www.unclic.ro   Cursuri online www.ittraining.ro
Prima pagina Informatii utile Numere de telefon Stiri Subiecte de barfa Revista presei Fotbal. Sport Filme Programe TV Mancare Bautura Distractii Amuzante Auto/Masini Imagini desktop Dictionare Turism. Vacante Sanatate. Frumusete Moda Muzica Jocuri Cursuri IT Distributie software Download Magazine online Telefoane mobile Servicii Job-uri Portofolii Anunturi Blog-uri vedete Pagini personale Site-uri interesante Nostalgii Contact
Subiecte de barfa > februarie 2010
Sivia Pop, în amor cu fiul vitreg al lui Dinu Patriciu

Silvia Pop şi iubitul său secret din ultimele nouă luni, Andrei Ştefan, au făcut imprudenţa să vină impreună la petrecerea "Miss Liga 1", care a avut loc vineri seara, in Clubul Twice din Bucureşti. Ziariştii Libertăţii au aflat astfel că misteriosul bărbat din viaţa actriţei este fiul vitreg al magnatului Dinu Patriciu.

Silvia Pop a vorbit pentru prima oară despre idila pe care o trăieşte în prezent şi care a început undeva în luna mai a anului trecut. Discuţiile cu ziariştii Libertăţii s-au purtat la evenimentul organizat, vineri, în Twice, unde Larisa Drăgulescu şi componentele trupelor Rallsa şi Brown Sugar au defilat pe podium în tricouri de fotbalişti.

Silvia l-a prezentat pe iubitul ei, pronunţându-i doar prenumele - “Andrei” - şi l-a descris ca bărbatul care se joacă nu cu mingea, ci cu numerele, el fiind preşedintele unei importante instituţii financiare. Cântăreaţa a omis însă să precizeze şi faptul că acesta este băiatul Danei Patriciu, cea de-a treia soţie a magnatului Dinu Patriciu.

“Andrei era într-o discuţie cu un foarte bun prieten, Bogdan Holeiciuc, căruia trebuia să îi las nişte documente legate de o clădire pentru o tranzacţie imobiliară în desfăşurare. Aşa ne-am cunoscut. Nu locuim împreună, dar ne petrecem în doi toate nopţile.

Puţinul timp liber pe care îl avem îl exploatăm la maximum, în nici un caz nu vorbim de «numere»”, a mărturisit Silvia Pop în exclusivitate pentru Libertatea. Aşadar, Silvia Pop a dat uitării căsnicia cu fostul mare fotbalist Ioan Timofte, refugiindu-se în braţele fiului vitreg al lui Dinu Patriciu. (Sursa: Libertatea - 1 feb. 2010)

Cabral: «Da, sunt din nou cu Andreea!»

E oficial: Cabral şi Andreea Pătraşcu formează iarăşi un cuplu. "Da, suntem din nou impreună", ne-au declarat in exclusivitate cei doi amorezi care s-au intors recent dintr-o vacanţă petrecută prin mai multe oraşe ale Europei.

Cabral şi Andreea s-au cunoscut în urmă cu doi ani pe platourile de filmare din Buftea şi, după un an şi jumătate de relaţie, în vara lui 2009 şi-au spus “adio”. Prezentatorul emisiunii “Poveştiri de noapte” şi actriţa din serialul de epocă “Aniela”, ambele difuzate de postul Acasă TV, nu au rezistat mai mult de 6 luni departe unul de celălalt, ei redevenind practic un cuplu, la sfârşitul anului trecut. “Da, suntem din nou împreună”, au declarat cei doi, care vor participa, mâine seară, la petrecerea organizată de postul Acasă TV, cu ocazia împlinirii a 12 ani de existenţă. (Sursa: Libertatea - 1 feb. 2010)

Mihai Mărgineanu: "Eurovisionul e pentru ăia care n-au treabă acasă"

Cântăreţul de muzică folk Mihai Mărgineanu este un personaj savuros şi plăcut auzului, asemeni melodiilor pe care le interpretează. Hituri ca "Mă iubeşte femeile", „Gore din Chitila" sau „Ralluca" au făcut din Mărgineanu unul dintre cele mai apreciaţi artişti de pe scena muzicii romaneşti. Cântăreţul a acceptat să dialogheze cu Libertatea.ro despre isteria Eurovision şi curentul numit "manele", dar şi despre omul Mărgineanu din afara scenei.

- Descrie-mi-l pe Margineanu în trei cuvinte.
- Guraliv, sincer şi prieten.

"Maneliştii sunt artişti"

- Asculţi cu vreo ocazie manele? Crezi că cei care interpretează genul acesta de muzica pot fi numiţi artişti?
- Nu ascult manele, pentru că nu-mi plac. O mare parte dintre cei care cântă manele sunt artişti, adica au suflet de artist şi probabil că ăsta este motivul pentru care încă merge acest gen. Părerea mea este că nivelul intelectual este cel care-ţi impune să asculţi muzica de la un nivel în sus. Dacă mâine ar intra pe piaţa de manele un artist foarte educat intelectual (să presupunem că ar accepta!) sunt sigur că el ar modifica un pic percepţia.

- Te-ai gandit să înscrii vreo piesă la Eurovision?
- Nu. Nu vreau să particip vreodată.

- De ce?
- Pur şi simplu nu vreau să concurez. Dacă s-ar schimba juriul sau dacă juriul şi-ar mai da jos degetul de la sprânceană, poate aş participa. Dar nu pot fi jurizat muzical de doamna Almaşan, pentru că bass-istul ar face icter mecanic.

- Ce parere ai despre participarea lui Florin Salam la preselecţia Eurovision?
- Salam spulbera tot dacă ar fi intrat la televoting. Însă nu a trecut, chiar dacă şi mie mi-a placut o piesă de-a lui, care n-avea nici o legatura cu maneaua, şi în plus avea pe partea de vocal feminin un glas ce rivaliza cu Aretha. Şi nu cred că ar fi câştigat un loc mai bun ca Sistem pentru că n-aveau show-ul necesar intrării în finala Eurovision. Rămân la ideea mea că, pentru cântăcioşii din Romania, Eurovisionul a rămas un concurs pentru ăia care n-au treabă acasă.

- Nu crezi că iei muzica un pic cam în glumă?
- Aşa m-am săturat de oamenii care cred că ceea ce fac ei este cel mai important lucru din lume, încât am început să mă iau şi pe mine în glumă. Dar muzica e ceva serios, pentru că hrăneşte sufletul.

Ascultă AC/DC şi Alejandro Sanz

- Care este artistul tau român preferat? Dar pe plan internaţional?
- Nu o să-ţi dau nume pentru că eu am multi prieteni si s-ar putea sa uit pe careva! Şi ăştia se supara, ai dracu'. Din afară îmi plac AC/DC, Lara Fabian, Satriani, Alejandro Sanz.

- Mai eşti supărat pe ziariştii de la tabloide?
- Sunt mai degrabă indignat de lipsa de decenţă profesională şi de curvăsaria şi mizera în care se zbate fără suflare o parte din presa. Deunăzi, am citit despre ziaristul ungur Tvrtco Vujity. Mi-am dat seama cât de nobilă poate fi meseria de jurnalist. Cartea lui, "Călătorii în infern", ar trebui să fie manual la Jurnalism. Dar blondele noastre de la monden se ţin numai de codoşlâcuri.

- Mihai, crezi că te "iubeşte femeile"?
- Toţi avem impresia că ne "iubeşte femeile". Dacă nu trăieşti cu impresia asta, ai toate şansele să termini într-un azil de nebuni.

- Când te-ai îndrăgostit pentru prima dată?
- La grădiniţă. O chema Laura.

- Ce te atrage cel mai mult la o femeie?
- În prima fază frumuseţea, dar doar dacă nu e umbrită de prostie. Mai apoi, potriveala.

- Care este cea mai sexy femeie din showbiz-ul românesc?
- Elena Udrea! Pe lângă faptul că e foarte sexoasă are şi privirea de fată deşteaptă! Pentru că apare foarte des pe sticlă, cred că şi ea face parte din showbiz.

- Esti un utilizator activ de Facebook/messenger?
- Eram. Acum nu mai vreau sa intru atât de des pe Facebook pentru că îmi ocupă prea mult timp.

- Ce este pentru tine pe primul plan? Cariera sau familia?
- Ce întrebare e asta? E limpede că familia.

"Suntem un popor care înjură şi când se bucură"

- În unele dintre piesele tale foloseşti cuvinte vulgare. Nu ai putea să te exprimi fără să utilizezi aceste expresii?
- Atât eu, cât şi tu facem parte dintr-un popor care înjură şi când se bucură! Nu lupt împotriva vulgarităţii, eu vreau doar un limbaj adecvat situaţiei. Tocmai din acest motiv nu fredonez niciodata cele câteva cântecele cu injurii de faţă cu copii sau în cine mai ştie ce situaţie.

- În afara de muzică, ce alte pasiuni mai ai?
- Joc bridge, schiez până la epuizare, mă dau cu bicicleta pe munte, merg la munte, fac sporturi de apă.

- Te consideri o persoana norocoasa? Mergi la biserica?
- Sunt norocos! Cred în Dumnezeu, dar nu prea merg la biserică, pentru că mi se pare că religia a fost facută de oameni pentru oameni. Dar păstrez în suflet ce trebuie să însemne biserica pentru mine. Mă amuză foarte mult babele astea care vor sa-l prostească pe Dumnezeu făcând pe pioasele in biserică. În biserica trebuie să intri normal şi să iesi râzând. Este casa Domnului şi în nici un caz nu trebuie să te prefaci pătruns de taina. Ha!

- Ce meserie îţi doreai să îmbrăţişezi când erai copil?
- Cântăreţ de muzică populară şi, mai târziu, inginer electronist. Mi-a ieşit un pic!

- Îţi ajung banii de pe concerte să trăieşti o viaţă decentă?
- Categoric, da!

- Conduci o maşină nemţească?
- Chiar 3: un Mercedes, un BMW şi un Trabant.

(Sursa: Libertatea - 1 feb. 2010)

La ziua de naştere a lui Ionuţ Negoiţă, invitaţii au rupt ringul

Chef mare, sâmbătă seară, la Rin Grand Hotel, din Bucureşti, proprietatea fraţilor Negoiţă. Peste 200 de invitaţi au fost prezenţi la petrecerea dată de Ionuţ Negoiţă, care a împlinit 36 de ani.

Mitică Dragomir şi soţia sa, Vica, Ana-Maria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, Romică Ţociu şi soţia sa, Nicoleta, ori Valentina Pelinel şi Cristi Boureanu au fost printre cei mai de seamă invitaţi ai lui Ionuţ Negoiţă. Oaspeţii s-au delectat cu fructe de mare, somon, caviar şi au băut şampanie fină.

Petrecerea a ţinut până dimineaţa

“Mi-a fost mie rău zilele trecute, dar acum am venit să rup în două bucătăria lui Negoiţă. După ce mă satur, vreau s-o dansez pe nevastă-mea încât mâine să doarmă toată ziua”, a trâmbiţat, binedispus, Dragomir. Atmosfera a fost încinsă de cântăreţul Horia Brenciu, de Celia, dar şi de interpreta de muzică populară Maria Cârneci. Rând pe rând, perechile şi-au îndreptat paşii către ringul de dans, de unde nu s-au mai dezlipit până dimineaţa. Singura care a stat cuminte la masă a fost Mihaela Borcea. Nu de alta, dar soţul Cristi este plecat cu Dinamo în cantonament în Antalya (Turcia).

Sfaturile lui Mitică

Situaţia lui Adrian Mutu, depistat pozitiv la sibutramină, a fost unul dintre subiectele preferate de discuţie pentru invitaţii lui Negoiţă. Ca de obicei, Mitică Dragomir, asistat de Ionuţ Negoiţă, s-a dat în spectacol: “Domne, Mutu nu trebuia să ia pastile de-alea de slăbit. Am încercat şi eu, o porcărie. Dacă vrea să dea jos kilogramele în plus, îl sfătuiesc să bea zeamă de varză şi ţuică fiartă. Aaaa, şi să mănânce castraveţi muraţi”. (Sursa: Libertatea - 1 feb. 2010)

Femeile au la fel de multe vise erotice ca şi bărbaţii

În urma unei ample cercetări, oamenii de ştiinţă canadieni de la Universitatea din Montreal au ajuns la concluzia că femeile au vise erotice la fel de des ca şi bărbaţii, ne informează cosmosmagazine.com.

"Toate femeile au astfel de vise. În fiecare noapte visăm, dar problema este că a doua zi nu ne aducem aminte toate ideile care apar în conştiinţa noastră sau faptul că am visat", spune psihologul Antonio Zadra, unul dintre autorii cercetării.

Studiul a fost efectuat pe 109 femei şi 64 de bărbaţi şi au fost analizate peste 3.500 de vise. Cercetătorii afirmă că în doar 20% dintre visele erotice femeile sunt alături de actualul iubit, iar în 15% partenerul de sex este fostul iubit. În cazul bărbaţilor cifrele arată că partenerele din viaţa de zi cu zi se regăsesc şi în vis în doar 14% din situaţii. Cel mai des întâlnite vise fierbinţi ale bărbaţilor, respectiv 90 la sută dintre ele, conţin scene de sex în care apar cel puţin două partenere. (Sursa: Libertatea - 2 feb. 2010)

Andrei Ştefan, fiul vitreg al lui Dinu Patriciu, lucrează cu tatăl său

Aşa cum aţi aflat din Libertatea de luni, 1 februarie, Andrei Ştefan, iubitul secret al cantăreţei Silvia Pop, este nimeni altul decât fiul vitreg al magnatului Dinu Patriciu. Ştefan a absolvit Dreptul in România şi are un MBA obţinut la Universitatea Rice din Houston, SUA, fiind preşedintele casei de brokeraj Fairwind, patronată chiar de tatăl său vitreg.

Libertatea a prezentat identitatea iubitului pe care, de peste nouă luni, Silvia Pop îl ţinea “la secret”. Avea şi motive, câtă vreme este vorba de Andrei Ştefan, fiul vitreg al miliardarului Dinu Patriciu, băiatul celei de-a treia soţii a magnatului, Dana.

După ce a fost soţia unui renumit fotbalist, Ioan Timofte, Silvia Pop are alături un expert în legislaţie şi servicii financiare. Societatea Fairwind, pe care Ştefan o conduce, este controlată chiar de firma Rompetrol Holding, patronată de Dinu Patriciu.

Ştefan este licenţiat în Drept, absolvind şi un MBA la Universitatea Rice din Houston, SUA. Vreme de un an a lucrat ca analist financiar la firma de brokeraj Eastern Securities, ce-l are printre acţionari pe senatorul UDMR Verestoy Attila. Din 2005 însă, lucrează prin diferite companii deţinute de Dinu Patriciu.

Firma condusă de el e în topul revistei Forbes

Conform revistei Forbes, firma condusă de Ştefan ocupa, în anul 2008, locul 3 ca profitabilitate, din peste 60 de societăţi de intermedieri financiare, fiind singura care şi-a extins departamentul de tranzacţionare în 100 de pieţe de capital, din 20 de ţări. (Sursa: Libertatea - 2 feb. 2010)

N-a muncit o zi în viaţa lui! Şi declară: “Cine munceşte e prost! Munca e de rahat!”

