţul către tine, te iau de mână şi te ţin strâns. Aşa cum aş face dacă am fi într-un lift cu care am coborî cât mai adânc în noi", poveşteşte Mircea Radu pe blogul său, unde scrie sub pseudonimul Paul Radu Mircescu. (Sursa: Libertatea.ro - 12 aprilie 2010)

Scenaristul lui Bendeac: "Vrăjitoarea din Oz (Balada Oanei Zăvoranu)"

Cum "Oda lui Botezatu", compusă de scenaristul lui Mihai Bendeac, a fost un real succes, acesta a postat pe blogul personal o nouă creaţie.

De data aceasta , sursa de inspiraţie a scenaristului a fost Oana Zăvoranu, numită în titlul "Vrăjitoarea din Oz":

"Într-o noapte ca-n poveste
Sub un clar de lună plină,
Oana a primit de veste
Care-o vrajă la maşină.

Seara, pe la ora zece
Un pui mare de curcan
Stătea nemişcat si rece
Pe-al ei alb Porche Cayman.

Atunci tânăra divină,
In pantofi cu tocuri cui
Vru să urce pe maşină
Pentru-a urina pe pui.

Dar avea la indemână
Si licoare-intr-o sticluţă
Ce-o extrase cu-a ei mână
Dintr-a soţului ei ...pu ..toaletă

Fiind o fată chiar deşteaptă
A chemat si OTV-ul,
Să filmeze cum deşeartă
Ea pe Porche tot veceul

Acum vine şi-ntrebarea:
"-Oare-i singura maşină,
Pe care prezentatoarea
A stropit-o cu urină?!?"

Pe Bendeac il ştie lumea
C-a luat un bolid de-al ei.
"-Oare d-aia emisiunea
Se numeşte :"In puii mei"?!?"

Făcându-şi maşina fleaşc
Până a udat trotuaru',
Cred că Oana umblă-n gaşcă
Chiar cu Guru Bivolaru.

Pentru alte-astfel de clipe
De-acum are in maşina,
Pregătite nişte sticle
Toate pline cu urină.
-Oana, să ai grijă mare,
Că te ştim cam agitată.
Să nu incurci a ta "licoare"
Cu sticla cu apă plată."

(Surse: Blogul lui Mihai Bendeac şi Libertatea.ro - 14 aprilie 2010)

Scenaristul lui Bendeac are inspiraţie: "Oda lui Botezatu"

Actorul Mihai Bendeac nu a rămas indiferent la miile de articole care s-au scris in ultimele săptămani pe tema despărţirii lui Cătălin Botezatu de Bianca Drăguşanu.

Astfel, pe blogul personal al lui Bendeac apare "Oda lui Botezatu", compusă de scenaristul actorului, pe care o reproducem integral aici:

Undeva-n Baneasă, într-un sat de vile,
Bote sta-n tristete de mai multe zile.
Plânge şi suspină fiindc-a lui iubita
A plecat la Cristea şi s-a-ntors spasită.

Rolex-ul arată,..unu si jumate
Dar la vila-n poarta oare cine bate?
-Eu sunt draga Bote, fosta ta iubită
Eu, si de la mama, m-am intors rănită.
Vreau sa-ti cer iertare, m-am facut cuminte
Crede-ma pe mine, caci Cancan-ul minte.
Nu mai merg prin cluburi, si o stii si tu,
De cand mi-ai dat verde, n-am masa-n Bamboo.
Nu mai ies cu nimeni, crede-ma cand zic,
Simt ca fara tine , nu mai am nimic
Am slăbit, n-am somn,.. nu pot să traiesc,
Hai mai da-mi o sansa, n-o sa-ti mai gresesc.
Te iubesc mult Bote, nu stiu daca-ţi pasă,
Îmi e dor de tine , m-am întors acasă....

-Ce spui tu straino!.....Ştii că ai tupeu?!?
Dacă vrei iertare, nu ţi-o pot da eu.
Nu-ti mai dau iertare, dragoste sau bani,
Dacă vrei acasa, fugi la Petroşani.
Poţi să dai la teatru, că ai plâns cu patos
De-a venit salvarea noaptea la Capatos.
Te-ai văitat la lume, si-n orice ziar,
Poţi să-ţi ceri iertare, dar e în zadar.
Nu e prima oara, nu-i doar inceputu',
Stii c-a scris "Cancan-ul'" c-o ardeai cu Mutu.
Te-am iertat atunci, te-am lasat in pace,
Ti-am mai dat o sansa, insa n-am ce-ti face.
Stii ca ti-am dat totul, pentru-al tau suras,
Si tu ca rasplata, m-ai facut de ras.
Am facut orice, ti-am luat mii de lucruri,
Te-am plimbat prin lume, nu prin parc la sucuri.
Altii-n locul meu te-ar tine la chiuveta,
Eu iti iau masina, si te fac vedeta,
Iar tu mergi la Cristea cu al meu BMWu???
De esti tu Bianca, nu sunt Bote eu.
De azi pentru tine ochii nu-mi mai storc
Te-am lasat in urma,..nu ma mai intorc.
De esti tu Bianca , cu adevarat,
Du-te prin Fratelli, fugi la agatat.

Si zicându-i asta Bote intră-n casă,
Si pe-a lui Bianca singură o lasă.
Si ca şi final la aceasta odă
Ea se-ntoarce-n cluburi, Catalin... la modă.

(Surse: Blogul lui Mihai Bendeac şi Libertatea.ro - 12 aprilie 2010)

Prostituatele românce au bursă pe internet

Acest articol nu incurajează sexul pe bani, ci am vrut doar să prezentăm situaţia inedită apărută pe piaţa curvelor. In Romania, practicarea prostituţiei este ilegală!

“Fetiţele”, peştii şi clienţii şi-au mutat reşedinţa de pe centură direct pe internet, ca să ajungă mai uşor la doritorii de plăceri la minut. Bursa curvelor e la liber pe site-ul specializat în escorte www.nimfomane.com.

Pentru a testa autenticitatea anunţurilor de pe portalul nimfomane.com, le-am telefonat fetelor din Top 10. Într-adevăr, prostituatele s-au dovedit a avea un program cu adevărat “încărcat”, întrucât a fost nevoie să insistăm cu foarte multe apeluri până am intrat în contact. Testul autenticităţii fotografiilor nu a fost trecut de toate fetele. Duduile de pe locurile 3, 4, 5 şi 6 au spus că pozele nu le aparţin.

Bianca, 22 de ani, locul 1

“Bună ziua! Fotografiile de pe site-ul respectiv sunt autentice. Prestez sex normal şi oral la un tarif de 300 de lei ora. Locuiesc singură şi vă aştept la mine acasă, în zona Moşilor. Nu accept decât un singur partener”, ne-a spus Bianca, înarmată cu o politeţe care ne-a înmuiat genunchii.


Georgyana, 22 de ani, locul 2

“Bună! Bineînţeles că pozele sunt ale mele! Vino să mă vezi şi o să constaţi că arăt chiar mai bine. Preţul e mai piperat, dar nu e normal la cum arăt? 400 de lei ora pentru sex normal şi oral fără prezervativ. Dacă vrei, eu stau pe Ion Câmpineanu”, ne-a explicat tânăra de 22 de ani.

Nicole, 21 de ani, locul 7

“Eu sunt Nicole! Da, pozele sunt reale. Sunt draguţă, nu-i aşa? 350 de lei pe oră costă şi sex oral, şi normal. Nu fac anal! Dacă vreţi, chem o prietenă care vă oferă meniu all inclusive! Putem veni noi la dumneavoastră sau vă dăm adresa exactă”, ne-a îmbiat cu o voce suavă Nicole.

De câte ori clienţii “fetiţelor” n-au plecat la curve cu imaginaţia încinsă la maximum cu gândul la o partidă de amor nebun cu o profesionistă şi au rămas cu buza umflată imediat ce au dat ochii cu “prestatoarea”?