Se pare că munca e pentru unii o adevărată povară, nici vorbă să înnobileze. Un german de 54 de ani stă degeaba de... 36 de ani. Încasează bani de la stat, “duce o viaţă modestă” şi se mai şi laudă cu asta. Toată Germania e extrem de revoltată de cazul lui Arno Dübel, care-şi duce zilele din cei 323 de euro daţi lunar de guvern.

“Cine munceşte e prost! Munca e de rahat!”, a declarat recent într-o emisiune TV germanul Arno Dübel (54 de ani). Bărbatul, care locuieşte în Hamburg, stă degeaba toată ziua. Bea bere, fumează şi îşi plimbă câinele. “E strigător la cer!”, s-au revoltat milioane de nemţi când au auzit de cazul lui Arno, care nu a lucrat o zi de când a împlinit 18 ani. Omul ia lunar bani de la stat, un fel de ajutor social de 323 de euro. În plus, are asigurare de sănătate, iar autorităţile îi plătesc utilităţile şi chiria pentru locuinţa de 47 de metri pătraţi.

Aşa e la nemţi...

Germanii au un sistem de protecţie socială bine pus la punct, pentru a nu-şi lăsa cetăţenii să ajungă pe străzi sau să moară de foame. Astfel, statul alocă o mulţime de bani pentru şomeri, pentru persoanele cu nevoi speciale sau pentru oamenii care pur şi simplu nu au posibilităţi de a se integra în societate. (Sursa: Libertatea - 2 feb. 2010)

Marina Dina: "Mircea Badea s-ar putea apuca de striptease"

În seara zilei de 1 februarie, la emisiunea "Răi, da buni", Mihai Morar l-a avut invitat pe Mihai Gâdea. Cei doi au revăzut împreună cu Marina Dina numărul de striptease pe care Mircea Badea l-a făcut la emisiunea lui Gâdea, în seara de Ajun.

Asistentei lui Mihai Morar i-au plăcut "pătrăţelele" pe care le-a afişat Mircea Badea la televizor: "Domnul Mircea Badea poate oricând să se apuce de striptease, dacă rămâne fără slujbă", i-a spus frumoasa blondă lui Mihai Morar.

Întrebat de ce nu s-a dezbrăcat şi el, Gâdea a răspuns ironic: "Nu am vrut să-l complexez pe Badea". (Sursa: Libertatea - 2 feb. 2010)

Ombladon: "Nu ştiu dacă trupa Paraziţii va mai exista peste 10 ani"

Libertatea.ro continuă seria de interviuri cu membrii trupei Paraziţii. Dacă săptămana trecută aţi aflat lucruri inedite despre Cheloo, este timpul să îl cunoaşteţi şi pe Ombladon, celălalt membru fondator al formaţiei Paraziţii. Nu uitaţi să reveniţi la sfârşitul săptămânii pentru un interviu în exclusiviate cu FDD (Freakadadisk).

Cu clic aici puteţi citi şi primul interviu din seria Paraziţii / "Cheloo: Fi'miu va fi ori infractor, ori popă, ori poliţist!"

Ombladon, pe numele lui Bogdan Ionuţ Păstacă, a fondat în mai 1994 trupa Paraziţii, construind ceea ce avea să fie una dintre cele mai reprezentative trupe româneşti de hip-hop. Pe lângă albumele Paraziţii, el şi-a lansat şi două materiale discografice solo: "Condoleanţe" (2004) şi "Cel mai prost din curtea şcolii" (2007), ambele foarte apreciate pe piaţa muzicală autohtonă.

Libertatea.ro: Când ţi-ai dat seama că vrei să faci muzică?
Ombladon: Prin 1992 când mi-a căzut în mână o casetă cu prima trupă de hip-hop din România: "Vorbire directă"...

La ce vârstă ai cântat prima oară pe o scenă şi ce ai simţit după aceea?
Prima dată am cântat într-o discotecă din Brâncoveanu, "Disco Fun" se numea. Aveam 14 ani şi ceva... Am cântat două piese şi a sunat ca dracu', m-am dat jos, mi-am luat o bere şi am uitat momentul.

"Poezii pentru pereţi", primul album Paraziţii în 1995. Cât aţi lucrat ca să îl înregistraţi? Dar la ultimul album câtă muncă aţi depus, comparativ cu cel din 1995?
Sincer nu mai ţin minte cât s-a lucrat efectiv la "Poezii pentru pereţi". Şi nici la "Slalom printre cretini". Cred că un an şi jumătate la primul şi cam un an la ultimul. Cred...

Care este piesa ta de suflet din repertoriul Paraziţii?
Piese sunt multe: Omul din lift, La intervenţie, Nr. 1, Vocabular extins, Emoţii, Categoria grea, Slalom printre cretini, Din colţu' blocului.

"Nu sunt convins că trupa Paraziţii va mai exista peste 10 ani"

Unde vezi trupa Paraziţii peste 10 ani?
Nu sunt convins că o să mai existe "Paraziţii" peste încă 10 ani.

Te gândeşti să promovezi comercializarea melodiilor pe internet, în format mp3, prin servicii precum iTunes, pentru a stopa pirateria?
Dacă ar fi bine pusă la punct treaba asta, cu siguranţă aş opta pentru genul astă de promovare.

Situaţie: mergi singur pe stradă şi un tip vrea să te jefuiască. Când te vede la faţă, se sperie pentru că te ştie din videoclipuri. Cum reacţionezi?
Dacă eu nu-l ştiu, îl jefuiesc...

Nu vrea să aibă copii momentan

Câţi copii ai vrea să ai şi ce cariere ţi-ar plăcea să urmeze?
Momentan nu îmi doresc copii.

Care a fost cea mai albă, dar şi cea mai neagră noapte de viaţa ta?
Negre am avut mai puţine, dar albe au fost destule.

Tocmai am intrat în 2010: o urare de la mulţi ani pentru CNA?
La mulţi ani!

Care este cel mai ciudat loc în care ai făcut sex?
E... şi cu tine acum...

Bonus: Când scoţi un album house?
Cam într-o jumătate de oră.

(Sursa: Libertatea - 2 feb. 2010)

Florin Salam a devenit împăratul manelelor!

Florin Salam e, de două zile, împăratul manelelor. El a fost încoronat în cadrul show-ului Miss Piranda, care a avut loc la Sala Polivalentă, din Bucureşti.

În cadrul spectacolului, Salam ar fi trebuit să se înfrunte pentru titulatura de rege al manelelor cu Nicolae Guţă, însă acesta nu a mai ajuns la eveniment, în ciuda promisiunilor anterioare. Pentru a-i împăca pe amândoi, organizatorii au găsit o soluţie de compromis: Salam - împărat, iar Guţă îşi păstrează coroana de rege. (Sursa: Libertatea - 2 feb. 2010)

Lucian Mîndruţă: «La noi în casă, acest scandal nu a existat»

"Lucian Mindruţă are o amantă". Acesta e titlul unei ştiri care a luat pe toată lumea prin surprindere. Vedeta Observatorului de la Antena 1, persoană respectabilă, cu soţie medic şi copii acasă, a apărut pe post şi şi-a cerut scuze familiei cu mult timp înainte ca scandalul să izbucnească. Iar de atunci, linişte! După o vacanţă petrecută doar cu soţia lui, în Caraibe, Lucian Mîndruţă a hotărât să rupă tăcerea şi a acordat revistei Story un interviu în care vorbeşte despre “cazul amanta”!

Reporter: Pozele apărute nu sunt relevante, nu se vede mare lucru. De ce ai apărut totuşi la televizor cerând scuze familiei? Te-ai gândit că ar putea avea mai mult?

Lucian Mîndruţă: Nimic din toate astea. Am făcut-o pentru că ştiam ce urmează pentru familia mea. Întâlnirea cu ura. Ura oamenilor, fenomen captivant, cam la fel ca uraganul. O vreme am stat şi m-am uitat la el de la distanţă, un pic fascinat de asemenea fenomen al naturii. Stai şi te întrebi: da’ el, aerul, n-are altă treabă decât să se învârtă cu forţă şi să dea cu copacii şi cu casele de pământ? După aia doar priveşti, că show-ul e spectaculos.

Reporter: Mulţi te-au condamnat că făceai înainte pe lupul moralist şi acum uite ce ţi s-a întâmplat. Cum comentezi?

Lucian Mîndruţă: Zic un singur lucru: că şi în fabule, şi-n viaţa morală e la final. Or, finalul nu s-a jucat încă. De ce n-aveţi răbdare?

Reporter: Ai înşelat-o pe Ioana?

Lucian Mîndruţă: Dacă aş spune nu, nu m-ar crede nimeni. Însă dacă aş spune da, asta chiar ar fi o minciună.

Reporter: Cum e să îţi fie pusă pe tapet viaţa, comentată şi judecată de atât de mulţi oameni?

Lucian Mîndruţă: E super! Te uiţi la viaţa ta, care până mai ieri ţi se părea neimportantă, insignifiantă, plictisitoare şi banală, şi constaţi: băăă, ia stai aşa! Păi eu chiar duc un trai interesant! Lumea e curioasă să afle cum conduc, de ce merg în Caraibe, care sunt vederile mele morale…! Scuză-mă, dar în mod normal ar trebui eu să plătesc pentru asta! Că mă comentează lumea e şi mai bine… Înseamnă că n-am muncit degeaba în PR atâţia ani. Apropo de chestia asta, o amică din domeniu mi-a zis un lucru mare: «Luciane, două chestiuni sunt importante: să arăţi bine în poză şi să-ţi ortografieze corect numele». Aşa că pot să fac un singur comentariu: Mîndruţă, cu î din i!

Nu se include în categoria celor care înşală

Reporter: De multe ori ai spus despre Ioana, soţia ta, că îţi este şi cel mai bun prieten. Mai are încredere în tine?

Lucian Mîndruţă: Da. Nu şi-a pierdut niciodată încrederea şi, de altfel, la noi în casă acest scandal nu a existat. Înţelege fiecare ce vrea de aici. Crezi că eram nebuni să mergem în Caraibe, pe o barcă, într-o cabină de 2x2 metri dacă aveam o problemă?

Reporter: De ce înşală bărbaţii ca tine, care au o familie frumoasă, o soţie frumoasă şi deşteaptă, o carieră şi o imagine de apărat?

Lucian Mîndruţă: Întreabă-i pe ei.

Reporter: Vreau să încheiem acest interviu cu o declaraţie de dragoste.

Lucian Mîndruţă: Ioana, te măriţi cu mine? Sigur, nu sunt liber, dar pentru tine mă ocup!

(Sursa: Libertatea - 2 feb. 2010)

Leonardo DiCaprio suferă de singurătate!

Leonardo DiCaprio este mult prea ocupat cu viaţa profesională ca să se mai gândească la întemeierea unei familii, însă recunoaşte că priorităţile sale se pot schimba în viitorul apropiat, întrucât suferă de singurătate, relatează site-ul Contactmusic.

Actorul din celebrul "Titanic", în vârstă de 35 de ani, a cărui relaţie cu modelul Bar Refaeli s-a încheiat anul trecut, susţine că încă nu a arătat tot ce poate ca actor şi că se concentrează, deocamdată, asupra carierei.

"Nu sunt chiar atât de în vârstă, ceasul meu biologic nu a început să ticăie. Îmi doresc să rămână la voia sorţii momentul când voi deveni tată. O parte din mine are mult prea multe planuri profesionale pentru a da atenţie acestui detaliu. Când însă văd copiii din familia mea, ideea de a-i avea şi eu pe-ai mei nu pare prea deplasată", mărturiseşte actorul.

În timp ce Leo se concentrează asupra carierei sale, recunoaşte că atunci când munceşte pe platourile de filmare suferă de singurătate.

"În această branşă nimic nu este la fel de periculos şi de temut ca sentimentul de singurătate. Filmezi în cele mai depărtate colţuri ale lumii; eşti separat de familie şi de prieteni. Şi, la un moment dat, stai în camera de hotel uitându-te în oglindă şi realizezi cât de singur eşti şi cât de departe eşti de a duce o viaţă normală. E ca şi când ţi-ai primi un pumn în stomac", spune Leonardo DiCaprio. (Sursa: Libertatea - 3 feb. 2010)

Primarul Poteraş vrea legalizarea sexului în spaţii publice special amenajate

Neavând o faimă tocmai bună, sectorul 6 este condus de acelaşi primar, al doilea mandat la rând. Acest lucru se datorează, spune el, tocmai relaţiei bune cu cetăţenii. Chiar dacă cetăţenii sunt cunoscuţi membri ai clanurilor interlope din cartier, Cristian Poteraş spune că are cu ei o relaţie ca şi cu alţi oameni obişnuiţi.

- Ştiţi că fratele dumneavoastră fost surprins de nenumărate ori într-un bar de lângă Stadionul Giuleşti, în prezenţa unor membri ai clanurilor mafiote din zonă?
- Noi suntem crescuţi în Giuleşti. Membrii acelor clanuri mă ştiu pe mine foarte bine. Nu mă ascund, îi cunosc pentru că acolo am crescut. Suntem de 40 de ani aici.

- În ce relaţie sunteţi cu aceste persoane?
- Relaţia de la primar la cetăţeni. Primarul trebuie să-şi cunoască cât mai bine cetăţenii, ăsta e rolul unui primar, să stea între oameni. Mai ales aceşti membri ai clanurilor sunt locuitori ai cartierului Giuleşti Sârbi şi au foarte multe probleme sociale. Dacă nu îi asculţi, înseamnă că nu eşti primarul lor. Gândiţi-vă că sunt primar reales, şi nu întâmplător.

Poteraş este o fire deschisă şi vine cu o propunere inedită: amenajarea de locuri publice speciale unde oamenii să poată face sex!

- Aţi fi permisiv cu un proiect de hotărâre care să permită libertatea sexuală în parcurile din sector, la fel ca la Amsterdam?
- În parcuri, nu. În locurile special amenajate da, dar nu oriunde şi oricând. Societăţile acceptă mai mult sau mai puţin acest lucru. Noi greşim că nu legiferăm acest lucru. (Sursa: Libertatea - 3 feb. 2010)

Cătălin Botezatu: "Îl dau afară pe Ricky dacă nu-şi rezolvă problema cu Moni"

Creatorul de modă Cătălin Botezatu l-a avertizat, in cadrul emisiunii 'Happy Hour' de la PRO TV, pe manechinul Voicu Panzar, fostul şofer al Monicăi Columbeanu şi cunoscut sub numele de "Ricky Martin" de România, că va fi concediat dacă nu îşi va gestiona conflictul cu soţia miliardarului Irinel Columbeanu.

"Ricky nu va mai lucra pentru mine dacă nu îşi va manageria problema. Mă deranjează că nu e în stare să-şi gestioneze situaţia fără să mă implice pe mine. Mă sună lumea pe mine pentru Ricky", a declarat "Bote" la "Happy Hour".

"O rog pe Moni să nu-mi mai pronunţe numele"

Botezatu a rugat-o, de asemenea, pe Monica Columbeanu să nu-i mai pomenească numele în diversele emisiuni la care va mai participa.

"O rog să nu-mi mai pronunţe numele decât ca designer. Nici eu nu i-l voi mai pronunţa", a declarat creatorul de modă.

"Nu ştiu de ce Irinel acceptă lucruri de genul acesta"

"Bote" şi-a arătat şi admiraţia faţă de omul de afaceri Irinel Columbeanu, adăugând însă ca nu înţelege motivul pentru care acesta acceptă acest gen de discuţii legate de soţia sa.

"Irinel e un om extraordinar şi are o familie extraordinară. Îi cunosc şi familia. Nu înţeleg de ce acceptă nişte lucruri de genul ăsta şi îmi este în continuare jenă de toată această situaţie", a adăugat Botezatu. (Sursa: Libertatea - 3 feb. 2010)

Un american de 88 de ani are 5 neveste, 46 de copii şi 239 de nepoţi!

La cei 88 de ani ai săi, JoeJessop, din Short Creek, statul american Utah, se poate mândri cu una dintre cele mai numeroase familii din lume. Bărbatul are nu mai puţin de 5 neveste, 46 de copii şi… 239 de nepoţi.

Joe, care face parte dintr-o comunitate de mormoni, o sectă religioasă în care bărbaţilor li se permite să aibă mai multe neveste, e subiectul unui articol în numărul din februarie al revistei “National Geographic”, ediţia din Anglia.

Familia lui Joe este foarte bine organizată. Astfel, fiecare soţie are dormitor separat, vede de propriii copii şi de nepoţi. Atunci când mănâncă, familionul se împarte în două: într-o cameră iau masa bărbaţii, iar într-o altă încăpere, femeile şi copiii. (Sursa: Libertatea - 4 feb. 2010)

Air Force Amy a făcut sex cu 5.000 de soldaţi!

Air Force Amy este una dintre cele mai cunoscute prostituate din statul american Nevada, fiind angajată de peste zece ani la bordelul legal "The Bunny Ranch". Amy are 44 de ani şi in ultimii cinci ani s-a reorientat in carieră, exclusiv pentru satisfacerea militarilor. Recent, ea a anunţat pe propriul site că a depăşit numărul de 5.000 de soldaţi pe deplin satisfăcuţi.

Vândută la proxeneţi pe când avea 10 ani, Amy a ajuns un nume în branşa prostituatelor şi astfel şi-a permis în urmă cu cinci ani să-şi selecteze clientela. După ce şi-a cântărit bine decizia, Amy a preferat să facă sex pe bani numai cu militari, fie ei americani sau de alte origini. La un moment dat chiar, timp de mai multe luni, a prestat gratis pentru veteranii de război, tineri sau bătrâni.

Cere 100 $ pe partidă

“Când au aflat militarii că prestez doar cu ei, au început să se înghesuie. M-am bucurat pentru că au trecut prin stres uriaş şi eu îi ajut să se relaxeze. Aşa am depăşit 5.000 de clienţi şi sunt foarte mulţumită. Pentru 100 de dolari, îi fac pe băieţi foarte fericiţi. Unii vor să stea cu mine o noapte întreagă şi nu-i refuz. Dacă nu au 600 de dolari la ei, stau şi pentru 500”, a spus Amy. (Sursa: Libertatea - 4 feb. 2010)

Paris Hilton este prea "proastă" să-şi închidă uşa!

Tinerii care au tâlhărit casa lui Paris Hilton în urmă cu ceva timp le-au povestit poliţiştilor că au ales-o pe ea ca victimă pentru că este "proastă" şi nu-şi închide uşa de la intrare.

Unul dintre hoţi, în vârstă de 18 ani, susţine că Paris Hilton nu îşi încuia uşa atunci când pleca de acasă, iar atunci când chiar şi-o încuia, lăsa cheia sub preş. Aşa au putut şi infractorii să intre în locuinţa divei şi să-i fure bijuterii şi alte bunuri, în valoare de 1,2 milioane de dolari.

Mai mult, Paris nu a realizat că a fost jefuită de prima oară, ci abia după ce banda de tineri a mai atacat-o o dată, două luni mai târziu. Acelaşi băiat le-a spus autorităţilor: "Cine ar lăsa uşa deschisă şi foarte mulţi bani la vedere, prin casă? Ce proastă!". (Sursa: Libertatea - 4 feb. 2010)

Marius Moga şi Iulia Vântur au tremurat în Bahamas...

Iulia Vântur şi Marius Moga au vrut o vacanţă însorită, în mijlocul iernii.

Aşa că, după două scurte escale în Rusia şi în Miami, cei doi au ajuns în îndepărtatul Bahamas. Nu au avut noroc însă de vreme bună. “Temperaturile au fost neobişnuit de scăzute”, mărturiseşte Iulia, care a cam tremurat, împreună cu iubitul ei, în această vacanţă. (Sursa: Libertatea - 4 feb. 2010)

Brianna Caradja: «Fostul soţ încearcă să mă intimideze»

Prinţesa Brianna Caradja nu s-a prezentat, ieri, la Tribunalul Bucureşti pentru procesul de divorţ, iar judecătorii au amânat cauza pentru o lună.

Contactată telefonic, Brianna ne-a explicat că fostul soţ, Perry Zizi, încearcă să o intimideze, aducându- i poliţia şi executorii la uşă. “Nu înţeleg de ce încearcă să mă intimideze. De curând a mers chiar şi la moşia mea din Prahova, unde a încercat să-l determine pe primar să-i dea ceva ce este al meu. Nu ştiu ce, dar cu siguranţă a fost refuzat”, ne-a declarat prinţesa. (Sursa: Libertatea - 4 feb. 2010)

Zăvoranca vrea casă în Los Angeles!

Vedeta OTV dă 1.000.000 de dolari pentru un apartament in centrul metropolei americane

Oana Zăvoranu s-a indrăgostit de America. Atat de tare, incat a contactat un agent imobiliar care să ii caute o locuinţă de lux in centrul Los Angeles-ului. Soţia lui Pepe a primit deja cateva oferte, iar cel mai ieftin apartament costă in jur de un milion de dolari.

După recenta lor vacanţă petrecută în America, Oana şi Pepe s-au decis să îşi cumpere un apartament pe tărâmul făgăduinţei. În cele aproape două săptămâni cât au stat în America, cei doi soţi au contactat un agent imobiliar care să le caute un apartament în Los Angeles.

Şi nu oriunde, ci chiar în centru, acolo unde cea mai ieftină locuinţă costă... un milion de dolari. La doar câteva săptămâni de când au discutat cu respectivul agent, Oana şi Pepe au primit câteva oferte.

Mai are încă patru locuinţe

“Am primit un e-mail cu pozele a patru apartamente. Toate superbe, toate mari. Aşteptăm să vedem ce mai găseşte şi apoi vom decide asupra celei mai bune”, a declarat Oana pentru Libertatea.

Chiar dacă vor deveni proprietarii unui apartament în Los Angeles, Oana şi Pepe nu se vor muta definitiv în acesta. Tocmai de aceea, Oana vrea să investească în renovarea celor 4 case pe care le are în România. Acestea vor fi redecorate în stilul american şi vor fi mobilate cu piese special comandate din America. (Sursa: Libertatea - 4 feb. 2010)

Cătălin Botezatu vrea 100.000 € ca să participe la "Dansez pentru tine"

"Interesu' îşi poartă fesu'" se poate spune şi în cazul televiziunii din Pache Protopopescu, dar şi în cazul celebrului designer. Fiindcă se zvoneşte că sezonul următor din show-ul "Dansez pentru tine" va fi şi ultimul, cele două părţi încearcă să profite la maximum de acest fapt. Televiziunea vrea să realizeze ceva memorabil, iar Botezatu vrea să-şi rotunjească şi mai mult contul din bancă.

Astfel, pentru a participa la această ediţie a emisiunii, designerul ar fi cerut 100.000 de euro, susţine agenţiadepresămondenă.ro. Acestă sumă, uriaşă pentru o televiziune din România, ar trebui să suplinească pierderile pe care Bote le-ar înregistra pe timpul concursului, datorită absenţei din lumea modei.

Cele două părţi ar urma să mai lase sau să mai dea ceva pentru a ajunge la o posibilă înţelegere. (Sursa: Libertatea - 4 feb. 2010)

Cătălin Crişan: "Locuiesc cu fosta soţie"

Vestea că interpretul Cătălin Crişan divorţează a luat pe toată lumea prin surprindere. Azi, la cateva luni după ce informaţia a devenit publică, cantăreţul s-a hotărat să vorbească deschis despre viaţa lui.

Libertatea: Pari foarte optimist! Ţi se trage de la relaţia pe care o ai acum cu Alina?
Cătălin Crişan: Sunt fericit că am avut şansa să mă reîndrăgostesc şi că Dumnezeu mi-a adus atât de repede o nouă iubire. Suntem îndrăgostiţi unul de altul. Întradevăr, sunt foarte optimist.

- Unde locuieşti acum?
- Deocamdată, cu fosta soţie. Această situaţie va mai dura doar trei săptămâni, pentru că urmează ca ea să se mute, cu copiii, într-un apartament nou.

- Casa rămâne a ta?
- Da. Este casa părinţilor mei şi e normal să rămână a mea, iar ea să se mute. Oricum, am şi eu o contribuţie importantă la noul apartament al Luciei.

- Noul apartament al Luciei e cumpărat de ea?
- Pot să spun doar că am şi eu o contribuţie extrem de mare.

- De ce aţi divorţat?
- Pur şi simplu, nu ne-am mai înţeles.

- Te muţi cu Alina?
- Probabil. O să discutăm despre asta şi, dacă este şi ea de acord, ne vom muta împreună.

- Lucia spunea că a aflat din ziare despre divorţ...
- Nu e aşa.

- Pe plan muzical ce mai pregăteşti?
- Pentru că am o stare sufletească bună şi sunt liniştit, mi-a revenit şi cheful de compus. O să pregătesc câteva melodii noi, pe care le voi promova curând, având în vedere că duetele de pe ultimul album (cu soţia – n.r.) sunt de domeniul trecutului...

- Regreţi că n-o să mai ai copiii lângă tine?
- Da. Ei eu rămas cu Luci, pentru că aşa e normal, copiii să rămână cu mama lor. Dar o să-i văd la fel de des. Acum am avantajul că încă locuim împreună. Pentru mine, ei rămân cei mai importanţi şi o să am grijă să nu-mi simtă lipsa. Cred că cel care va fi mai afectat de lipsa lor sunt eu.

Au fost căsătoriţi 20 de ani

Cătălin Crişan a divorţat anul trecut de soţia sa, Lucia, după 20 de ani de căsnicie. Cei doi au doi copii - Daria Cătălina (9 ani) şi Raris Andrei (5 ani), care au rămas în grija mamei lor. (Sursa: Libertatea - 5 feb. 2010)

La 14 ani e gravidă cu un bărbat de 77! Mama ei abia a aflat!

Şoc într-o familie din Târgu-Jiu. O elevă in clasa a saptea este insarcinata cu un batran, prieten de familie. Cand a aflat toate acestea, mama fetei s-a dus glont la politie sa il reclame pe individ.

Totul s-a petrecut se pare chiar in casa copilei, ramasa odata singura. Fetita avea note bune la scoala, si pana acum nu a facut niciodata probleme, spune cu lacrimi cea care i-a dat viata.

Acum femeia vrea ca batranul sa fie tras la raspundere daca se va dovedi ca el este tatal copilului. Barbatul urmeaza sa fie audiat de procurori si daca acuzatiile de raporturi sexuale cu un minor se adeveresc, poate ajunge la inchisoare. (Sursa: StirileProTV - 5 feb. 2010)

Celebrele SMS-uri ale Monicăi Columbeanu către şoferul Ricky!

A trecut ceva vreme de cand se tot vorbea ca Moni ii trimitea mesaje cu iz amoros fostului angajat, timp in care ne-am tot intrebat cand o sa apara SMS-urile. Iata ca a venit vremea!

"Cancan" scrie ca SMS-urile cu pricina nu sunt o inventie a lui Voicu Panzaru, zis Ricky Martin, nici iluzii ale lui Catalin Botezatu, ci chiar exista!

"Doar din cauza ta suferi. Dar poate ca asa simti tu ca traiesti. Suferind. Irina intreaba si se gandeste si acum la tine, daca-ti vine sa crezi, ca sa nu mai spun de altii..." , i-ar fi scris Monica Columbeanu pe 16.10.2009 fostului sofer. Ce-i drept, la o ora decenta, 13.06. Trecusera cateva luni de cand el nu mai era angajatul familiei.

Totul pare sa se complice cu SMS-uri de genul "Scapa si tu de asta sa vorbim", "Nu pot sa dorm. Ce faci?" sau "Hai sus, te rog!" .

Unii ar spune ca mesajele sunt incriminatoare. Altii, ca nu prea dovedesc mai mult decat o oarecare grija exagerata a Monicai pentru bietul Ricky.

In posesia mesajelor a intrat revista "Ciao", dupa ce un coleg de podium al lui Ricky i-a fotografiat telefonul fostului sofer. Voicu si-a dat demisia de la Columbeni in august 2009. (Sursa: Cancan - feb. 2010)

RICKY: "Mi-au furat telefonul şi au vândut mesajele de la Monica."

Voicu, fostul sofer al doamnei Columbeanu, vede in jurul lui numai conspiratii! Cineva vrea sa il tarasca intr-un scandal de care el incearca sa se detaseze cu toate fortele. Asta e varianta lui in problema "SMS-urile Monicai".

Dupa ce in presa au fost date publicitatii cateva dintre SMS-urile pe care Monica Columbeanu i le-ar fi trimis fostului sofer, Voicu Panzar a vrut sa lamureasca niste lucruri.

De exemplu, a recunoscut ca mesajele sunt adevarate, dar ca nu el a fost cel care a facut ca acestea sa ajunga in presa.

"Ricky de Romania" a declarat pentru stirileprotv.ro  ca telefonul sau a fost furat si un rau-voitor a fost platit ca sa dea SMS-urile la tabloide.

Desi toata presa vuieste, Voicu nu a vorbit azi cu Monica, despre care stie ca e plecata "pe undeva, prin strainatate".

Si, dupa cum spune, nici nu ar avea ce sa vorbeasca.

Sa intelegem ca inca mai are incredere in ea? Cert e ca fostului angajat al familiei Columbeanu nu ii pare rau ca a lucrat pentru Moni si inca ii e dor de micuta Irina. (Sursa: StirileProTV - feb. 2010)

Cătălin Botezatu: "Monica Columbeanu a fost îndrăgostită de Voicu. Este o ipocrită!"

Invitat la emisiunea "Happy Hour", Catalin Botezatu a declarat ca Monica Columbeanu a fost indragostita de fostul ei sofer. Designerul crede ca dragostea a fost de ambele parti, dar cu mici diferente.

In timp ce Monica suspina dupa frumusetea lui Voicu, acesta din urma facuse o pasiune pentru lumea buna in care se invartea sefa lui.

"Categoric Monica a fost indragostita de Voicu. Este firesc ca o fata frumoasa sa se indragosteasca de un barbat frumos si invers. Si daca a fost o secunda, o zi, tot a fost. Si ar fi ipocrita sa spuna ca nu e asa. Nu poti sa stai langa un barbat asa frumos si sa nu se intample ceva, macar o atingere. Este imposibil ", a declarat Botezatu la Happy Hour.