Pentru a scăpa de surprizele neplăcute de la “locul faptei”, amatorii de curve pot consulta un catalog virtual cu femei gata să satisfacă orice dorinţă sexuală.

În plus, aceştia află din timp care sunt serviciile de care vor beneficia, dacă prostituata taxează la oră sau la şedinţă sau dacă îşi satisface clienţii într-un mediu plăcut sau pe unde se nimereşte.

“Bursa” virtuală nu face discriminări - suportă şi curvele mai modeste, dar şi pe cele de superfiţă, cu pretenţii, atât din Bucureşti, cât şi din ţară. Acestea postează în voie fotografii incitante, descrieri detaliate şi amănunte despre cât de bine ştiu meserie.

În plus, clienţii care au trecut prin patul lor comentează despre experienţele cu ele, le dau calificative, cam ca la şcoală, formând astfel un top al celor mai bune curve.

Clienţii le dau note online

Astfel, pagina de internet se transformă într-o adevărată bătălie cu argumente pro şi contra pentru care ar trebui sau nu să o vizitezi, de exemplu, pe Vanessa, pe Melany sau pe cea care îşi zice “Sweet Passion”.

Doritorii de sex plătit cercetează “colecţia” online de femei, citesc părerile păţiţilor care dau câteodată şi sfaturi despre cum trebuie să se prezinte în faţa domnişoarelor. Dincolo de partea, să-i zicem, utilă, a forumului, bursa curvelor arată că cele mai scumpe profesioniste sunt în Bucureşti, preţul lor ajungând chiar şi la 400 de euro pentru o seară completă. Pentru această sumă care pentru cei mai mulţi dintre români înseamnă salariul pe o lună de muncă, ele susţin că oferă tehnici sexuale deosebite.

Cele educate iau mai mulţi bani

Amatorii de sex pe bani declară pe forum că escortele de lux, adică cele care “ştiu cum se folosesc tacâmurile, în ce ordine se gustă băuturile, cum se schimbă ţinuta în funcţie de momentele zilei, pot primi bani în plus”.

Pe site există ofertă şi pentru doritorii de sex mai ieftin. Aceste curve, mai puţin pretenţioase, nu cer decât 100-150 de lei pe partidă.

Ce tarife speciale au escortele

În urma experienţelor cu fetele de pe site, clienţii mărturisesc că “500 de lei e o sumă rezonabilă pentru sex normal, la care se adaugă sexul anal şi show-urile de striptease, dar dacă vrei alte ciudăţenii, de genul perversiunilor grele sado-maso, te costă şi 1.000 de lei”.

«Maiştrii» sexului pe bani le dau sfaturi «ucenicilor»

Înainte de a vizita vreo fată de pe site, “maiştrii” (adică experimentaţii în materie de curve), aşa cum se numesc chiar ei pe site, le dau sfaturi preţioase “ucenicilor”, adică celor care nu au prea avut de-a face cu prostituatele. Cei din urmă trebuie să aibă grijă la următoarele detalii:

♥ dacă preţul e pe oră sau pe finalizare
♥ dacă face sex oral/normal/anal
♥ dacă sexul oral se poate face neprotejat
♥ cum va fi finalizarea
♥ dacă acceptă orice poziţie clasică
♥ întrebaţi-o dacă profilul de escortă este real (pentru că, de regulă, escorta “ţepară” va fi nepoliticoasă şi iritată de astfel de întrebări. Dacă ea vă răspunde fără oftări şi pe un ton politicos, iar răspunsurile vă convin, stabiliţi o întâlnire cel mai bine în aceeaşi zi). (Sursa: Libertatea.ro - 14 aprilie 2010)

Oprah a fost prostituată?

O altă informaţie şocantă a zguduit, ieri, America. Potrivit unei jurnaliste de presă de scandal, Kitty Kelley, celebra vedetă TV, Oprah Winfrey, ar fi fost prostituată înainte de împlinirea vârstei de 21 de ani.

Kelley va lansa pe piaţă, în curând, biografia vedetei, în care, conform autoarei, Oprah ar fi declarat că a avut o adolescenţă promiscuă, după ce a fost abuzată sexual în copilărie.
(Sursa: Libertatea.ro - 14 aprilie 2010)

Fata lui Serghei Mizil divorţează

Femeia pune astfel capăt mariajului de patru ani cu afaceristul Dan Mihailovici.

Patru ani. Atat a durat căsnicia Smarandei Niculescu-Mizil (34 de ani), fata cunoscutului Serghei Niculescu-Mizil. Femeia a depus ieri actele de divorţ la judecătoria Sectorului 5 din Capitală, pe motiv că nu se mai înţelege cu soţul său, Dan Mihailovici (36 ani).


Smaranda Niculescu-Mizil s-a prezentat ieri la prânz la Judecătoria sectorului 5, împreună cu avocata sa, şi a depus cererea prin care vrea să se despartă de omul de afaceri Dan Mihailovici. Potrivit unor surse din anturajul familiei, cei doi nu se mai înţeleg deloc, iar bărbatul chiar şi-ar fi lovit de mai multe ori nevasta - fapt care l-ar fi înverşunat crunt pe Serghei Niculescu- Mizil împotriva ginerelui său. Cu toate acestea, din hârtiile depuse la dosar reiese că soţii vor un divorţ cât mai discret, din culpă comună, fără motivare şi fără partaj, urmând să se înţeleagă asupra modului de împărţire a bunurilor comune.

Copilul de patru anişori rezultat din căsnicia Smarandei cu Dan ar urma să fie crescut în continuare de mama sa, iar tatăl să-i plătească pensie alimentară de 1.000 de lei lunar. De asemenea, femeia cere în instanţă să revină la numele purtat înainte de căsătorie, acela de Niculescu-Mizil.

Este nepoata celebrului Paul Niculescu-Mizil

Smaranda este nepoata celebrului Paul Niculescu-Mizil (foto), unul dintre membrii de vârf ai Comitetului Executiv al Partidului Comunist Român. Mizil a participat la evenimentele din decembrie 1989, iar în 1990 a fost judecat, dezvăluind atunci că dictatorul îl certase după ce s-a opus deschiderii focului asupra manifestanoeilor de la Timişoara.

Şi Ionuţ Negoiţă divorţează!

Libertatea a aflat că Ionuţ Negoiţă (36 de ani), patronul Rin Grand Hotel, este în pragul divorţului de soţia sa, Carmen (30 de ani).

Intrat împreună cu fratele său, Robert, în Top 300 Capital, cu o avere estimată la 350-380 de milioane de euro, Ionuţ este şi sponsor al echipei de fotbal Dinamo Bucureşti. Ionuţ şi Carmen, care au împreună doi copii, Ingrid (9 ani) şi Hary (7 ani), au arătat primele semne ale rupturii sâmbătă seara. Atunci - la aniversarea unui an de la deschiderea centrului “Body art wellness club” - abia au schimbat câteva vorbe, stând chiar la mese separate. (Sursa: Libertatea.ro - 14 aprilie 2010)

Monica îi face cadou lui Iri un show erotic

Deşi în ultimul timp presa a scris despre o răcire a relaţiilor dintre Monica şi Irinel Columbeanu, se pare că mariajul celor doi se consumă fără probleme. Cum în curând cei doi soţi vor sărbători cinci ani de relaţie, fotomodelul se gândeşte să-i pregătească o surpriză de proporţii soţului ei.

La aniversarea lor din luna iulie, Monica vrea să fie originală şi plănuieşte un joc erotic pentru Iri, mai exact vrea să aducă la petrecere o femeie goală de pe care miliardarul să mănânce sushi.

"Mi s-a părut interesantă ideea. Asta pentru că sushi e una dintre mâncărurile lui preferate. Voi folosi un «accesoriu» ca s-o pun în practică. Pot angaja una să facă asta în locul meu. Dezbrăcată şi acoperită cu sushi, iar Irinel să mănânce de pe ea", a declarat pentru ziarulring.ro Monica Columbeanu.
(Surse: ziarulring.ro şi Libertatea.ro - 14 aprilie 2010)
Şi femeile vor avea o pastilă Viagra

O echipă de cercetători din Marea Britanie este pe punctul de a crea o pastilă asemănătoare pilulei albastre pentru bărbaţi, care ar putea ajuta milioane de femei să ajungă la orgasm mai uşor.