"Si el a fost indragostit de masinile, de lumea ei colorata. E o alta dragoste, dar tot dragoste e ", a adaugat designerul.

Bote a mai spus la Happy Hour ca, din punctul lui de vedere, Monica este o ipocrita si nu intelege cum o femeie cu atatia bani, ce-i drept ai sotului, este dispusa la orice pentru putina publicitate. (Surse: Happy Hour si StirileProTV - ian. 2010)

"Monica minte!", se apară, in chiloţi, fostul şofer al doamnei Columbeanu

In timp ce Moni Columbeanu spune peste tot ca a ramas in relatii extraordinare cu fostul sofer Voicu, alias Ricky Martin, domnul precizeaza transant ca el nu a mai pastrat legatura cu sotia lui Iri.

"Nu este adevarat ce spune Monica Columbeanu, eu nu ii dau niciun fel de SMS-uri”, declara suparat Voicu, la "Happy Hour. Afirmatia lui vine ca raspuns la declaratiile Monicai, care sugera ca primeste mesaje dulci de la fostul sofer, acum cateva saptamani pe Happylica. Mesaje pe care, evident, ea i le arata imediat sotului!

In sprijinul lui Voicu sare si Catalin Botezatu, care afirma, mai in gluma, mai in serios, ca "Moni si-o cauta si ii tot trimite SMS-uri lui Ricky, iar Ricky nu face altceva decat sa ii raspunda 'nu', ceva de genul 'nu, nu se poate, a fost, nu mai este, nu se poate'". (Surse: Happy Hour si StirileProTV - dec. 2009)

Becali, vezi că rămâi fără televiziune!

Gigi Becali şi-a cumpărat o televiziune care acum riscă să fie „închisă”. Politicianul a preluat în urmă cu un an postul „Good Life Channel”, dar nu s-a ocupat de el. Acum, e la un pas să-şi piardă licenţa.

Deşi este unicul acţionar al postului televiziune, Gigi Becali a întârziat depunerea actelor la Registrul Comerţului şi a încercat să păstreze cât mai mult discreţia. Suma pe care a investit-o latifundiarul este de aproape un milion de euro. El a plătit 230.000 de euro „bani gheaţă" şi a preluat firma cu datorii care însumau câteva sute de mii de euro.

„Becali a luat postul de televiziune strict pentru licenţă, el urmând să cumpere echipamente noi, în valoare de peste 3 milioane de euro. La încheierea contractelor de vânzare-cumpărare, rugămintea a fost să depună actele la Camera de Comerţ după întreaga perioadă electorală, întrucât nu vrea să creadă lumea că şi-a luat televiziune pentru a-şi face publicitate", a declarat în exclusivitate pentru Click! Adrian Dinescu, fostul proprietar.

În urmă cu câteva zile, postul de televiziune a primit o somaţie publică de la CNA, care spune că dacă în termen de 60 de zile nu vor rula producţii noi şi transmisiuni live va pierde licenţa postului de televiziune.

Omul de afaceri povesteşte că s-a simţit forţat de împrejurări să-i vândă televiziunea lui Gigi Becali la un preţ atât de mic. „Iniţial am vândut televiziunea unui grup de investitori, printre care Ovidiu Miculescu, care a devenit acţionar şi director general al postului pentru suma de 2,3 milioane de euro. Din aceşti bani nu s-au achitat decât două tranşe. În urma datoriilor făcute de aceştia în timpul conducerii postului, acesta a început să emită numai reluări. A început să fie scos din grilele de cablu şi astfel să îi scadă valoarea şi să acumuleze datorii de câteva sute de mii de euro", spune Adrian Dinescu. (Sursa: Click! - 6 feb. 2010)

Gabi Balint: «Sper să rămân cu Raluca pentru tot restul vieţii!»

Gabi Balint, selecţionerul Moldovei, are numai motive de bucurie. La 47 de ani, se simte ca un tânăr care şi-a găsit marea iubire, este mulţumit de relaţia pe care o are cu fetiţa sa, Denisa, şi abia aşteaptă să simtă pe propria piele ce înseamnă cu adevărat să te ocupi de destinele unei reprezentative de fotbal.

Începutul anului 2010 a fost unul perfect pentru Gabi Balint. Propunearea Federaţiei Moldovene de Fotbal, care i-a oferit postul de selecţioner, l-a onorat, astfel că nici nu s-a pus problema unui refuz.

În plan personal, Balint trăieşte, de 3 luni, o poveste de dragoste cu Raluca-Cristina Petrică (30 de ani). „ Îmi place de Raluca pentru că este o femeie cu o personalitate puternică.

Are agenţia ei de manechine. Mă simt foarte bine alături de ea. Eu am fost, sunt şi voi fi un om de fotbal", ne-a spus Gabi, care totuşi ne-a mai oferit un detaliu: „După divorţul de Cătălina, de acum şapte ani, am mai avut relaţii, dar niciuna nu a fost de durată. Sper ca acum să fie ceva definitiv. Raluca se comportă foarte bine şi cu Denisa, noi doi ne completăm unul pe altul, deci sunt semne bune".

Recent, Gabi i-a achiziţionat tatălui său o casă, fapt de care este extrem de mândru: „Mă bucur enorm că am reuşit să-l mut pe tata la Bistriţa, de la Sângeorz-Băi, într-o garsonieră a unui bloc nou, cel mai frumos din oraş. Stă şi el acum în condiţii bune, iar somnul meu noaptea este mai liniştit. Fetiţa mea, Denisa (11 ani) creşte, se observă deja schimbări fiziologice".

Concluzia o trage tot el. „Pentru mine, vârsta emoţională contează. De aceea sunt foarte liniştit. Şi de aici vine energia mea. Astrologul meu, care-mi este şi prieten, Antonia Dragomir, mi-a prezis, pe baza astrelor, aceste lucruri încă de acum trei luni, că-mi voi găsi un angajament în străinătate şi că voi cunoaşte o fată cu semnalmentele Ralucăi", a conchis ex-atacantul.

Raluca a devenit din octombrie managerul trupei Rallsa

Nu îi plac filmele horror

Când nu se uită la fotbal, lui Balint îi place să se relaxeze vizionând un film. „Când timpul îmi permite văd şi câte două filme pe seară. Îmi place să merg însă şi la cinematograf. În afară de genul horror, mă uit la toate. Dar Naşul, Scarface, Spartacus, dintre cele mai vechi, şi Avatar, dintre astea noi m-au marcat. Avatar mi-a plăcut foarte mult pentru că am descoperit şi televiziunea viitorului. Senzaţia este unică", a spus Gabi, care nu uită de pasiunea sa pentru motoare: „Mi-e dor să mă plimb cu motorul, numai că el acum e ca ursul, hibernează".

Antrenează naţionala Moldovei în pădure

Chiar dacă vecinii de peste Prut nu au un nivel de trai similar cu al nostru, la infrastructură avantajul este de partea lor. Atât Şerif Tiraspol, cât şi naţionala Moldovei au condiţii de antrenament de cinci stele.

„Am mai zis. Baza celor de la Şerif rivalizează cu cea a lui Real Madrid sau AC Milan, nici nu are rost să comparăm cu ce avem noi. Acum, au construit şi un cantonament pentru naţională, undeva la 30 de km de Chişinău, într-o pădure, cu arbori diferiţi. Se spune că este cel mai bun oxigen acolo. Pe timpuri, locul era folosit exclusiv de mai marii comuniştilor. Sunt trei terenuri de antrenament, un hotel, toate de lux", povesteşte Balint. (Sursa: Click! - 6 feb. 2010)

Gigi: «Tudose, eşti cam vagabond! Tănase, mai lasă păsărica!»

Patronul trupei din Ghencea a asistat la antrenamentul Stelei de ieri şi i-a certat pe tinerii jucători pentru viaţa extrasportivă pe care o duc.

"M-am luat de Toja, de Stancu, de Tudose. Stoichiţă mi-a zis că Tudose poate ajunge mare jucător, dar e cam vagabond, prea se duce la jocuri de noroc. Cu Tănase am avut discuţia cea mai delicată. Acum i-am spus în faţă tot ce am mai declarat pe la televizor: «Hai, că nu-ţi cer ceva imposibil! Jumătate de păsărică pînă în finalul lunii mai cînd se termină campionatul şi după aia, după ce iei titlul, ai timp destul şi de bomba sexy»", a declarat Becali, care i-a dat şi un sfat părintesc lui Tătăruşanu: "Vreau să te vad titular, trage de tine, munceşte. Eu vreau să am portar român în Ghencea!". (Sursa: Click! - 6 feb. 2010)

«Mă mărit cu iubitul Ioanei Băsescu!»

Alexandra Avram este «rivala » fiicei preşedintelui

Mesaje în toiul nopţii, urmăriri cu maşina şi declaraţii de dragoste siropoase. Acestea sunt "armele" cu care fotomodelul Alexandra Avram încearcă să-l cucerească pe Giovanni Francesco, iubitul Ioanei Băsescu. Anul trecut, Giovanni a fost surprins în ipostaze "fierbinţi" cu tânăra, într-un club din Iaşi.

Manechinul Alexandra Elena Avram a făcut o adevărată pasiune pentru logodnicul Ioanei Băsescu, ba chiar a început să îi terorizeze familia. În urmă cu un an şi jumătate tânăra s-a angajat la postul de televiziune patronat de Giovanni Francesco, iubitul Ioanei, şi a încercat cu orice preţ să îi despartă.

Anul trecut, Alexandra şi Giovanni au fost eroii unor filmuleţe făcute într-un club din Iaşi, unde cei doi păreau foarte "apropiaţi". Acum, Alexandra a reluat "atacul". I-a trimis lui Giovanni mai multe mesaje pe telefonul mobil, ba chiar l-a sunat în miez de noapte.

Recent, ea le-a spus prietenilor că în primăvara acestui an, de ziua sa, urmează să se căsătorească cu iubitul fiicei preşedintelui. A trimis chiar presei mai multe fotografii cu ea în ipostaze incitante.

 "Fotografiile cu mine sunt pentru toţi cei care cred că nu e adevărat că mă mărit cu Giovanni Francesco şi că nu sunt mai bună decât Băseasca. Vă trimit şi o fotografie nud pentru iubitul meu...să o ţină pe birou şi să nu uite cine îl aşteaptă", este punctul de vedere al top-modelului.

Ioana e însă de altă părere. "Nu ştiu care e scopul celei care oferă aceste informaţii. Eu şi Giovanni avem o relaţie frumoasă, ne iubim, ne respectăm şi avem încredere unul în altul. Ne amuză încercările stângace ale unor neaveniţi de a încerca să creeze tensiuni în relaţia noastră", a declarat Ioana Băsescu, în exclusivitate pentru Click!

Contactat telefonic, Gio­van­ni a recunoscut că povestea cu mesajele din partea Alexandrei este adevărată. "Ne hărţuieşte de ceva vreme. Cred că ştiu şi de ce. Cred că fata e frustrată că nu e băgată în seamă."

S-a distrat cu Giovanni la Iaşi

Alexandra Avram, în vârstă de 25 de ani s-a făcut remarcată în lumea mondenă, defilând în prezentări de modă de lenjerie intimă. Tânăra a fost remarcată de Gio­vanni Francesco, care a şi angajat-o ca VJ la postul de muzică pe care îl patronează.

Cei doi s-au şi distrat împreună la Iaşi. Poreclită "Veve", tânăra a fost sancţionată şi ulterior dată afară, după o încercare eşuată de a-l intervieva pe Adrian Despot, pe care l-a enervat cu întrebări stupide.

Ioana şi Giovanni sunt împreună din 2007

Ioana Băsescu şi Giovanni Francesco formează un cuplu din anul 2007, când cei doi şi-au făcut pentru prima dată apariţia la un eveniment monden de la malul mării. În decursul a trei ani, cei doi s-au despărţit de două ori, însă în vara anului trecut au decis să rămână împreună, construindu-şi o casă în apropierea Capitalei.

Giovanni a mai fost acuzat de infidelitate, fiind văzut în compania unor fotomodele în cluburile de noapte. (Sursa: Click! - 6 feb. 2010)

Ei şi-au luat subalternele în pat!

Cosmin Cernat, Viorel Lis, Silviu Prigoană, George Copos şi Miron Mitrea s-au îndrăgostit de angajatele lor, mult mai tinere

Meseria de secretară se poate dovedi a fi cu adevărat profitabilă. Nu că ţi-ar oferi un salariu satisfăcător, ci, mai degrabă, posibilitatea de te cupla cu un şef cu conturi grase în bancă.

Mulţi dintre bărbaţii celebri din show-biz nu au avut nici o jenă să se încurce cu propriile subalterne, chiar dacă asta a însemnat de cele mai multe ori să-şi strice căsnicii sau relaţii serioase, de durată.

Cosmin Cernat şi colega Mădălina

Un caz recent este cel al carismaticului prezentator sportiv Cosmin Cernat (34 de ani), care a început o relaţie în urmă cu doi ani cu Mădălina Moroşanu (28 de ani), înşelându-şi astfel partenera oficială, pe Monica Iagăr, cu care trăia de mai bine de nouă ani.

La începutul idilei dinte cei doi, Mădălina era doar colegă cu Cosmin la Kanal D, unde prezenta matinalul, dar între timp acesta a luat-o sub aripa sa la secţia Sport, unde era şef. În scurtă vreme, blonda a devenit una dintre prezentatoarele de succes ale Jurnalului de sport de la televiziunea patronată de turci.

Bahmuţeanca, angajată la televiziunea lui Prigoană

Adriana Bahmuţeanu (35 de ani) a avut şi ea norocul să pună mâna pe şeful său, Silviu Prigoană (46 de ani). În urmă cu opt ani, Prigoană era patron la Realitatea TV, iar Adriana a venit la el să se angajeze.

La interviu, Bahmu nu i-a făcut însă o impresie foare bună lui Prigoană, care a dezvăluit mai târziu că viitoarea sa soţie venise îmbrăcată de parcă se ducea la agăţat în discoteci, cu sânii dezgoliţi şi cu fustă mulată.

Ulterior, Bahmu a fost angajată de un asociat al lui Prigoană, iar la ziua ei a reuşit să îl cucerească pe "regele gunoaielor".

Adriana şi Silviu formează un cuplu controversat, cei doi despărţindu-se şi împăcându-se de câteva ori.

George Copos, în amor cu secretara

George Copos (56 de ani) a fost prins de paparazzi la începutul anului 2007 cu amanta sa secretă, o anume Elena Stoica (29 de ani), directoare la acea vreme la una dintre companiile sale.

Cei doi se întâlneau într-un bloc de pe strada Virgil Madgearu (din Cartierul Francez) în care Elena deţinea un apartament de lux.

Oana a făcut practică la Viorel Lis, în Primărie

Oana Ungureanu (30 de ani) şi Viorel Lis (65 de ani) s-au cunoscut pe vremea când el conducea Primăria Generală, iar ea făcea practică în această instituţie.

În 1998, fostul edil-şef al Capitalei şi-a abandonat soţia, pe Teodora Lis, şi pe cei doi copii, Alina şi Ştefan, pentru o tânără de 21 de ani, pe nume Cristina, chelneriţă la restaurantul Herăstrău. În aceeaşi perioadă, Lis şi-a înşelat şi amanta cu Oana, care pe atunci avea doar 18 ani .