Experţii au descoperit o substanţă care măreşte şansele unei femei să ajungă la orgasm, într-un timp cât mai scurt. Substanţa este asemănătoare celor găsite în Viagra.

Mai mult, specialiştii susţin că au fost uimiţi de procentul de 40% dintre femei care de la o anumită vârstă au astfel probleme în viaţa sexuală, ceea ce i-a determinat să caute un mod de a le ajuta pe femei.
(Sursa: Libertatea.ro - 14 aprilie 2010)
Motanul Oanei Zăvoranu are zgărzi Louis Vuitton

Vedetele autohtone nu mai ştiu ce să facă pentru a-şi răsfăţa animalele de companie şi le cumpără cele mai extravagante accesorii. Oana Zăvoranu i-a luat motanului ei mai multe zgărzi marca Louis Vuitton.

Motanul Marty are accesorii unicat, ele fiind făcute la comandă, deoarece designerul nu produce în mod normal astfel de obiecte. Vedeta a explicat că i-a achiziţionat animalului mai multe zgărzi, de culori diferite, pentru a le schimba în funcţie de zilele săptămânii.

Are un trusou. În funcţie de zilele săptămânii îi pun câte una: cu roz, cu bleu. Chiar dacă e cu roz, băiatul meu nu e homosexual. Are şi zgardă de surf, transparentă, de vară, pentru beach", a declarat Oana Zăvoranu în cadrul emisiunii Agentul VIP.
(Sursa: Libertatea.ro - 14 aprilie 2010)

Nicoleta Voica: "Toate amantele soţului meu mi-au cerut autografe"

Invitată în emisiunea Happy Hour de vineri, cântăreaţa de muzică populară Nicoleta Voica a povestit de şirul infidelităţilor pe care le-a iertat soţului ei.

"Mi-am imaginat că omul cu care am fost o să rămână cu mine toată viaţa. N-a funcţionat pentru că domnul se plictisea prea repede. Mă înşela, dar l-am iertat de fiecare dată. L-am şi prins de câteva ori, l-am iertat de atâtea ori, dar la ultima am zis că nu se mai poate. Toate amantele soţului meu m-au admirat şi mi-au cerut autografe, aşa l-au şi cunoscut. Când doi oameni nu mai au ce să-şi spună, mai bine se despart", a povestit Nicoleta Voica.

Mai mult, cântăreaţa a spus cum s-a întâlnit cu una dintre amantele soţului său, care i-a spus "să stea liniştită deoarece între ei nu era nimic mai mult decât sex".

Necazul nu loveşte doar femeile modeste

"Dacă aş fi fost întreţinută de soţ, unde era să plec? Din fericire eu sunt pe picioarele mele, că altfel nu aş fi avut unde să merg. Necazul nu loveşte doar femeile modeste. Sunt o persoană cu o poziţie socială, am ascuns atunci când eram răguşită, doar nu era să vin în emisiuni să povestesc cât de supărată eram, mergeam în concerte şi toată durerea o concentram în cântece", a mai spus Nicoleta Voica. (Sursa: Libertatea.ro - 16 aprilie 2010)

Mădălin Voicu: "Tata m-a dus la prima iubită, o profesionistă, ca să mă descarc"

Mădălin Voicu a fost luat la intrebări, astăzi, de Monica Anghel şi Bogdan Miu, in cadrul emisiunii 'Deşteptarea' de la Europa FM. Politicianul a povestit fără inhibiţii despre prima experienţă sexuală, despre celebra vioară Stradivarius, originile sale, dar şi despre viaţa de familie.

"Prima mea iubită a fost o doamnă de 27 de ani, căci eu aşa o vedeam atunci. Tata a considerat că eram prea nervos şi agitat, ca orice adolescent şi atunci m-a dus la ea să mă descarc. Îmi amintesc că era undeva prin zona Vatra Luminoasă, mergeam cu troleibuzul 86, direct de la şcoală, căci prinsesem gustul. Era o femeie care avea experienţă, s-a ocupat de mine cum trebuie şi nu am primit reclamaţii până acum", a povestit Mădălin Voicu la Europa FM.

Întrebat dacă este rom sau ţigan, Voicu a răspuns: „Sunt ţigan. Denumirea e mai firească, mai normală. E mai direct. Eu nu am prejudecăţi în ceea ce priveşte acest cuvânt."

În legătură cu mariajul, Mădălin Voicu a declarat că nu s-ar mai însura. "Recunosc că nu m-aş mai însura, am făcut această greşeală deja de două ori, aş fi nebun să o fac şi a treia oară". (Sursa: Libertatea.ro - 16 aprilie 2010)

Ea l-a ţepuit pe Gigi Becali!

Septuagenara Elena Mincă i-a vândut patronului Stelei un teren în Băneasa, cu 100.000 €, pentru care fusese deja despăgubită de stat

Pe 19 septembrie 2006, Gigi Becali prelua de la Elena Mincă (70 de ani), contra sumei de 100.000 €, drepturile litigioase pentru un teren de 8.800 mp din Băneasa. Ceea ce părea o afacere de zile mari pentru patronul Stelei, s-a transformat într-un coşmar.

Dreptul de cesiune asupra terenului nu a putut fi valorificat de Gigi Becali, deoarece bucata respectivă fusese expropriată în 1932 pentru cauză de utilitate publică, intrând iniţial în posesia Primăriei Municipiului Bucureşti.

Ulterior, în 1938, proprietar a devenit organizaţia Straja Ţării, iar în 1948, terenul aflat acum în litigiu a fost dat Staţiunii Agricole a Facultăţii de Agronomie.

Patronul Stelei a dat-o în judecată

Proprietarul, Constantin Stan (tatăl Elenei Mincă), fusese despăgubit în 1932, cu 70.400 de lei. Becali şi fosta proprietară au stabilit ca la 15 decembrie 2009 femeia să-i restituie integral suma tranzacţiei, cifrată la 100.000 de euro. Însă bătrâna i-a înapoiat latifundiarului doar 23.000 de euro, aşa că acesta a dat-o în judecată pentru a-şi recupera restul de bani.

Becali, vizitat de Mîndruţă la palat

Prezentatorul Lucian Mîndruţă l-a vizitat pe Gigi Becali, chiar la el acasă. Cei doi au discutat despre aurul care acoperă pereţii palatului din Bucureşti al latifundiarului, dar şi despre personajele politice ale momentului. Gigi Becali i-a făcut portretul Elenei Udrea: “Şi Bianca lui Bote e frumoasă, dar Udrea e sigur deşteaptă de-a ajuns ea aşa departe”. Mai multe, aflaţi în ediţia de astăzi a emisiunii “Pâine şi circ”, de la 21.50, la Antena 1. (Sursa: Libertatea.ro - 17 aprilie 2010)

Făcea sex pe net!

Iulian, fratele atacantului rapidist Lucian Răduţă, a fost dat afară de la Viitorul Constanţa, echipa lui Gică Hagi, după s-a descoperit că logodnica sa făcea videochat chiar din casa pusă la dispoziţie de club şi în care cei doi locuiau!

Iulian Răduţă (24 de ani) joacă pe postul de portar şi a evoluat, de-a lungul carierei, la Dacia Mioveni şi la Dinamo, iar anul trecut a fost achiziţionat de Viitorul Constanţa, echipa nou-fondată de Gică Hagi. Pentru constănţeni, goalkeeperul a prins câteva partide ca titular în turul campionatului, dar şi-a reziliat contractul pe cale amiabilă în pauza competiţională din iarnă, chiar dacă formaţia la care juca avea şanse reale de promovare în liga secundă.

Gabriela e mereu fierbinte în faţa webcam-ului... ...şi trece rapid la acţiune. De multe ori, simulează sexul oral în prezenţa surorii sale....