Manuela şi Miron Mitrea, colegi de partid

Manuela şi Miron Mitrea erau, înainte de a se căsători, colegi de partid. Miron Mitrea era parlamentar, Manuela - consilier la cabinetul senatorial al lui Oliviu Gherman.

Ulterior, a ajuns şi ea în Parlament, unde a avut ocazia să se întâlnească mai des cu viitorul soţ. Chiar ea povesteşte: "l-am cunoscut la partid şi m-a impresionat mai întâi ca politician. A ştiut să clădească treptat relaţia de cuplu, fără să forţeze, fără să insiste, mi-a lăsat timp să-l cunosc. Aşa am descoperit că este un bărbat deosebit, plin de şarm şi romantism", spune actuala doamnă Mitrea.

În 2000, cu un an înainte de a se căsători cu Miron Mitrea, Manuela Mitrea a fost aleasă deputat de Mehedinţi. În 2001, la nuntă, ambi erau deputaţi PSD. (Sursa: Click! - 6 feb. 2010)

Moni, vrei să-i închizi gura lui Iri cu un copil?

Apropiaţii familiei Columbeanu spun că Monica ar fi însărcinată

După certuri şi scandaluri, Monica Columbeanu se pregăteşte să arunce o nouă bombă în showbizul românesc. Moni ar fi însărcinată, după câte au declarat mai multe surse apropiate familiei din Izvorani.

Monica Columbeanu nu s-a ferit să recunoască în nenumărate rânduri că îşi doreşte să mai aducă pe lume încă un copil.

Se pare că visul manechinului este pe cale să se împlinească, spun apropiaţii vedetei. Venirea pe lume a unui nou membru în familia Columbeanu ar mai potoli tensiunea şi nervii care planează în casa de la Izvorani, în urma scandalului cu sms-urile trimise fostului angajat, Voicu Pânzar.

„Monica şi-a făcut mai multe teste de sarcină în ultima perioadă, deoarece avea toate semnele că este însărcinată. Ar fi pentru ea o eliberare. Nu mai ştie ce să facă pentru a scăpa de scandaluri. A povestit că are momente în care meditează şi se gândeşte numai la împlinirea dorinţelor sale", susţine o sursă apropiată Monicăi Columbeanu.

Sătulă de viaţa mondenă, la începutul anului 2010, Monica a preferat să se dedice în totalitate vieţii de familie, petrecând două săptămâni doar în compania soţului.

Acuzată că s-a iubit cu fostul şofer, Voicu Pânzar, care acum este fotomodel

Liniştea familiei Columbeanu a fost zguduită din pricina fostului şofer al lui Moni, Voicu Pânzar. Moni i-a trimis acestuia mai multe mesaje „fierbinţi", care demonstrează că între ei a fost mai mult decât o relaţie profesională.

Top-modelul Voicu Pânzar s-a angajat ca şofer personal al Monicăi Columbeanu în urmă cu un an şi jumătate. Tânărul şi-a dat demisia, însă, după doar 8 luni de muncă, motivul fiind dorinţa acestuia de a-şi construi o carieră în modelling.

La scurt timp însă, Voicu a recunoscut că Moni l-a implorat să se întoarcă la ea.

Irina este acum la grădiniţă. Ea are trei ani si seamănă leit cu tatăl ei, Irinel Columbeanu

Fetiţa familiei Columbeanu a împlinit la începutul acestui an vârsta de trei ani, micuţa fiind deja în primul an la grădiniţă. Irina a petrecut primii doi ani la reşedinţa de la Izvorani, fiind crescută de bone. În urmă cu un an, însă, mama Monicăi Columbeanu a început să se ocupe de creşterea fetiţei.

În octombrie, Irina împreună cu bunica s-au mutat într-un apartament din Capitală, pentru a putea să fie mai aproape de grădiniţă. (Sursa: Click! - 6 feb. 2010)

Angelina Jolie vrea să fie următoarea Lady Di!

Angelina Jolie, implicată în mai multe acţiuni caritabile şi ambasador ONU, vrea să se identifice cu Lady Diana. Actriţa speră ca munca ce o depune în folosul umanităţii să îi aducă respectul şi puterea de care se bucura prinţesa decedată.

"Angelina crede că poate fi la fel de puternică şi carismatică în cercurile politice la nivel mondial precum Prinţesa Diana", a declarat o sursă lui Ian Halperin, autorul cărţii "Brangelina: The Untold Story Of Brad Pitt And Angelina Jolie".

Jolie vrea să îşi facă auzită vocea şi să se implice în rezolvarea problemelor cu care umanitatea se confruntă.

În altă ordine de idei, recent s-a dezvăluit că Angelina Jolie urăşte Ziua Îndrăgostiţilor şi refuză să o sărbătorească.

"Urăşte această zi. Ange crede că inimioarele şi florile sunt de prost gust şi deloc romantice. Pe când, Brad se topeşte după toate astea, dar a primit ordine stricte să nu se obosească pentru aşa ceva. Ange poate fi romantică, dar nu la comandă", potrivit aceleiaşi surse. (Sursa: Click! - 7 feb. 2010)

Tocurile afectează inteligenţa

Majoritatea femeilor ştiu că tocurile foarte înalte fac mult rău picioarelor. Potrivit unui studiu recent, reprezentantele sexului frumos au încă un motiv de îngrijorare, acela că folosirea pantofilor cu toc este în strânsă legătură cu buna funcţionare a creierului, informează site-ul Daily Mail.

Cercetătorii britanici au descoperit că încălţămintea cu toc afectează creierul, vasele de sânge se contractă, iar persoana suferă de dureri de cap, dar şi de o proastă funcţionare mentală.

Doctorii au constatat că 80% dintre femei au probleme cu picioarele ca rezultat al încălţămintei necorespunzătoare.

Pasiunea pentru tocurile înalte este plătită scump de doamne şi domnişoare, picioarele acestora tind să se deformeze, au probleme cu coloana, la nivelul degetelor pot apărea inflamaţii, iar durerile sunt îngrozitoare. Specialiştii britanici spun că până şi un toc de 7,5 centimetri măreşte presiunea asupra gleznei cu 80%.

Potrivit unui sondaj realizat de compania "The Vitality Show", anul trecut 200.000 de britanice au cerut ajutor medical deoarece aveau probleme cu picioarele, iar 10.000 dintre acestea au avut nevoie de intervenţii chirurgicale şi spitalizare. (Sursa: Libertatea - 8 feb. 2010)

N-au terminat liceul, dar au ajuns vedete de milioane de dolari!

Pentru unele vedete, diplomele care atestă pregătirea academică nu au foarte mare valoare. La această concluzie au ajuns după ce ele însele s-au lăsat de şcoală în adolescenţă şi s-au decis să facă avere.

Jay-Z, pe numele său adevărat Shawn Carter, a crescut în cartierul new-yorkez Brooklyn, unde a învăţat să vândă droguri înainte să ştie cu ce "se mănâncă" muzica. În 1995, Carter şi-a dus prima sa piesă hip-hop la casa de discuri Def Jam Records, compania pe care a şi ajuns s-o conducă mai târziu, din 2004 până în 2007. În 2008 semnează un contract pe o durată de zece ani şi cu o valoare de 150 de milioane de dolari cu Live Nation, înţelegere care îi conferă controlul asupra discurilor sale, asupra turneelor şi contractelor cu firme precum Dell sau Budweiser.

Boxerul profesionist american la categoria grea George Foreman a crescut într-o familie săracă din Marshall, Texas. Tânărul de 15 ani şi-a găsit, însă, prin programul Lyndon Johnson's Job Corps, un mentor care l-a încurajat să se apuce de box. Foreman a câştigat medalia de aur la Olimpiada din 1968. În 1999 îşi asociază numele cu cel al producătorului Salton contra sumei de 138 de milioane de dolari. Urmează apoi să lanseze o linie de produse de curăţat ecologice, o linie de produse pentru îngrijire personală, o franciză de restaurante, dar şi produse precum un shake sau un model de pantof special pentru diabetici.

Simon Cowell a făcut 75 de milioane de dolari anul trecut, după colaborările sale în emisiunile "American Idol", "Britain's Got Talent", "The X Factor" şi după profitul rezultat din activitatea casei sale de producţie, SyCo records. Britanicul în vârstă de 50 de ani s-a lăsat de şcoală la 16 ani şi şi-a găsit de muncă sortând corespondenţa la EMI. La 23 de ani a pus bazele propriei case de producţie - Fanfare. În prezent, Simon Cowell a anunţat că are de gând să creeze versiunea americană a "X Factor", unde va fi atât membru al juriului, cât şi producător executiv.

Gisele Bundchen a fost descoperită la 14 ani, când un "vânător de talente" a observat-o într-un mall în Brazilia. În 1996 debutează la Săptămâna Modei de la New York. Anul trecut, câştigă 25 de milioane de dolari, în urma unor contracte cu Versace, Dior şi alte nume mari din branşă. Supermodelul şi-a lansat şi o linie proprie de sandale, pe care a denumit-o Ipanema by Gisele. (Sursa: Libertatea - 8 feb. 2010)

Catrinel Menghia: "Pot să ghicesc o marcă de lenjerie intimă cu ochii închişi"

Top modelul internaţional Catrinel Menghia, fostă atletă originară din Iaşi care s-a căsătorit în Italia cu impresarul Massimo Brambatti, şi-ar dori să revină în România dacă soţul ei ar primi postul de antrenor la Poli Iaşi. Deşi nu intenţionează să se retragă prea curând din cariera de modeling, Catrinel a declarat într-un interviu acordat EVZ că nu exclude ideea de a lansa o marcă de lenjerie intimă care să-i poarte numele.

"Nu intenţionez să mă retrag curând... poate niciodată! (...) Mă văd lucrând ca jurnalistă, fotograf sau profesoară de atletism... . Poate chiar o să-mi fac o agenţie proprie, ăsta este un vis mai vechi (...) Nu ar fi exclus să vedeţi în viitor pe piaţă o nouă marcă de lenjerie intimă, normal, care să îmi poarte numele. Cel puţin la acest segment de vestimentaţie sunt cu adevărat expertă. Cred că pot să ghicesc o marcă şi numai dacă ating materialul cu ochii închişi.", a spus frumoasa ieşancă.

În vârstă de 24 de ani, cel mai bine cotat model român de lenjerie intimă spune despre căsnicia cu Brambatti că nu a fost lipsită de probleme.

"Nu este uşor să fii într-o relaţie dacă nu există înţelegere. Eu şi Massimo suntem împreună de cinci ani şi aş fi ipocrită să spun că totul a fost roz între noi. Am ştiut să trec peste greutăţi şi asta este cel mai important. Multe cupluri, la cea mai mică neînţelegere, aleg calea despărţirii. Tatuajul l-am făcut la 19 ani, am vrut sa îi fac o surpriză lui Max, dar nu a ieşit chiar aşa cum mi-aş fi dorit. Abia acum, uitându-se înapoi peste ani, înţelege mai bine nebunia pe care am făcut-o", a mai spus Catrinel.

Catrinel Menghia a fost descoperită la vârsta de 16 ani, pe când ieşea din incinta stadionului din Iaşi, după o sesiune de antrenament la proba de săritură în înălţime. De atunci, ea a devenit un model internaţional de succes şi a prezentat diverse creaţii vestimentare pentru mari case de modă, precum Giorgio Armani. Ea a fost imaginea Peroni şi a apărut în paginile multor reviste de modă celebre. (Sursa: Libertatea - 8 feb. 2010)

Cheeky Girls s-au făcut de râs la Britain's Got Talent

Cheeky Girls erau tare încântate în decembrie, când au anunţat că vor participa la Britain's Got Talent, emisiunea care a făcut-o celebră pe Susan Boyle, femeia cu o voce incredibilă. De data aceasta, româncele noastre trebuiau să danseze, deci nu aveau să demonstreze nimic pe plan muzical.

Cu toate că au făcut balet şi la "Dansez pentru tine", în România, au fost chiar bune, în Anglia situaţia a stat altfel. Monica şi Gabriela Irimia au dansat alături de verişorul lor, Darius.

Gemenele românce au sosit la competiţie cu nasul pe sus, deja gândindu-se ce vor dansa la etapa următoare. Din păcate, însă, performanţa lor a fost total aiurea, potrivit The Sun, dansul lor ciudat uimind într-un mod neplăcut juriul.

Totuşi, în cotidianul britanic se menţionează că având în vedere "talentaţii" care au urcat pe scenă, e posibil ca româncele să treacă la etapa următoare a competiţiei. Spre exemplu, un bărbat a pus nişte melci să alerge, iar un altul a demonstrat cât de artisitc poate să râgâie. (Sursa: Libertatea - 9 feb. 2010)

Andrei Gheorghe şi Lucian Mândruţă s-au bălăcărit la Observator

Show miercuri seară la Antena 1. Invitatul Observatorului de la ora 19:00, Andrei Gheorghe şi gazda Lucian Mândruţă s-au bălăcărit pe tot parcursul intervenţiei. Alessandra Stoicescu a fost cea care a încercat să calmeze spiritele.

Şeful Departamentului de Comunicare din Ministerul Finanţelor a venit la Observator cu gândul să explice de ce a refuzat să dea probe de sânge în urma accidentului rutier pe care l-a provocat aseară. Însă, discuţia dintre Mândruţă şi Gheorghe a degenerat şi cei doi au început să se acuze unul pe celălalt de greşelile comise în trecut.

Rememorarea amintirilor negre a început-o prezentatorul Observatorului care i-a spus lui Gheorghe că a mai avut probleme cu poliţia pe când a folosit "anumite substanţe". Andrei Gheorghe nu i-a rămas dator lui Mândruţă: "Oare viitorul tău va fi sub semnul amorlâcului. Acea întâmplare a fost acum 10 ani de zile, de atunci nu am mai consumat niciodată nimic", a punctat cel care a rămas, de marţi, fără carnet de conducere. (Sursa: Libertatea - 10 feb. 2010)

Nikita a tăiat-o cu cuţitul pe producătoarea lui Bahmu!

Nikita face victime în emisiunile de televiziune în care este invitată. Recent, ea a participat la show-ul “La Şuetă cu Bahmu”, împreună cu Tarky şi cu trupa Ecstasy.

În timpul unei pauze, ea a început să-l ameninţe pe Tarky, pe motiv că producătorii i-au spus că trebuie să facă scandal. La un moment dat, a scos chiar un cuţit, pe care a început să-l fluture prin culise.

În acel moment, a intervenit producătoarea emisiunii, turcoaica Sezen Karapinalti Firat. Ideea s-a dovedit a fi una proastă, pentru că s-a ales cu o tăietură de toată frumuseţea pe mână. După incident, Nikita a intrat în direct de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. (Sursa: Libertatea - 10 feb. 2010)

Profa lesbi despre eleva ei: «Vrea să mă omoare»

Dorina Rauleţ, profa din Ţibăneşti, Iaşi, care ar fi avut o relaţie de trei ani cu o elevă, ne-a dezvăluit că fata a făcut o obsesie pentru ea. Mai mult, aceasta susţine că Georgiana Munteanu a ameninţat-o că o va ucide.