«Nu ştiu să fi făcut Gabi aşa ceva!»

Iulian a intrat în dizgraţia oficialilor de la Viitorul după ce s-a aflat că iubita sa, Gabriela Badiu (24 de ani), făcea videochat pe site-ul www.my freecams.com.

Tânăra jongla cu vibratoarele, singură sau împreună cu sora ei, Georgeta, iar oficialii constănţeni s-au debarasat de portar pentru ca imaginea să nu le fie asociată cu acesta în cazul izbucnirii unui scandal. “Da, e adevărat, Gabriela e prietena mea şi locuim în aceeaşi casă! Dar eu nu ştiu să fi făcut Gabi aşa ceva! Vă daţi seama că fiind fotbalist, fratele meu la fel, nu aş sta cu o fată care are astfel de apucături”, a fost comentariul lui Iulian.

Ţine cu Dinamo

Iulian Răduţă simpatizează cu Dinamo, club la care a evoluat până în acest an, de unde a fost “racolat” de scouterii lui Gică Hagi, şi a apărat buturile Viitorului Constanţa. “E băiat liniştit, care îşi vede de treaba lui. Nu ştiu ce face în afara terenului”, a spus Iancu Guda, fostul lui antrenor. (Sursa: Libertatea.ro - 17 aprilie 2010)

Adrian Mutu s-a bătut pentru Consuelo

O seară pe care fotbalistul român Adrian Mutu şi soţia lui, Consuelo, au petrecut-o în clubul Cavalli din Florenţa, Italia, cu doi prieteni s-a transformat, în câteva minute, într-o bătaie în toată regula, care s-a lăsat cu victime în rândul amicilor “Briliantului”.

În aşteptarea deciziei în cazul “sibutramina”, hotărâre ce va fi anunţată luni, Adrian Mutu a intrat într-o nouă belea. Alaltăieri noapte, “Briliantul” a fost în club alături de soţia lui, Consuelo, de bijutierul libanez Fawaz Gruosi şi de afaceristul italian Tommaso Buti. La plecare, în jurul orei 2.00 noaptea, Mutu şi prietenii lui au fost abordaţi de doi necunoscuţi. Indivizii s-au apropiat de frumoasa Consuelo, au pipăit-o şi i-au vorbit murdar. Enervat, Mutu şi cei doi prieteni le-au cerut să se îndepărteze şi să plece liniştiţi, însă aceştia l-au lovit cu pumnii pe Gruosi şi Buti şi apoi au rupt- o la fugă, înainte de venirea poliţiei.

«Briliantul», nevătămat

Conform cotidianului “La Republica”, Gruosi, 58 de ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale, în vreme ce Mutu şi Consuelo au scăpat doar cu sperietura. Agresorii nu au fost prinşi de poliţie, iar identitatea lor rămâne necunoscută.

“Nu cunosc detalii despre incidentul în care ar fi fost implicat fiul meu şi nici nu vreau să fac vreun comentariu” / Spiridon Mutu, tatăl atacantului

Clubul a fost închis

În urma incidentului, localul “Cavalli Club” a fost închis. Anterior, clubului îi fusese ridicată licenţa pentru 15 zile, localul fiind scena mai multor scandaluri în ultima vreme.

Alte incidente în care a fost implicat atacantul

Septembrie 2006. Aflat în cantonament cu echipa naţională la Mamaia, atacantul a fost acuzat că l-ar fi lovit pe chelnerul Gigi Grosu cu o bară de metal. Incidentul s-ar fi petrecut în camera fotbalistului de la Hotelul Rex, după ce cei doi avuseseră o dispută verbală pe o terasă.

Decembrie 2009. Adi Mutu a fost acuzat că a lovit cu pumnul în faţă un cetăţean libanez de 43 de ani. Incidentul s-a petrecut în timpul unei petreceri la hotelul de lux Four Season din Florenţa. Victima a ajuns la spital, fiind externată după câteva zile. (Sursa: Libertatea.ro - 17 aprilie 2010)

Trupa «French Kiss» a mimat sexul, cu Biblia în mână

Trupa de show-uri erotice French Kiss a pus in scenă, sambătă seara, un spectacol unic, in Clubul Dovinot din Mihăileşti (judeţul Giurgiu).

Unul dintre cele mai bulversante momente ale show-ului a fost “Apocalipsa”, în cadrul căruia s-a folosit Biblia, iar fetele au fost costumate în demoni. Chiar dacă la mijloc era un obiect cu valenţe sfinte, cum e Biblia, dansatorii nu s-au sfiit să mimeze o partidă de sex care i-a lăsat pe cei din public cu gura căscată.

Interesantă a fost şi partea de show erotic cu lesbiene. Costumate sumar, fetele s-au jucat de-a oamenii legii. Una dintre ele a arestat-o pe o alta, înainte de a încinge "o partidă sex" în trei.

Pentru domnişoarele prezente la spectacolul din clubul giurgivean, probabil cel mai intens moment al serii a fost partea de striptease masculin.
(Sursa: Libertatea.ro - 19 aprilie 2010)

Aducea turişti ca să violeze cai şi câini de rasă

Presa americană a vuit ieri pe tema arestării controversatului milionar american Douglas Spink, din Oregon.

Acesta a fost arestat după ce s-a descoperit că e posesorul unei ferme de animale unde invita turiştii cu bani să facă sex cu animale, printre care se regăsesc câini şi cai.  Chiar în momentul descinderii poliţiei, la fermă a fost găsit un cetăţean britanic de 51 de ani care întreţinea relaţii sexuale cu nişte câini de rasă.

Potrivit autorităţilor, Spink punea la dispoziţia bogătaşilor câini, cai, ponei, dar şi cuşti cu zeci de şoareci, aceştia din urmă fiind folosiţi pentru alte perversiuni sexuale. (Sursa: Libertatea.ro - 19 aprilie 2010)

Dansez... sexy... pentru tine

Emisiunea 'Dansez pentru tine' (PRO TV), de vineri seara, a fost plină de senzualitate. Concurenţii s-au intrecut in momente fierbinţi in timpul tangoului, un stil de dans erotic prin definiţie, dar au şi impresionat juriul prin execuţiile lor.

Cătălin Moroşanu a mimat sexul cu partenera lui, Magda, în timp ce interpreta tangoul, în vreme ce Iuliana Luciu şi-a arătat, în timpul aceluiaşi stil de dans, chiloţeii roşii de dantelă.

Diana Dumitrescu a fost eliminată

Tangoul a fost unul sexy şi pentru Andreea Spătaru care, la finalul dansului, şi-a dat rochia jos, rămânând într-un costum transparent.

Perechea eliminată vineri seara a fost formată din Diana Dumitrescu şi Adrian Stan, urmând ca săptămâna aceasta să se dueleze Cătălin Botezatu şi Iuliana Luciu, împreună cu partenerii lor.

Bote în platou, Bianca în club

Chiar dacă nu mai e iubita lui Bote, Bianca a înroşit, vineri, telefonul cu prietenele ei, pentru a afla detalii despre evoluţia acestuia. La acea oră, ea era în clubul bucureştean Bellagio, unde a întruchipat-o pe Catwoman, într-un show de modă. (Sursa: Libertatea.ro - 19 aprilie 2010)

Fata Andreei Marin-Bănică vorbeşte engleza

Andreea Marin infloreşte ca mămică. Ea işi dedică o mare perioadă a zilei fiicei ei, Violeta, şi spune că nu se grăbeşte să accepte o nouă ofertă in televiziune. Mai ales că aceasta ar trebui să fie foarte bună.

Libertatea: E adevărat că eşti iar însărcinată?
Andreea Marin: Nu, nu sunt, dar dacă Dumnezeu va decide asta pentru noi pe viitor, va fi o bucurie. Nu contează dacă va fi băieţel sau fetiţă, sănătos să fie.

- Ce mai face fetiţa ta, Violeta?
- E deja fată mare, vorbeşte fără oprire şi mă întreabă la orice pas: “La asta cum se zice?”. Mă întreabă în engleză, pentru că e pasionată acum de limba în care noi i-am inoculat ideea că vorbesc toţi prietenii săi din desenele animate. Îi punem filmele animate doar în varianta audio engleză şi îi motivăm că o învăţăm ca să se poată înţelege bine cu ei. E haioasă rău, repetăm aproape zilnic şi ea ştie că face, ca şi frăţiorul ei, lecţii. Când oboseşte sau se plictiseşte pune punct spunând hotărât şi pronunţând uşor stâlcit, pentru că nu are încă doi ani şi jumătate, până la urmă: “Gata cu lecţiile pe ziua de azi!”.

Nu se grăbeşte să revină la TV

- Ce se mai aude de revenirea ta pe micul ecran?
- O ofertă care să însemne mai mult decât am făcut în trecut ar fi singura care ar putea să-mi atragă atenţia, pentru că altfel nu există provocare pentru mine. Am cunoscut succesul, am avut parte de atâţia ani de aplauze şi de împliniri, e o experienţă trăită, nu îmi mai doresc acelaşi lucru, de aceea am ales noutatea. Am propriile firme şi proiecte în derulare pentru care trebuie să mai găsesc oameni competenţi, pe care să mă sprijin, pentru că deja a devenit o pălărie prea mare, dar e frumos să vezi că îţi iese treaba şi că totul se bazează pe idei care-ţi aparţin.

- După naştere, ai revenit repede la silueta ta. Cum ai reuşit?
- Fac sport în sala de acasă, mănânc echilibrat, dar fără a ţine o dietă şi ţin cont de principiile de viaţă sănătoasă despre care am scris pe larg în cartea mea, “Preţuieşte Viaţa”. De aceea am şi slăbit destul de mult în ultimele luni.

- Există alimente pe care le eviţi?
- Nu. Chiar îmi place să gust ceva dulce în fiecare zi, dar nu exagerez.

Andreea apare în videoclipul soţului ei

Andreea Marin apare, pentru câteva secunde, în cel mai recent videoclip al soţului ei, Ştefan Bănică jr., la piesa “Superlove”. Vedeta se află la un restaurant şi asistă la un concert al interpretului. Imagini din clip au fost prezentate în premieră vineri seara, la emisiunea “Dansez pentru tine” de la PRO TV. (Sursa: Libertatea.ro - 19 aprilie 2010)

Petre Roman şi-a botezat fiul

Silvia Chifiriuc şi Petre Roman l-au botezat ieri pe micuţul Petrus (5 luni), naşi fiind soţii Patriciu. Evenimentul religios a avut loc la biserica Sf. Silvestru din Bucureşti, iar petrecerea, la Casa Oamenilor de Ştiinţă.

Silvia (38 de ani) şi Petre (63 de ani) au plecat spre biserică în jurul orei 12.30, nu înainte de a-şi pune şoferul personal să alunge toţi reporterii aflaţi în faţa vilei lor din Pipera. După ce a chemat inclusiv Poliţia Comunitară, fostul prim-ministru l-a scos din casă pe junior şi l-a aşezat, grijuliu, pe bancheta din spate, în scaunul pentru bebeluş. La scurt timp a apărut şi mama copilului, care purta o rochie foarte elegantă. O oră mai târziu şi-au făcut apariţia la biserică, au zâmbit şi au dat declaraţii. “Mai vedem”, a răspuns, Silvia, întrebată fiind dacă are de gând să devină iar mamă. “Nu, nu-l las să se facă politician”, a spus la rândul lui, zâmbind, Roman.

Petrus a fost cuminte până să înceapă ceremonia, dar a plâns când a fost băgat în cristelniţă.

Petre Roman a ţinut copilul în braţe înainte de slujbă, în timp ce Silvia punea la punct ultimele detalii cu preotul.

Biserica a fost păzită de gărzi de corp

Rând pe rând şi-au făcut apariţia şi invitaţii, iar, în final, naşii: Dinu şi Dana Patriciu. Înainte de începerea slujbei, Roman a dat ordin gărzilor de corp angajate să nu lase picior de ziarist în biserică. Tot alaiul s-a mutat apoi la Casa Oamenilor de Ştiinţă, unde invitaţii au petrecut până târziu în noapte.

Cântăreţii s-au supărat pe soţii Roman

Mirabela Dauer şi Ovidiu Komornyik au cântat aseară la petrecerea de botez, însă lista artiştilor era, iniţial, mult mai lungă. Mulţi au refuzat însă supăraţi invitaţia Silviei şi a lui Petre pentru că cei doi îi chemaseră... la masă şi nu ca să cânte. Imediat au apărut vorbe printre interpreţi că Roman a cam rămas fără bani. (Sursa: Libertatea.ro - 19 aprilie 2010)

Adelina Vârciu, bună la oral, slabă la scris

Adelina Varciu, frumoasa care a ajuns cunoscută datorită căsniciei cu Liviu (ex-L.A.), nu a fost prea indrăgostită de şcoală. Cel puţin asta spun foştii colegi şi profesori ai frumoasei brunete.

Adelina este musceleancă la origine, iar numele ei de fată era Pestriţu. Poreclită “Frumuşica”, deşi nu era nici pe departe la fel de arătoasă ca acum, ea a avut destul de mari probleme cu terminarea studiilor liceale la Colegiul Naţional Dinicu Golescu din Câmpulung. Conform datelor existente, în 2006, Adelina Pestriţu nu a luat examenul de bacalaureat şi asta pentru că a picat la scris proba de Limba şi literatura română. Doamna Vârciu a trecut cu nota 10 proba orală, dar la scris a luat numai 3,6, acest lucru fiindu-i “fatal”, astfel că a fost declarată respinsă în prima sesiune a bacalaureatului.

A ieşit pe locul II la Miss Boboc

Tot 10 a mai obţinut Adelina la educaţie fizică, 9,5 la limba germană proba orală, 8,9 la geografie scris şi 7,6 la limba franceză scris.

Abia la sesiunea din toamnă a luat Bac-ul, după ce “a împuşcat” un 5,36 la română-scris. În liceu, Adelina a ieşit pe locul II la Miss Boboc, colegii spunând că a devenit cu adevărat frumoasă abia după ce s-a întors din Ibiza, unde a dansat cu bebeluşa Oana, în clubul Amnesia.

Din spital, direct pe podium

Cu toate că starea de sănătate a Adelinei e destul de proastă, din cauza sarcinii extrauterine, ea a părăsit, ieri, spitalul din Bucureşti unde era internată. Mai mult decât atât, tânăra şi-a anunţat participarea în această seară, în Clubul Princess din Capitală, la o prezentare de modă, unde va avea rolul unei gheişe. Adelina Vârciu s-a internat vineri în spital, după ce a acuzat dureri abdominale.

Liviu: «O urăsc, nu mai vreau să ştiu nimic de ea»

Liviu Vârciu a izbucnit în lacrimi, ieri, la emisiunea Happy Hour, de la PRO TV, când a fost pus să comenteze o presupusă relaţie extraconjugală a Adelinei, semnalată de presă.

“A fost mai dureros decât atunci când mi-a spus că divorţează. Din acest moment, am terminat cu orice sentiment de iubire faţă de ea. O urăsc, nu mai vreau să ştiu nimic de ea. Nu pot să cred ce mi se întâmplă. Cred că a premeditat totul”, i-a mărturisit Liviu lui Cătălin Măruţă.

Fostul component al trupei L.A. s-a arătat dezamăgit şi de faptul că, înainte de a fi căsătorită cu el, soţia lui a fost iubita unui controversat om de afaceri trecut de 50 de ani. “M-am însurat fără să ştiu cine e”, a declarat, printre lacrimi, vedeta de la Acasă TV. (Sursa: Libertatea.ro - 21 aprilie 2010)

Bianca Drăguşanu câştigă peste 3.000 de euro pe lună

Bianca Drăguşanu, a afirmat în emisiunea "Un show păcătos"de marţi că ea câştiga în jur de 3.000 de euro pe lună, strânşi din salariu şi prezentările de modă.