“Eu sunt o victimă a acestei copile, deşi am încercat să o ajut”, s-a apărat profesoara Dorina Râuleţ.

“Mi-a spus de mai multe ori că se va sinucide, ceea ce m-a speriat. Am încercat să o liniştesc şi astfel am ajuns să ne apropiem, iar ea a făcut o obsesie pentru mine”, a mai spus profesoara. “Se ataşase de mine în aşa hal, încât odată, când eram în vizită la Georgiana acasă, ea şi mama ei mi-au închis bicicleta în garaj, doar ca să dorm acolo. Mama era fericită pentru că Georgiana se simţea bine în prezenţa mea, aşa că am încercat să o ajut. Dar în nici un caz nu am rămas ca să facem sex! Mi‑am dat seama că fata are probleme psihice: plângea des şi era isterică”, a mai declarat profa.

Mai mult, femeia se teme pentru viaţa ei şi crede că Georgiana va încerca să îi facă rău.

“Fata mi-a povestit că a fost consiliată de o psiholoagă adventistă, ca şi ea, din America. Aceasta i-a recomandat o terapie în trei paşi, dar nu cred că Georgiana a interpretat-o corect. Primii paşi o îndemnau să se confrunte cu problemele, iar al treilea - să le elimine. Acum eu sunt problema ei şi mi-e teamă că vrea să mă omoare”, a spus femeia. (Sursa: Libertatea - 10 feb. 2010)

Vali "Prunus" Ionescu, basistul trupei “Voltaj”, i-a dat un cap în gură unui tânăr!

Scandal-monstru, weekendul trecut, intr-un local de noapte din Bucureşti. Protagonistul a fost Vali "Prunus" Ionescu, basistul trupei “Voltaj”. Acesta s-ar fi luat, pur şi simplu, la bătaie cu unul dintre clienţii obişnuiţi ai clubului.

Întâmplarea a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în clubul bucureştean Terminus. “La un moment dat, unul dintre tinerii de la masa vecină celei la care stăteau Prunus (46 de ani) şi amicii lui s-a apropiat şi i-a cerut fetei de lângă basistul de la «Voltaj » un foc. Aceasta i-a oferit ţigara ei, pentru a şi-o aprinde pe a lui, lucru care l-a enervat rău pe Vali. A schimbat câteva vorbe cu tânăra, după care s-a dus la băiat şi i-a dat un cap în gură şi l-a mai lovit de două ori”, ne-a povestit un martor.

Victima şi-a sunat prietenii, sportivi din Berceni. Speriat, Prunus a chemat şi el două echipe de la BGS, companie care asigură securitatea la concertele trupei “Voltaj”. Spiritele s-au calmat abia pe la 4.30 dimineaţa. Prunus s-a ascuns în club, lăsându- şi prietenii să-l scoată din încurcătură.

Spune că a fost doar martor

“E adevărat, am fost martorul unui incident în Terminus, însă nu am fost implicat în nici un fel în acesta”, ne-a declarat Prunus, care nu are faima unui scandalagiu. Cu ani în urmă, el a trecut printr-o adevărată dramă: în 2001, soţia lui s-a stins din cauza cancerului, iar un an mai târziu i-au murit fiica şi noua logodnică, într-un accident auto. Muzicianul se afla la volan şi, conform unor apropiaţi, nu şi-a revenit niciodată cu adevărat.

Alte scandaluri cu vedete

Prunus nu este prima vedetă implicată într-un astfel de incident. În iunie 2009, Delia Matache şi iubitul ei, Florin Moldoveanu, au fost atacaţi de câţiva indivizi, la ieşirea dintr-un club bucureştean. Alin Cocoş a intrat în conflict cu doi fotbalişti, la începutul acestui an, în clubul Bamboo din Capitală. În acelaşi local, Giovani Becali a făcut scandal în noaptea de Revelion, nemulţumit de masa care i-a fost rezervată. (Sursa: Libertatea - 10 feb. 2010)

Cristi Tănase o "vrăjeşte" pe messenger pe Daniela Crudu

Libertatea a obţinut confirmarea unui zvon lansat, ieri, de revista Star. Stelistul Cristi Tănase (22 de ani) s-a săturat de fiţele bombei-sexy Iulia Tăbăcaru (20 de ani) şi a intrat în combinaţie cu apetisanta Daniela Crudu (21 de ani).

Relaţia amoroasă dintre Cristi Tănase şi Daniela Crudu a debutat timid, la sfârşitul a-nului trecut, a fost consolidată imediat după Revelion şi urmează să fie făcută publică cel mai târziu săptămâna viitoare, după ce mijlocaşul stelist se va întoarce acasă, din cantonamentul din Antalya.

Relaţia a început după Revelion

“Cristi le-a promis maică-sii şi lui frate-său că o va termina cu bomba- sexy şi s-a ţinut de cuvânt. S-a văzut de câteva ori cu Daniela Crudu la începutul anului şi a decis să-i dea papucii Iuliei Tăbăcaru. Îi va spune bombei-sexy că totul s-a sfârşit când se întoarce din Turcia. Până atunci însă, Cristi «încinge» messengerul purtând discuţii interminabile cu Daniela. Aşa pot suporta mai uşor distanţa care îi separă”, ne-a mărturisit o sursă demnă de încredere din anturajul fotbalistului.

Aceeaşi sursă pretinde că Iulia Tăbăcaru nu vrea să accepte ideea că va fi repudiată de Cristi Tănase, motiv pentru care între cei doi au sărit scântei chiar şi în perioada Sărbătorilor de iarnă: “Iulia a bănuit ceva şi i-a reproşat lui Cristi că o înşală. Ăstuia i-a sărit ţandăra şi a altoit-o chiar în preajma Revelionului, dar ea a declarat, ulterior, că se iubesc de mama focului”.

Mama stelistului o place pe vedeta Playboy

Apropiaţii familiei Tănase susţin că mama fotbalistului, Elena Cristina (foto), o admiră pe Daniela Crudu. “Nici nu se compară Daniela cu Iulia! E mult mai frumoasă decât cealaltă şi mai are şi job, pe deasupra”, ar fi mărturisit aceasta într-un cerc de prieteni.

Daniela Crudu: "Niciodată nu mă veţi vedea cuplată cu un fotbalist. Îi consider mult prea infantili. Prefer să am lângă mine oameni de la care să am ce să învăţ”

Iulia Tăbăcaru: “Eu vorbesc zilnic cu Cristi la telefon, iar atunci când vin la Bucureşti suntem nedespărţiţi. Cristi este doar iubitul meu şi nu cred că m-ar înşela vreodată” (Sursa: Libertatea - 10 feb. 2010)

Dan Diaconescu: "Sunt prea bogat pentru ţara asta"

Cu milioane de euro în cont, şeful OTV simte că România a devenit neîncăpătoare pentru banii săi: "Sunt prea bogat pentru România".

Acuzat că primeşte bani de la invitaţi pentru ca aceştia să apară la OTV, Dan Diaconescu a spus pentru evz.ro: "Sunt mult prea bogat ca să primesc bani, nu aş avea ce să fac cu ei... mult prea bogat pentru nivelul României. Toată lumea îmi cere să apară la OTV, selecţia o fac însă cum doresc".

Referitor la achitarea amenzilor pe care le primeşte tot mai des din partea CNA, Diaconescu a motivat: "Plătesc amenzile, normal că le plătesc, dar nu pe toate. Eu le contest în instanţă pe toate, însă. Până acum am câştigat jumătate din ele. Pe restul le-am plătit". (Sursa: Libertatea - 10 feb. 2010)

Moni şi Ricky s-au sărutat pătimaş în club

Scandalul declanşat de Monica Columbeanu, care a declarat că fostul ei şofer, Voicu Ruslan Panzar, ii mai trimite sms-uri, a scos la iveală un adevăr pe care mulţi dintre cunoscuţii celor doi îl bănuiau: patroana şi angajatul au avut o idilă. Mai mulţi braşoveni aflaţi într-un club de lux din oraş au avut ocazia să-i vadă, în urmă cu un an, pe cei doi în ipostaze tandre, semn că relaţia dintre Moni şi Ricky depăşise graniţa sferei profesionale.

“Monica şi şoferul ei, Voicu, au apărut de mai multe ori în Clubul Kasho (n.r. - local de lux din Braşov) în urmă cu un an. Veneau împreună cu mai multe fete, dar fără Irinel, şi stăteau până dimineaţa, când plecau cu toţii. Odată au stat chiar lângă masa noastră şi i-am putut observa bine”, ne-a povestit un martor, care a ţinut să-şi păstreze anonimatul.

“I-am văzut atunci dansând lasciv, împreună, iar spre dimineaţă au început să se sărute de mama focului”, a continuat aceeaşi sursă. “S-a întâmplat în urmă cu un an, prin februarie. Am observat că dacă vreo fată încerca să intre în vorbă cu el, Monica devenea foarte nervoasă. Sunt consternat când o văd la televizor spunând cât îl iubeşte pe Irinel şi cum se dă după cireş cu Voicu. Îi place viaţa”, a mai adăugat acesta.

Columbeanca, în relaţii bune cu preoţii

Monica Columbeanu are o relaţie bună cu Biserica Ortodoxă Română. Cel puţin asta declară şefii clinicii de înfrumuseţare Silhouette, care au infirmat ştirea apărută zilele trecute pe internet, conform căreia soţia lui Irinel Columbeanu ar fi fost dată afară de la salon, pentru că acolo avea loc o “sfeştanie”. Se pare că la mijloc a fost o confuzie: preoţii sfinţeau clinica din strada Lascăr Catargiu, şi nu pe cea din Dorobanţi, acolo unde se afla vedeta. Ptiu, drace... (Sursa: Libertatea - 10 feb. 2010)

Delia Matache «plăteşte 300 € pentru un gram de cocaină»

Fratele Laurei Andreşan, Rareş, aduce acuze grave lumii mondene autohtone. Aflat in spatele gratiilor pentru furt şi aşteptand eliberarea, el face declaraţii şocante pe site-ul www.citynews.ro. Astfel, Rareş susţine că Delia Matache cumpără cocaină şi că Gigi Becali şi Codin Maticiuc sunt celebri doar pentru că au bani.

“Toată lumea zice că Delia Matache e frumoasă, dar nimeni nu ştie că plăteşte 300 de euro pentru un gram de cocaină bună. Dacă ar şti lumea adevărul... Ce lucruri bune le-ar putea inspira ea liceenilor, copiilor care o ascultă şi o îndrăgesc?! Nu-mi plac cei din lumea mondenă, pentru că majoritatea-s falşi”, a declarat Rareş pentru www.citynews.ro, care a făcut ieri public interviul.

Vedeta replică: «Nu m-am drogat niciodată»

Replica artistei nu s-a lăsat aşteptată. “Nu-l cunosc pe acest om. Asemenea afirmaţii sunt foarte grave, nu e normal să spună aşa ceva. Se joacă cu viaţa lui când afirmă asemenea lucruri despre mine prin presă. Dacă este nevoie, voi face testul antidoping. Nu m-am drogat niciodată şi nici nu sunt curioasă să experimentez asemenea lucruri”, ne-a declarat, revoltată, Delia Matache.

Atacurile lui Rareş, din interviul acordat site-ului citynews.ro, nu se limitează doar la frumoasa cântăreaţă. În colimatorul lui au intrat şi Gigi Becali sau Codin Maticiuc, despre care spune că sunt celebri doar pentru că au bani şi că, fără sumele mari din conturi, ar fi nişte necunoscuţi.

Delia: "Singurul drog pe care-l folosesc e ţigara"

Acuzată de fratele Laurei Andreşan că dă 300 de euro pe un gram de cocaină, Delia Matache a răspuns acuzelor în această seară la Happy Hour.

"Nu-l cunosc pe Rareş şi nici măcar pe Laura Andreşan. S-a trecut peste limita decenţei. Singurul drog pe care-l folosesc este ţigara cu tutun. Nici măcar nu am fost curioasă să încerc vreodată vreun drog", a spus Delia.

Cântăreaţa a adăugat: "Pentru mine aceste declaraţii au fost umilitoare. Lumea vorbeşte mult, însă mie nu-mi place tot circul acesta". (Sursa: Libertatea - 10 feb. 2010)

Adi Minune: "ANI nu ştie cât iau la o nuntă sau la un botez"

Regele manelelor, Adrian Minune, sustine ca Agentia Nationala de Integritate (ANI) nu va putea dovedi niciodata ca el nu si-a declarat, in conformitate cu prevederile legale, veniturile obtinute in urma activitatii sale de “artist”.

El nu a dorit sa comenteze, insa, acuzatiile ANI potrivit carora s-ar face vinovat de fals in declaratii, deoarece “a uitat” sa declare ca detine o serie de bunuri, printre care doua terenuri.

In exclusivitate pentru Agentia de Investigatii Media, manelistul Minune a explicat faptul ca nici macar el nu poate preconiza ce castiguri va avea in urma unei nunti, unui botez sau a unui concert, in conditiile in care sumele se impart, oricum, si cu trupa sa. “ANI nu incearca decat sa isi faca datoria. Eu stiu bine lucrul asta. Totusi, noi (n.r. - manelistii) suntem artisti si aici situatia este mai delicata. Va rog sa ma credeti, nici macar eu nu stiu ce castiguri am de la o nunta, un botez sau de la un concert. Pe de alta parte este imposibil si pentru ANI, daca la mine este greu, sa stie clar care este cifra exacta. Pe de alta parte, sumele castigate la diverse evenimente se impart cu restul membrilor trupei”, ne-a explicat Copilul Minune. Una peste alta, regele manelelor a sustinut ca, prin activitatea sa, el nu a incalcat niciodata cadrul legal: “sunt doar un artist care isi face munca si care nu incalca legile”. (Sursa: Agentia de Investigatii Media - 11 feb. 2010)

Ion Ţiriac l-a dus pe Ilie Năstase la dezvirginat!

Ilie Năstase (63 de ani), considerat cel mai valoros jucător de tenis al României din toate timpurile, are un trecut spumos în ceea ce priveşte viaţa personală. Iubiri celebre, aventuri de-o noapte, tenis jucat din talent şi din plăcere, toate adunate sub un singur nume: Năstase.

Ilie povesteşte în carte că 1966 a fost un an ieşit din comun pentru el, fiind perioada în care a cunoscut atât satisfacţia profesională, cât şi pe cea personală. Şi nu oriunde, ci la Paris. În plan profesional, ajunsese să joace finala de dublu alături de Ion Ţiriac, pe celebra arenă Roland Garros.

În plan personal, Ilie avea să cunoască plăcerile sexuale, în braţele unei “profesioniste” în tainele amorului. Năstase, care se considera un timid incurabil, căruia îi era ruşine să ridice privirea spre fete, povesteşte cu lux de amănunte cum a ajuns să cunoască plăcerile sexuale.

Totul s-a petrecut în zona Le Halles, recunoscută în Paris pentru bordelurile ei. Acolo, într- un bar-hotel, împreună cu Ion Ţiriac şi cu bunul lor amic, Gheorghe, un român care se stabilise de ani buni în Franţa, Ilie şi-a ales partenera cu care urma să întreţină prima relaţie sexuală din viaţa lui. “... Am ales o fată drăguţă. Avea părul lung şi negru, machiaj tipic anilor ’60 şi mult rimel. Am urcat împreună la etaj. Eram atât de emoţionat, încât simţeam un nod în gât. Ea m-a întrebat cum mă simt, dar fiindcă nu ştiam prea multă franceză, abia i-am răspuns”, dezvăluie Ilie în cartea sa.