Blonda lui Bote a spus că ea este imaginea mai multor case de modă şi, spre deosebire de alte persoane din showbiz-ul românesc, este plătită să se îmbrace, nu să se dezbrace.
(Sursa: Libertatea.ro - 21 aprilie 2010)

Monica Tatoiu: «Ultima leafă la Oriflame: 7.000 €»

După 14 ani in care a condus Oriflame Romania, Monica Tatoiu (54 de ani) a spus adio, acum cateva zile, produselor de infrumuseţare. Le va mai păstra, fireşte, pe cele personale! Fosta “Doamnă Oriflame” ne-a povestit cum s-a angajat la faimoasa companie, ce realizări a avut şi ce va face în continuare.

Libertatea: Cum vă simţiţi după 14 ani în care aţi condus Oriflame România?
Monica Tatoiu: Să te rupi de obiceiurile zilnice după atâta vreme e un act de voinţă. Nu-mi e uşor, dar îmi e bine. Viaţa e foarte scurtă, privită din perspectiva unei doamne de 54 de ani. Trebuie să exploatezi acest infim interval de învăţare la maximum. De ceva vreme îmi doresc altceva. Cred că există multe alte zone în care, implicându- mă, pot să învăţ. Nu mai am mult timp.Părinţii mei m-au învăţat că toată viaţa trebuie să-ţi construieşti ţinte pe care apoi să încerci să le atingi.

- Cum aţi reuşit să-i convingeţi pe suedezi, în ’96, să vă dea pe mână o afacere atât de importantă? Aţi avut pile?
- Nu cred că pilele sunt utile în corporaţiile multinaţionale. A fost un concurs de împrejurări. Căutau de aproape un an un director pentru Oriflame şi aveau nevoie de o personalitate neconvenţională. Iar eu chiar sunt o personalitate ieşită din tipare.

- Care a fost cea mai aspră regulă internă impusă în companie?
- Să nu te plângi de o regulă proastă fără să ai o alternativă viabilă! Să înţelegi că locul de muncă nu înseamnă condica de prezenţă.

- Care a fost cea mai mare realizare personală atinsă în aceşti ani?
- Câştigarea locului întâi în Europa, la creştere şi profitabilitate, în 2008.

«Am muncit chiar şi cu 40 de grade febră»

- Care a fost primul salariu primit de la Oriflame?
- 600 de dolari.

- Şi ultimul?
- 7.000 de euro. Net.

- Aţi declarat, la un moment dat, că preferaţi să nu umblaţi cu carduri în buzunar, pentru că vă “îndeamnă” la cheltuieli. Câţi bani aveţi de obicei în portofel?
- Minimum 2.000 de lei.

- Care a fost prima maşină condusă de dv. şi ce aveţi acum?
- În 1994, când am născut singurul moştenitor al numelui de Tatoiu, soţul meu mi-a făcut cadou un Oltcit, care merge şi azi, la fel de repezit ca oltenii ce l-au produs. Prima maşină primită de la companie a fost o Sonata, de la Hyundai, de care m-am îndrăgostit. Tot Hyundai a fost şi a doua maşină. Apoi am avut o “aventură” cu un Volvo S90, care m-a dezamăgit şi m-am întors la prima dragoste. Mi-am cumpărat un Hyundai Grandeur, pe care îl conduce şi îl iubeşte şoferul meu. Eu şofez un Peugeot mic, cu două uşi, galben şi cu o cutie automată!

- Sunteţi mare amatoare de concedii petrecute în străinătate. Care a fost cea mai tare vacanţă petrecută “afară”?
- În ianuarie 2006, Argentina, Chile, Strâmtoarea Magellan. Au fost trei săptămâni de vis!

- V-am surprins povestind, în repetate rânduri, cum plecaţi în vacanţe interminabile prin lume. Cum reuşeaţi să “chiuliţi” cu lunile de la serviciu?
- În 14 ani n-am avut nici o zi în care să nu muncesc pentru Oriflame. Chiar şi cu 40 de grade febră. De reţinut însă că nu prezenţa fizică face diferenţa în profitul companiei. Asta se întâmpla la comunişti. Ideile, creativitatea fac diferenţa. Cele mai profitabile idei s-au născut în afara biroului.

- Există un produs Oriflame pe care l-aţi folosit de când a apărut pe piaţă şi căruia i-aţi rămas fidelă?
- Da, Royal Velvet Night Cream.

- Toată lumea vă ştie drept “Doamna Oriflame”. Cum va arăta viaţa dumneavoastră după această etapă care tocmai s-a încheiat?
- Cred că bunul Dumnezeu are cu mine planuri pentru care experienţa de până acum va fi utilă. “Doamna Oriflame” va deveni “Doamna Dirigintă”, dacă merită. Lucrurile care mă vor absorbi în viitor sunt educaţia, greutăţile bătrânilor şi ale copiilor. Lucruri mari, dar din matematică am învăţat că problemele dificile au soluţii simple.

A fost profesoară de matematică

Monica Tatoiu a fost, din 1996 şi până acum câteva zile, director general la Oriflame România. Are studii postuniversitare şi doctorate în domeniul matematicii şi în cel al resurselor umane, realizate la universităţi de renume din Japonia, America, Marea Britanie şi Suedia. Până să ajungă să lucreze într-o multinaţională, a fost profesor de matematică la gimnaziu şi ulterior la Colegiul Naţional “Sf. Sava” din Bucureşti. (Sursa: Libertatea.ro - 21 aprilie 2010)

Andreea Raicu se iubeşte de două luni cu spaniolul

Vedeta vorbeşte în exclusivitate în revista «OK!» despre Federico Rivero

Andreea Raicu este îndrăgostită! După ce paparazii au surprins-o în ipostaze casnice alături de Federico Rivero, vedeta a hotărât să dezvăluie misterul. Ea a recunoscut în exclusivitate pentru revista “OK” că, de două luni, formează un cuplu cu spaniolul Federico.


Andreea Raicu trăieşte două episoade noi ale vieţii sale:
prima emisiune pe care o filmează vara şi o poveste de dragoste cu un spaniol.

"Am fost singură. Sunt perioade în care oamenii termină relaţii mai intense şi apoi au nevoie de o perioadă în care trebuie să se gândească la lucrurile pe care şi le doresc în viaţă", spune Andreea.

După relaţia cu Tudor Chirilă, presa a speculat pe baza a tot felul de poze. La un moment dat, ziariştii au tras concluzia că ar fi cu directorul BMW România, Ciprian Bercea.

Aceasta s-a demostrat a fi doar o speculaţie, el având o soţie şi copii acasă. Deşi a fost cerută în căsătorie de câteva ori, de fiecare dată a refuzat. "Am considerat că nu e persoana potrivită. Aş fi făcut o greşeală atât faţă de mine, cât şi faţă de alte persoane", povesteşte Andreea, fără să spună despre cine e vorba, deşi uneori putem bănui.

"M-a întrebat cineva cum e să mă întorc acasă şi să găsesc casa goală. Răspunsul meu a fost că e minunat. Sunt mai fericită singură decât sunt foarte mulţi care trăiesc nefericiţi în relaţii doar pentru că societatea îi face pe oameni să trăiască în doi", explică Andreea statutul de femeie frumoasă, celebră şi singură.

De două luni însă, a început o relaţie cu un spaniol, Federico Rivero. "Da, sunt îndrăgostită de el!", a recunoscut vedeta.

Iată un fragment din interviul acordat ediţiei româneşti a revistei "OK!":

- Ai o relaţie nouă. E o ştire adevărată?
- Păi, au apărut ştiri despre mai multe relaţii pe care le-aş avea. Una dintre ele este adevărată.

- Cea din revista de paparazzi?
- Da. Dacă am să vorbesc vreodată despre această relaţie am s-o fac doar din perspectiva mea. El nu vrea să apară deloc.

- De cât timp sunteţi împreună?
- De aproape două luni.