A «terminat» înaintea lui Ţiri

Începător în ale sexului, Năstase explică faptul că a încheiat foarte repede “conturile” cu profesionista în materie de sex. În altă cameră a stabilimentului, Ţiriac puncta as după as cu o altă franţuzoaică aleasă din numeroasele dame de companie, gata să-şi ofere plăcerile. “Am ieşit înaintea lui Ion. Când el a coborât, în cele din urmă, s-a uitat la mine, a ridicat întrebător din sprâncenele lui groase, iar eu am rânjit ca un nebun şi am ridicat degetul mare. Aşa m-am culcat întâia dată cu o femeie”, punctează Ilie, care, în scurt timp, avea să devină unul dintre marii cuceritori.

Partida de sex, plătită de un prieten pe nume Gheorghe

Inocenţa lui Ilie în materie de femei i-a făcut pe Ion Ţiriac şi pe Gheorghe să izbucnească în râs. Asemenea unui adolescent, Ilie se întreba cine va plăti totul. Ţiriac l-a liniştit imediat, explicându-i că fata urma să-şi primească banii de la prietenul lor, Gheorghe. (Sursa: Libertatea - 12 feb. 2010)

Cheeky Girls, umilite de un puşti de 4 ani

După ce româncele noastre Gabriela şi Monica Irimia de la Cheeky Girls s-au făcut de râs la emisiunea “Britain’s Got Talent”, dansul lor lăsând de dorit, un puşti de doar 4 ani a uimit juriul, dând clasă tuturor.

Micuţul Kayim-Ali Jaffer a strălucit pe scenă, imitând unul din dansurile regretatului Michael Jackson. Băieţelul, care a fost catalogat ca fiind un mic geniu, a învăţat singur să-l imite pe celebrul cântăreţ, uitându-se la videoclipurile acestuia, şi are şanse mari să câştige concursul televizat din Marea Britanie. Asta în timp ce mişcările gemenelor de la Cheeky Girls au fost ridiculizate, iar juriul le-a sfătuit să se mai antreneze ca să fie pe măsura micuţului Jaffer. (Sursa: Libertatea - 12 feb. 2010)

Sandra Bullock s-a ars încercând să-şi vopsească... părul pubian

Sandra Bullock a mărturisit că a trecut prin chinuri groaznice după ce a încercat să-şi tundă părul pubian în forma unei inimioare şi apoi să-l vopsească roz, relatează revista britanică OK!.

Actriţa, în vârstă de 45 de ani, care este măritată cu vedeta de televiziune şi fanul înrăit al motocicletelor Jesse James, a recunoscut că eforturile sale de a se aranja cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor s-au încadrat la expresia "socoteala de-acasă nu se potriveşte cu cea din târg".

"Am decis ca de Ziua Îndrăgostiţilor să fac ceva special", povesteşte Sandra. "Vroiam să creez o inimioară de culoare roz din părul meu pubian. A fost dureros la propriu! Mai întâi a trebuit să-l decolorez. Iar chestia asta mă ardea ca acidul. Apoi a trebuit să-l rad. Mă durea groaznic de tare, însă am continuat şi am adăugat vopseaua roz. A ieşit cu totul altă culoare!", spune dezamăgită actriţa . (Sursa: Libertatea - 12 feb. 2010)

Ilie şi Amalia Năstase divorţează?

Ilie şi Amalia Năstase au anunţat, prin intermediul unei scrisori, că divorţează dar au accentuat faptul că vor rămâne, în continuare, buni prieteni, anunţă site-ul Agentiadepresamondena.com.

"De-a lungul acestor ani am trecut prin momente foarte fericite, dar şi foarte grele câteodată şi faptul că am fost uniţi ne-a ajutat să trecem cu bine peste toate încercările. Cea mai mare realizare a noastră ca şi cuplu o reprezintă două minuni divine, Alessia şi Emma, care sunt cele mai importante fiinţe pentru noi în această viaţă. Noi am decis să ne despărţim pentru că am ajuns la o răscruce a vieţilor noastre în care amândoi ştim că nu putem continua decât ca prieteni. Mesajul este simplu: nu vom continua ca şi cuplu, dar vom continua să fim prieteni, parteneri şi părinţi", notează cei doi în scrisoarea citată. (Surse: Libertatea şi Agentiadepresamondena.com - 12 feb. 2010)

A violat-o pentru că o iubeşte!...

Un ţigan de 17 ani din Scărişoara, judeţul Olt, a fost reţinut la sfârşitul săptămânii trecute, după ce a răpit şi violat o pirandă de 11 ani. Băiatul le-a spus însă poliţiştilor că o iubeşte pe copilă şi că a făcut toate acestea doar pentru că vrea să se însoare cu ea.

Ioana Stan (11 ani) a povestit poliţiştilor că a fost luată cu forţa de pe stradă de Ionuţ Crăcea (17 ani), care a sechestrat-o timp de trei zile şi a violat-o.

A fost sechestrată timp de trei zile

“El, mama lui şi câteva rude m-au luat cu forţa şi m-au urcat într-o dubă. Le-am zis să îmi dea drumul că îi duc la poliţie, iar mama lui mi-a dat două palme şi mi-a zis să tac. Acasă la el, mătuşa lui a venit în cameră şi ne-a dezbrăcat pe amândoi, apoi a plecat. Dar pentru că eu n-am vrut să întreţinem relaţii sexuale, Ionuţ Crăcea m-a luat la bătaie şi a profitat de mine. După trei zile m-a adus acasă şi le-am spus părinţilor“, a povestit fata.

Ionuţ Crăcea are însă o altă variantă. “Am luat-o cu maşina şi i-am spus că o iubesc şi că o să fie soţia mea, că la noi aşa e legea, ne căsătorim de mici. Nu am bătut-o şi nu am violat- o, ea a vrut să se culce cu mine“, a spus băiatul, care a fost reţinut de poliţişti. În acest timp, părinţii lui vor să răscumpere virginitatea fetei şi să o facă noră. (Sursa: Libertatea - 15 feb. 2010)

Dan Bălan, cucerit de Bianca Drăguşanu

Bianca Drăguşanu, considerată una dintre cele mai sexy modele din România, a reuşit să-l cucerească şi pe Dan Bălan.

Celebrul cântăreţ a susţinut un recital, sâmbătă seara, în clubul Bamboo din Capitală, local adesea frecventat şi de iubita lui Bote. Potrivit site-ului emulte.ro, deşi era asaltat de fete, Dan Bălan nu a putut să-şi ia ochii de la frumoasa blondă.

Cântăreţul a fost cucerit de Bianca, dar se pare că pe aceasta nu o interesează decât Cătălin şi nu-i pasă de avansurile nimănui. (Sursa: Libertatea - 15 feb. 2010)

Ramona Bădescu a primit cadou a escapadă romantică în Caraibe

Ramona Bădescu a petrecut Ziua Îndrăgostiţilor în Caraibe. Vedeta a primit cadou de la iubitul ei o escapadă romantică în insula St. Barts.

Ramona a plecat în Caraibe cu avionul privat al iubitului său şi a fost extrem de surprinsă după ce s-a urcat în aeronavă şi a descoperit decorul de poveste din interior.

Potrivit site-ului agenţiadepresămondenă.ro, cei doi îndrăgostiţi au petrecut trei zile de vis în Caraibe, iar Ramona a profitat din plin de ele, urmând ca marţi să se întoarcă în Italia, unde este aşteptată la carnavalul de la Salerno. (Surse: Libertatea şi Agenţiadepresămondenă.ro - 15 feb. 2010)

Iată cum o duc milionarii în vremuri de criză

Cât ii costă viaţa de zi cu zi pe milionarii Romaniei? Cat de adanc bagă aceştia mainile in buzunare pentru casă, masă, haine, concedii ori pentru – să le spunem – micile lor plăceri? Sunt întrebări la care au găsit răspunsuri jurnaliştii de la Evenimentul Zilei, care, sub titlul “Ce pun bogaţii în coşul zilnic”, au schiţat obiceiurile câtorva dintre cei mai avuţi români pe vreme de criză.

Aşa se face că, în timp ce Ilie Năstase mănâncă la restaurant, George Copos dă o fugă până acasă pentru masa de prânz. Adrian Porumboiu are două maşini, pe când “campion” la capitolul vehicule pe patru roţi este omul de afaceri Elan Schwartzenberg care, potrivit ziarului Evenimentul Zilei, ar prefera să moară de foame decât să-şi vândă vreuna din cele zece maşini de colecţie pe care le deţine.

Are mereu două carduri la el

Elan Schwartzenberg – avere de 40 de milioane de euro. Are mai multe maşini printre care Ford T, Triumph Spitfire, Mercedes 250 S, Ford Mustang şi Chevrolet Apache, nu pleacă niciodată fără două carduri la el şi mănâncă numai în oraş. Restaurantele preferate? Aquarium, Casa Doina şi Isotella. Chiar dacă încă trăieşte pe picior mare, milionarul recunoaşte că, de când cu criza, s-a orientat pentru călătoriile cu avionul către compania autohtonă Tarom. Æi încă ceva. Spune că, de când e burlac, are cheltuieli mult mai mici.

Prigoană, înnebunit după slănină şi ceapă

Silviu Progoană – avere de 150- 160 milioane de euro. Inconfundabilul Silviu Prigoană este, aşa cum el o spune cu mândrie, un ins nu foarte pretenţios din meniul căruia nu lipseşte, aproape niciodată, tradiţionala slănină garnisită cu ceapă. Chiar dacă banii din conturi i-ar pemite, cu vârf şi-ndesat, “dezmăţuri” gastronomice, milionarul nu preferă mâncărurile sofisticate, cum ar fi fructele de mare. Prigoană are întotdeauna portofelul gol pentru că plăţile – printre care şi creditul pentru casă – le face numai cu cardul. Conduce un Volkswagen model 2002, dar mai are şi o Dacia de serviciu, de la Parlament. Pentru că este totuşi un milionar care se respectă, are şi un avion cumpărat în leasing cu 60.000 de euro.

Porumboiu, costume de cel puţin 500 de euro

Adrian Porumboiu – avere de 200 de milioane de euro. Finanţatorul de la FC Vaslui are mereu în buzunar 300 de lei şi “sparge” pe mâncare 200 de euro la două zile. Îşi cumpără costume de firmă pentru care plăteşte în medie 500 de euro pe bucată, iar în garajul casei sale din Vaslui, are două maşini - un Mercedes şi un Porsche. Soţia sa conduce un Peugeot. Din postura de cap de familie spune că ai lui au un buget lunar de 1.000 de euro, iar întreţinerea locuinţei ce are un teren de 8.000 mp îl costă 1.500 de lei pe lună.

Cataramă dă 150 de euro la o masă

Viorel Cataramă – avere de 135-150 milioane de euro. Costume de cel puţin 2.500 de euro bucata făcute la Paris, mese la restaurantele Aquarium şi Baltazar pentru care scoate din buzunar de fiecare dată circa 150 de euro, patru maşini în garaj şi un avion personal de şase milioane de euro. Tabloul unei vieţi de lux e întregit de proprietatea de la Snagov, acolo unde Cataramă locuieşte, şi de casa de vacanţă din Dubai.

Negoiţă dă 1.000 de lei la întreţinere

Ionuţ Negoiţă – avere de 120 de milioane de euro. Afaceristul plăteşte pentru fiecare prânz 100 de lei, sumă infimă judecând după cât pot “să înghită” cele patru maşini ale sale (două Mercedesuri, un Lexus şi un BMW seria 6). Milionarul spune că toate costumele sale fac aproximativ 1.800 de euro. Rubrica cheltuieli a lui Ionuţ Negoiţă, patron al Rin Grand Hotel, e discret rotunjită cu 1.000 de lei, bani care, lunar, sunt alocaţi pentru întreţinerea casei sale ce se întinde pe 370 mp

George Copos, vacanţe gratis

George Copos – avere de 200 de milioane de euro. Patronul clubului de fotbal Rapid nu cheltuieşte nimic pentru vacanţele pe care le face la Poiana Braşov şi la Eforie Nord pentru că stă doar la hotelurile aflate în proprietatea sa. Copos este departe de a fi un client al restaurantelor, fie ele chiar şi mai puţin scumpe, atâta vreme cât, la prânz, se duce acasă ca să mănânce. Înainte de a începe o nouă zi de muncă, patronul echipei din Grand se vitalizează, la micul dejun, cu cereale cu afine şi iaurt. Conduce un BMW seria 7 şi spune că investeşte în fiica sa, studentă la master în SUA.

Năstase, clientul restaurantelor

Ilie Năstase - avere de 11 milioane de euro. Câteodată, Ion Ţiriac îi rezervă cu generozitate un loc în avioanele sale. Gratuităţile nu mai sunt valabile atunci când calcă pragurile restaurantelor Town, Casa lui David, Carul cu Bere sau Bucur, unde comandă în special mâncare italienească. La capitolul vestimentaţie, Năstase se dă pe mâna unui croitor care îi face costumele pentru cel puţin 1.000 de euro bucata. Conduce un BMW şi stă într-o casă de 800 mp ce are o curte de 300 mp, pentru care plăteşte o întreţinere de 2.000 de lei pe lună.

Caruz mănâncă la cantina fabricii sale

Gheorghe Caruz – avere de 75-78 milioane de euro. Dacă ar fi să ne luăm după bârfele care se ţes în jurul său, Gheorghe Caruz (foto), regele cărnii de porc din România, este un personaj inedit care, se pare, a găsit, în stil propriu, antidotul împotriva crizei financiare. Chiar dacă stă pe un sac de bani, iar carnea ar trebui să nu fie o problemă pentru el, “Caruz cel econom” se mulţumeşte, aşa, ca-n vremuri de restrişte, să mănânce la cantina firmei sale sau chiar aşteaptă să fie invitat de amici şi de parteneri de afaceri la masa de prânz. (Surse: Libertatea şi Evenimentul zilei - 15 feb. 2010)

Amalia şi Ilie Năstase se băteau în amanţi şi în amante?

Ilie Năstase (63 de ani), fostul star al tenisului mondial, şi Amalia (34 de ani) au făcut vineri un anunţ-şoc. Divorţează! Punct! Cei doi au refuzat apoi să expună public motivele separării pentru “binele” fiicelor lor, Alessia (6 ani) şi Ema (3 ani şi jumătate).

După ce a cules mărturii ale prietenilor şi ale persoanelor din anturajul celor doi, Libertatea a aflat posibilul motiv pentru care “Nasty” şi cea care i-a fost alături 14 ani, ultimii şapte ca soţie, se feresc să detalieze: amândoi s-ar fi înşelat, se pare, unul pe altul, iar povestea ar fi plină de amante şi amanţi.