S-a iubit cu bărbaţi celebri

Cristi Chivu: 2004-2006
Pe vremea când erau împreună, Andreea şi Cristi Chivu păreau foarte fericiţi. Îndrăgostiţi, mereu cu zâmbetul pe buze şi frumoşi de pus în ramă.Cu toate acestea, Raicu nu l-a putut convinge pe fotbalist că ea merită statutul de nevastă, astfel că relaţia lor s-a încheiat după doi ani.

Tudor Vasile: 2006
Andreea a avut o relaţie şi cu Tudor, fiul fostului prim-ministru Radu Vasile. Cei doi s-au despărţit însă după doar câteva luni, Andreea ajungând atunci la concluzia că nu are noroc în dragoste. Se pare că cei doi mai ţin şi acum legătura, fiind prieteni apropiaţi.

Tudor Chirilă: 2006-2008
După o relaţie care a durat mai bine de doi ani, vedeta de la Prima TV şi solistul trupei "Vama", Tudor Chirilă, au decis să se despartă. Astfel, în septembrie 2008, cei doi au ajuns la concluzia că relaţia lor nu mai merge. Andreea voia neapărat un copil, iar Tudor avea alte planuri.
(Sursa: Click.ro - 21 aprilie 2010)

Liviu Vârciu, mesaj pentru Adelina: «Te urăsc din toată inima»

De la dragoste la ură nu este, uneori, decât un pas şi... mult scandal. Altădată Liviu Vârciu spunea despre Adelina că o iubeşte, dar acum este exact invers.

În plin proces de divorţ, actorul a transmis miercuri, la emisiunea "Happy Hour" de la Pro TV, un mesaj pentru soţia lui.

"Îmi pare rău că te-am iubit, că te-am răsfăţat şi că te-am cunoscut! Te urăsc din toată inima!", a spus Liviu, cu lacrimi în ochi.

El crede că Adelina a fost cea care l-a trădat şi că, în realitate, ea a premeditat tot scandalul.

"Am fost cel mai prost om de pe planetă. Stai cu dracul în casă şi nu-ţi dai seama. Adelina după nuntă primea bani pe card de la alţii", a mai spus Vârciu.

După dezvăluirile privind viaţa amoroasă a Adelinei, Liviu a mărturisit că a greşit având încredere în ea şi că nu a bănuit ce trecut ascunde ea, deşi avea doar 22 de ani când s-au cunoscut.

"Eu de aseară nu mai ştiu cine e fiinţa asta... Ce-oi fi avut în cap, că n-am avut creier dacă m-am însurat cu ea. Eu n-am ştiut cine e. Am zis că e dansatoare în Ibiza, na, am zis că s-a distrat fata. După aia am aflat alte lucruri care se întâmplau acolo... Ei îi place să pozeze în victimă, s-a pus în genunchi: «Te rog, iartă-mă...» Măi, fraţilor... ", a declarat Liviu Vârciu, vizibil afectat de scandal.

Luna viitoare, Liviu şi Adelina se vor prezenta la tribunal pentru audieri în procesul de divorţ. (Sursa: Click.ro - 21 aprilie 2010)

Florin Călinescu recunoaşte că e bogat şi excentric

Lui Florin Călinescu nu-i stă in caracter să se laude sau să discute despre averea sa. Cu toate astea, a făcut-o intr-un interviu incendiar, pe care l-a acordat revistei Kamikaze, în care vorbeşte despre afacerile, maşinile, casele, dar şi relaţiile sale cu alte personalităţi autohtone.

“Am jucat vreo două pokere cu Sorin Ovidiu Vîntu”, a mărturisit Florin Călinescu, actorul care recunoaşte că a făcut o adevărată avere pe vremea când lucra la PRO TV. “Sârbu era regizor, eu vedeta. Eu am rămas vedeta. El este multimilionar”, susţine Călinescu. “Dacă el îşi zicea tatăl PRO TV-ului, eu sunt mama PRO TV-ului. Acolo am făcut bani serioşi. Cifre cu patru, cinci şi chiar şase zerouri erau evidente, pentru că aveam o înţelegere: atâta din publicitate”, mărturiseşte actorul.

Se plimbă cu o Dacia Sandero

Florin recunoaşte că a avut bani încă de pe vremea lui Ceauşescu şi că, la un moment dat, avea ca actor de film un salariu mai mare decât al primului ministru. Atunci a cumpărat o garsonieră cu 20.000 de lei, a zugrăvit-o şi a vândut- o cu 30.000. A fost prima afacere a actualului patron de la “Optica Română”. “Nu vreau să fiu ipocrit şi să spun că sunt sărac. Am câteva sute de mii, acolo, am cinci case, maşini şi copiii studiază în Anglia”, mai spune Florin, care însă a rămas cu picioarele pe pământ.

Trei din maşinile sale sunt de lux - un Jaguar, un Porsche şi un Mercedes AMG, însă merge prin oraş cu un Sandero. Iar lucrurile nu se opresc aici: Călinescu mai deţine un restaurant care e destul de afectat de criză, dar şi 300 de hectare de vie la Mediaş, unde e vecin cu Prinţul Charles, care şi-a cumpărat o livadă prin partea locului. El intenţionează să-şi lanseze, peste câţiva ani, un vin cu semnătură. (Sursa: Libertatea.ro - 22 aprilie 2010)

Profetul indian Sundar Singh a declarat că România scapă de sfârşitul lumii. România va fi centrul spiritual al lumii.

După sfârşitul lumii, Capitala va avea 7 km diametru!

Cel puţin asta arată astrograma ţării noastre pentru catastrofa despre care mulţi spun că va avea loc în 2012.

''Sfarşitul lumii va incepe cu un mare cutremur in America de Sud şi cu o erupţie vulcanică în Islanda''. Aşa a prezis, în 1940, clarvăzătorul american Edgar Cayce (1877 - 1945).

Ţinând cont şi de prezicerile străvechi privind sfârşitul lumii în 21 decembrie 2012, am cerut părerea unui astrolog. Răspunsul pe care l-am primit este uluitor: în timp ce pentru toată lumea va fi rău, pentru România va fi, în mod miraculos, bine! Desigur, toţi cei care au prezis până acum sfârşitul lumii, fie la anul 1000, fie în 2000, la eclipsă etc., s-au înşelat. Dar e suficient ca ei să aibă dreptate o singură dată... Celebrul astrolog român Stavrou ne-a explicat la ce ar trebui să ne aşteptăm în anii 2010, 2011 şi 2012.

Anul viitor: liniştea de dinaintea furtunii

Anul acesta este al tigrului, după zodiacul chinezesc, şi este unul al nesiguranţei, al schimbărilor bruşte, al descărcărilor emoţionale violente. Suntem abia la început şi au avut loc deja câteva cutremure catastrofale, o tragedie aviatică în care a murit elita Poloniei şi erupţia unui vulcan islandez ai cărui nori de cenuşă ameninţă să provoace în Europa o iarnă vulcanică aşa cum a fost cea din 1816, numit şi anul fără vară. Răcirea puternică a climei a dus atunci la distrugerea aproape totală a culturilor. Urmarea a fost sinistră: 80.000 de europeni au murit de foame. De-abia anul viitor, anul iepurelui, va fi unul liniştit, un an al păcii, al armoniei spirituale. Dar nu va fi decât liniştea de dinaintea furtunii, pentru că 2012, anul dragonului de apă, este unul al catastrofei. Din punct de vedere astrologic, deci, nu e bine.

România, centrul spiritual al omenirii

Aceste date se suprapun peste prezicerile vechi, ale mayaşilor, ale chinezilor şi ale lui Nostradamus, care dau cu exactitate data de 21 decembrie 2012 drept sfârşitul lumii sau sfârşitul modului de viaţă pe care îl avem acum. Dincolo de preziceri, astronomii ştiu cu certitudine că în 2012 planul sistemului nostru solar se va alinia peste planul galaxiei Calea Lactee, din care facem parte. Oamenii de ştiinţă spun că evenimentul ar putea modifica ADN-ul uman. “Pentru România, anul 2012 arată, din punct de vedere astrologic, un Soare în progresie suprapus peste Ascendent. Este unul din cele mai importante puncte de realizare materială şi spirituală. Asta înseamnă că, în timp ce pentru restul lumii vine sfârşitul, pentru România vin vremuri bune. Foarte interesant e faptul că aceste date se suprapun perfect peste profeţiile indianului Sundar Singh. El a spus, cu o sută de ani în urmă, că la sfârşitul lumii România va deveni cel mai important centru spiritual al omenirii, iar Bucureştiul va deveni «Noul Ierusalim». Oraşul va avea 7 kilometri, faţă de 22 de kilometri cât are acum. Astrologic, asta se poate întâmpla doar în 2012”, ne-a spus astrologul Stavrou.

Sundar: «România va trece prin multe transformări»

“În acele timpuri de mari schimbări, un sfert din omenire va dispărea fulgerător, iar după aceasta, la a doua încercare, din cei rămaşi în viaţă şi îngroziţi se vor suprima încă aproape un sfert, restul se vor orienta trup şi suflet către Dumnezeu - de la cel aflat la sânul mamei şi până la cel mai îndârjit tiran ce păşeşte pe scoarţa pământului. România va trece prin mai multe faze de transformări fundamentale, devenind, în cele din urmă, graţie spiritualizării ei exemplare, un veritabil focar spiritual, ce va putea fi comparat cu miticul «Nou Cannan », iar Bucureştiul se va transforma într- un centru esenţial al acestui foc. Capitala, polul spiritual al planetei, va fi aproape în întregime reconstruită, rămânând în cele din urmă o aranjare de construcţii, în formă inelară, având 7 kilometri în diametru şi va fi considerată de toate popoarele drept un veritabil «Nou Ierusalim» pământesc”.

Sundar Singh (1889- 1929) a fost un sfânt hindus, convertit la creştinism. El a făcut o călătorie în Europa. Profeţiile lui, realizate în jurul anului 1920, au uimit lumea la vremea respectivă pentru că făceau referiri precise la o ţară puţin cunoscută: România. (Sursa: Libertatea.ro - 22 aprilie 2010)

Sora Andreei Marin, barmaniţă în propriul local

Cristina Marin-Chiser, sora Andreei Marin, a trecut la munca de jos. Patroana unui restaurant în centrul Capitalei, bruneta nu se mulţumeşte la a-şi gestiona afacerea, ci îşi umple timpul servind la mese băuturile comandate.

Nu se bagă să facă cocktailuri complicate, însă a căpătat dexteritate la prepararea cafelei şi a sucului proaspăt de portocale, pe care le livrează foarte repede clienţilor însetaţi.
(Sursa: Libertatea.ro - 23 aprilie 2010)

Cătălin Botezatu îşi face ochi dulci cu prietena Liubei Savitschi

Despărţirea de Bianca a lăsat loc pentru multe oportunităţi in ceea ce il priveşte pe Cătălin Botezatu. Conform unor apropiaţi, designerul a pus ochii pe prietena partenerei lui de la “Dansez pentru tine” (PRO TV).

Bote spunea, în urmă cu câteva zile, că femeia perfectă pentru el e roşcată şi are sânii mici. Se pare însă că designerul are o arie destul de dezvoltată de preferinţe în ceea ce priveşte femeile.

Asta pentru că noua febleţe a lui Cătălin e brunetă şi are sânii mari. Tânăra se numeşte Irina, vine din Republica Moldova şi e una dintre cele mai bune prietene ale Liubei Savitschi, partenera creatorului de la show-ul “Dansez pentru tine” de la PRO TV. Irina a fost invitată în studio de echipa emisiunii, la ediţia de săptămâna trecută, pentru a o încuraja pe Liuba, şi a plecat, se pare, cu gândul la Bote.

I-a cerut numărul de telefon

Nici Cătălin nu a rămas indiferent la farmecele moldovencei. El a făcut schimb de numere de telefon cu bruneta şi, conform unor apropiaţi, vorbeşte aproape zilnic cu ea. Mai mult decât atât, flirtul s-ar putea transforma într-o relaţie în toată puterea cuvântului, însă, până acum, ei nu au avut când să se întâlnească, pentru că Irina a plecat la Chişinău încă de weekendul trecut.

În altă ordine de idei, Bote şi Liuba se antrenează din greu pentru ediţia din această seară a show-ului. Cei doi sunt pentru a doua oară la duel, de această dată ei trebuind să înfrunte perechea formată din Iuliana Luciu şi partenerul ei, Grigore. Telespectatorii au ocazia să-l vadă pe creator într- un rol deosebit: îl va interpreta pe Don Quijote.

A primit ofertă de la Hollywood

Cătălin Botezatu a declarat, recent, într-un interviu că a primit o ofertă pentru un rol la Hollywood. “Am mai jucat în filme când eram mai tânăr. Pot spune că am primit, acum câteva zile, o ofertă de la Hollywood, să joc într-o producţie despre fashion”, a declarat Bote pentru www.my-confidential. ro.

Designerul spune că şi-a făcut destul de multe relaţii peste Ocean şi că e posibil ca, în viitorul apropiat, să-şi deschidă un magazin sau chiar o casă de modă în SUA.

Căţeluşa Biancăi va face în curând pui

Dacă Bianca nu o duce prea bine în amor, nu acelaşi lucru se poate spune despre Jolie, căţeluşa ei, care va face în curând pui. Vinovat este patrupedul din aceeaşi rasă (Yorkshire), al unui amic al blondei. Amorul s-a consumat în perioada în care Bianca a fost plecată pentru câteva zile din Bucureşti şi a fost nevoită să o lase pe Jollie la amicul ei, în apartament. (Sursa: Libertatea.ro - 23 aprilie 2010)

Dana Rogoz: «Nu am câştigat munţi de bani din televiziune»

Pe Dana Rogoz am văzut-o crescând… pe micul ecran. Întâi la PRO TV, apoi şi la PRO TV Internaţional, unde la început a prezentat rubrica meteo, iar acum are propria emisiune, “De suflet”.

Fosta Abramburică spune că-i vine greu să creadă că pe 29 aprilie se fac 10 ani de când PRO TV Internaţional a emis prima dată. “Chiar şi cu un kilogram de machiaj, se vede că eram un copil”, se amuză ea când priveşte poze din anul 2000, cu ea prezentând “Vremea”.

Atunci, Dana avea doar 14 ani, dar ştia deja că va fi actriţă şi îşi făcea vise că va ajunge la Hollywood: “Pe ascuns, mă imaginam cu Oscar-ul în braţe, ţinând discursul de mulţumiri”. Oscar n-a primit, însă are o carieră solidă în spate şi a câştigat cât să-şi permită tot ce şi-a dorit. “N-am câştigat munţi de bani, cum îşi închipuie unii, dar sunt mulţumită. M-am şi distrat - cei mai mulţi bani i-am dat pe călătorii -, dar am şi pus ceva deoparte, ca să-mi pot cumpăra un apartament puţin mai încolo”, ne-a mărturisit ea.
(Sursa: Libertatea.ro - 23 aprilie 2010)

Romsym Data IT Training Cultural ROMTOUR ENDO DERMA NIGHT PIZZA Curiero ANA PAN RODENTA VACANTA LA JUMBO MEGA OPTIK RusticArt-Sibiu
Link-uri recomandate:
www.gsp.ro
www.prosport.ro
www.sport.ro
www.cancan.ro
www.click.ro
www.libertatea.ro
www.evz.ro
www.acasa.ro
www.trilulilu.ro
www.ejobs.ro
www.kappa.ro
www.hotnews.ro
www.referat.ro
www.clopotel.ro
www.materiale-didactice.ro


Directoare web ClickLink.ro ACTIV - Birotica si papetarie Jocuri & Ghidul tau Web Federal - Director Web Promovare gratuita ClickMe - Director Web