Ar sacrifica totul pentru noua ei iubire

Divorţul dintre Amalia şi Ilie, anunţat de cei doi printr-o scrisoare deschisă, a născut o serie de supoziţii legate de motivaţia acestui gest. Surse din cadrul familiei fostului mare jucător de tenis susţin că Amalia ar avea un iubit, cu care are unele afaceri. “Visul Amaliei a fost să obţină jumătate din averea lui Ilie. Acum, după ce are deja un iubit, nu o mai interesează decât acel bărbat. Nimic altceva! Este dispusă să sacrifice totul pentru noua ei iubire”, a precizatsursa Libertăţii. Apoi a adăugat: “Când Amalia a fost întrebată caree cel mai valoroslucru pe care-l are din punct de vedere financiar, a răspuns cu nonşalanţă: jumătate din averea lui Ilie! Acum, cred că şi-a atins scopul şi este normal să vrea să divorţeze”.

«Ea era un zbir în tenis!»

Mai mult, Amalia s-ar fi amestecat inclusiv în problemele legate de lumea tenisului. “Ilie ajunsese să nu mai ia nici o decizie fără acordul ei. Era un fel de zbir în tenis. El nu vrea să iasă în faţă şi să povestească adevăratul motiv al divorţului, pentru că este prea domn şi nu vrea să o facă pe ea de râs”, a completat sursa Libertăţii.

Îndrăgostit de o puştoaică de 19 ani?

La puţin timp după anunţul divorţului dintre cei doi, s-a lansat ipoteza că, de fapt, Amalia ar fi fost cea care a dorit desfacerea căsătoriei, pentru simplul motiv că l-ar fi prins pe Ilie cu o amantă. Se spune că ar fi vorba de o tânără în vârstă de 19 ani, de care Ilie ar fi îndrăgostit. Amalia ar fi luat foc în clipa în care ar fi auzit de acest lucru, nemaidorind sub nici un chip să continue căsnicia. Amalia, care s-a întâlnit zilele trecute, la un hotel din centrul Bucureştiului, cu buna ei prietenă Dana Budeanu, se presupune că i s-ar fi plâns acesteia de infidelitatea lui Ilie.

Ameninţat cu divorţul şi acum doi ani

Amalia l-a ameninţat pe Ilie, în urmă cu doi ani, că va divorţa dacă el va mai candida la funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Tenis, fiind sătulă de scandalurile în care era târâtă federaţia la vremea respectivă! Ilie s-a conformat şi şi-a înaintat demisia, declarând atunci că nu vrea să-şi sacrifice familia pentru sport.

Este prietenă cu Raluca Sandu

Amalia era o obişnuită a arenelor de tenis cu mult înainte de a-l cunoaşte pe Ilie Năstase. Libertatea a aflat că, de fapt, Amalia se învârtea în cercul jucătorilor de tenis, prin prisma relaţiei de prietenie pe care o avea cu fosta jucătoare Raluca Sandu, fiica şefului Federaţiei Române de Fotbal. Acest lucru ne-a fost confirmat chiar de fostul mare jucător Florin Segărceanu. “Amalia venea la meciurile de tenis cu mult înainte de a-l cunoaşte pe Ilie. Era bună prietenă cu Raluca. Într-un fel intrase în cercul nostru de prieteni”, ne-a explicat Segărceanu. (Sursa: Libertatea - 15 feb. 2010)

Rodica Popescu Bitănescu, nevoită să ia mâncare pe datorie!

Cunoscuta actriţă Rodica Popescu Bitănescu, în vârstă de 71 de ani, declară că se simte umilită de legea pensiilor, pentru că este nevoită, de multe ori, să ia mâncare pe datorie.

Inconfundabila actriţă, care va împlini în curând 50 de ani de carieră, susţine că noua lege este o insultă la adresa actorilor, pentru că sunt perioade mari în care aceştia nu au niciun rol şi nu primeasc niciun ban.

"Mie-mi vine să râd că în această săptămână, sigur e o chestie greu de crezut, n-am nici un ban cash. N-am nimic. S-au întârziat nişte plăţi. Am rămas cu datorii, noroc că am un vecin drăguţ care-mi dă pe datorie până săptămâna viitoare, când trebuie să primesc nişte bani. Vreau să spun că şi în piaţă oamenii îmi dau pe datorie: îmi dau şi cadouri. Primesc ceapă, usturoi morcovi; fel de fel. Merişaore...", a declarat actriţa pentru Realitatea TV.

Noua lege a pensiilor le interzice bugetarilor să cumuleze pensia cu salariul, iar cum actorii în vârstă sunt majoritatea pensionari, veniturile lor scad semnificativ. (Sursa: Libertatea - 15 feb. 2010)

Paris Hilton – pe trei cărări de Valentine’s Day, cu bikini la vedere!

Când tocmai părea că s-a mai cuminţit, Paris Hilton a făcut-o lată din nou. Sub pretextul că promovează o marcă braziliană de bere, Paris Hilton s-a tăvalit pe jos într-un club, a dansat provocator, şi-a arătat bikini pe sub rochiţa transparentă... şi toate astea chiar sub ochii iubitului!

Se pare ca Paris a testat si ea berea pe care trebuia sa o promoveze si a ajuns de rasul presei. Cu toate astea, pozitiile indecente ale vedetei nu l-au deranjat prea tare pe iubitul ei, jucatorul de baseball Doug Reinhardt. Paris si iubitul ei au petrecut Valetine’s Day la Rio de Janeiro.

Pentru a vedea galeria foto cu Paris Hilton, daţi clic pe link-ul sursei articolului. (Sursa: perfecte.ro - 15 feb. 2010)

Mândruţă: “Nu am avut de ce să îi cer iertare soţiei”

Lucian Mâdruţă de la Antena 1, a acordat, luni, un interviu unui reporter de la “Acces direct” în care a mărturisit că nu era nimic între el şi femeia alături de care a fost prins în urmă cu câteva săptămâni.

Fostul prezentator de la Observatorul orei 19.00 a fost surprins de paparazzi în ianuarie 2010 alături de o doamnă căsătorită. Se scria atunci că cei doi se ţineau de mână, ba chiar se şi sărutau, deşi în poze nu s-a văzut acest lucru.

Mândruţă a realizat că vor apărea pozele în presă şi până să înceapă întreg scandalul, acesta şi-a cerut scuze în direct Ioanei, soţia sa, pentru ceea ce urma să vadă prin ziare. La scurt timp după aceea omul de presă a plecat în concediu alături de soţia sa, chipurile, ca să-şi ceară iertare pentru ceea ce făcuse.

Întrebat care este adevărata poveste, Lucian a explicat: “Nu am plecat cu soţia în Caraibe ca s-o împac cumva, de fapt noi aveam planificată excursia aceasta din septembrie, a coincis însă cu scandalul ăsta”.

“Eu nu o ţineam de mână pe acea femeie, nu e adevărat ce s-a scris în presă. Eu mi-am cerut iertare, în direct, pentru că ştiam cum va apărea totul în presă. În schimb nu am avut de ce să îi cer iertare soţiei acasă, pentru că nu s-a întâmplat nimic între mine şi acea doamnă”, a mai adăugat vedeta tv. (Sursa: Libertatea - 15 feb. 2010)

Adriean Videanu îşi curăţă hainele la reduceri!

Munca la Ministerul Economiei şi treburile de la partid ii ocupă tot timpul pedelistului Adriean Videanu, aşa că de gospodărie se ocupă, atunci cand scapă de întâlnirile de afaceri, soţia lui, Mioriţa.

Fotoreporterii Libertăţii au surprins-o pe doamna Videanu în timp ce îşi căra cu limuzina rufele murdare la o curăţătorie chimică aflată pe strada Polonă, din Capitală.

Chiar dacă au o avere de câteva sute de milioane de euro, soţii Videanu nu se dau în lături atunci când pot beneficia de o reducere, aşa că pentru hainele lăsate la spălătorie au beneficiat de un discount de 10%. (Sursa: Libertatea - 16 feb. 2010)

Emil Boc primeşte slană la pachet de la mămica

Invitat la postul de radio Antena Satelor, premierul Emil Boc a povestit pentru ascultători că părinţii săi, originari din satul Călăţele, judeţul Cluj, îi trimit pachete cu produse ţărăneşti.

“Tata are 86 de ani, iar mama 77, dar şi la vârsta asta au o adevărată gospodărie. Au vacă, viţel, purcel şi găini. Aşa sunt obişnuiţi să aibă o îndeletnicire şi nu pot trăi dacă nu fac ceva. Suntem cinci copii care oricând i-am putea ajuta, dar ei sunt obişnuiţi cu munca. Mama mea îmi trimite şi acum pachete cu slănină, lapte, brânză sau telemea, produse pe care ei le fac în gospodărie”, a declarat Boc. (Sursa: Libertatea - 16 feb. 2010)

Cupluri... Iată diferenţa de vârstă între vedete! Aşadar, dragostea nu ţine cont de vârstă!

Celebrităţile, şi nu numai ele, demonstrează că nu există limită de vârstă pentru a iubi şi a fi fericit şi că în iubire totul este posibil.

Uitati, mai jos, o trecere in revista a cuplurilor pentru care varsta nu a reprezentat niciun impediment!

Sa incepem cu cele in care barbatul este cel mai „matur”, pentru ca lista este considerabil mai lunga:

Woody Allen şi Soon-Yi Previn  =  35 de ani diferenta

Mick Jagger şi L´Wren Scott = 34 de ani diferenta

Rod Stewart şi Penny Lancaster = 31de ani diferenta

Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones = 25 de ani diferenta

Clint Eastwood şi Dina Ruiz = 25 de ani diferenta

Bruce Willis şi Emma Heming  = 24 de ani diferenta

Peter Gabriel şi Meabh Flynn = 21 de ani diferenta

Kevin Costner şi Christine Baumgartner = 20 de ani diferenta

Paul McCartney şi Nancy Shevell = 18 ani diferenta

Tom Cruise şi Katie Holmesy = 16 ani diferenta

Pierce Brosnan şi Keely Shaye Smith = 13 ani diferenta

Matthew McConaughey şi Camila Alves  =  13 ani diferenta

Sa vedem si  doamnele care au optat pentru barbati mai tineri:

Demi Moore şi Ashton Kutcher = 16 ani  diferenta

Halle Berry şi Gabriel Aubry = 10 ani diferenta

(Sursa: ProCinema - feb. 2010)

Alexandra Ungureanu: „Mă amuză show-ul aşa-ziselor cântăreţe de la noi. Până nu devine foarte penibil!” EXCLUSIV!

Pe Alexandra Ungureanu o ştiti ca şi solistă a formaţiei Crush. E serioasă, nu face playback, îşi ia căţeluşa cu ea în turneu, se ţine departe de scandaluri şi nu se teme de concurenţa cu pseudo-artistele din muzica românească. Anul ăsta vrea să ajungă mai sus ca niciodată: să cucerească şi ea celebrul top Billboard!

- Cum vezi "concurenta" asta cu toate cantaretele care fac numai playback si sunt catalogate drept pitipoance? Crezi ca au viata lunga?
- Probabil ca nu. Dar sunt aparitii spumoase, care dau de mancare tabloidelor si emisiunilor mai cu scantei. Si isi mai clatesc ochii, unii, altii. Pe mine ma amuza „show-ul’, pana cand nu devine foarte penibil.

- Muzica romaneasca a inceput sa scoata capul in lume. Dupa Inna, cand te vedem si pe tine in Billboard?
- Nu stiu, poate anul asta. Tocmai pentru ca se aud piese romanesti mai peste tot in lume, lucram si noi, eu si colegii mei de la Crush, gandindu-ne la acest aspect. Ultimul nostru single , „2nite we’ll rise” s-a cantat pe afara. Poate urmatorul va fi de Billboard.

- Cat timp crezi ca va mai merge cu playbackul? Se face curatenie in muzica romaneasca?
- Acum cred ca si problema asta cu playback-live nu sta in picioare de multe ori. Sunt artisti care pot sa cante foarte bine in Romania, exceptand acele aparitii pasagere de care vorbeam mai sus. De multe ori nu sunt conditii tehnice, si asta se stie foarte bine. Dar multi artisti au vrut sa evolueze si se vede asta in aparitiile lor.

- Ce recomanzi femeilor sa faca sa nu mai intre in aceasta categorie, de pitipoance?
- Habar n-am, ma tem ca tine mult de educatie si de atitudine, catalogarea unei femei la modul asta, si nu prea stiu ce s-ar putea face. In general, simplitatea si discretia cantaresc mult si te salveaza din situatii delicate.

- Cum e viata de turneu? Ce este cel mai greu pe drumuri?
- Catelusa mea Shi tzu Tessy Mika, care are doar 3 luni, ma insoteste mai peste tot. Si de cele mai multe ori am emotii daca m-or lasa cu ea in hotel sau voi dormi peste noapte in duba formatiei. Uneori oboseala si stresul ne coplesesc si avem de facut zeci de ore pentru a canta 45 de minute in cele mai indepartate colturi ale tarii.


- Cu cine ti-ar placea sa faci un duet?
- De obicei, ma inchipui in „filmul” artistilor pe care-i ascult intr-o anumita perioada. Acum ascult pe repeat piese de la Keith Urban si Kings of Leon, si mi-ar placea extrem de mult sa cant cu ei.

- Ai putea canta suspendata in aer si invartita, ca Pink la premiile Grammy?
- Habar n-am, pare incredibil, de-asta momentul ei de la Grammy probabil ca o sa si intre in istorie. Dar ca show, incerc sa gasesc ceva original, si asta pentru finala Eurovision, bine, pastrand proportiile.

- Ce superstitii ai?
- Nu am cine stie ce supersitii. Dar incerc sa nu ma mai intorc din drum odata plecata din casa, chit ca am uitat nu stiu ce lucru.

- Ce artist te inspira ca stil vestimentar?
- Roisin Murphy.

- Cum ai reusit sa te tii departe de scandaluri, care e secretul?
- Nu cred ca e vreun secret. Cred ca multe dintre scandalurile din show-biz sunt generate chiar de protagonisti, in ideea ca promovarea e buna, oricum ar fi ea. Ei bine, eu nu sunt de aceeasi parere si incerc sa-mi fac treaba si sa nu am nimic de impartit cu nimeni. (Sursa: perfecte.ro - 19 feb. 2010)

Nicky Mitea, după ce a văzut pozele cu Tonciu: "Sunt un pic supărat"

Andreea Tonciu şi fotbalistul Nicky Mitea formează in continuare un cuplu bine sudat, deşi vedeta postului Kanal D şi colega sa, Sanziana Buruiană, au fost suprinse vineri seară de fotoreporterii Libertăţii în compania unor bărbaţi. Andreea i-a explicat iubitului ei că a fost o neînţelegere.

Andreea Tonciu spune că fotografiile în care apare alături de Sânziana Buruiană şi de patru bărbaţi, într-un restaurant, au fost interpretate greşit.

“Nici măcar nu ştiu cum îi cheamă pe cei cu care eram la masă. Sânziana mi-a spus că există cineva interesat de noi, pentru a fi prezentatoarele unui eveniment. Nicky ştia de întâlnirea în care trebuia să discut de-spre un posibil contract”, a explicat Andreea pentru Libertatea.
La rândul său, Nicky Mitea a declarat: “Ce-i drept, sunt un pic supărat. Ştiam că se duce să discute ceva, dar nu mă aşteptam să fie cu atâţia bărbaţi la masă”, a spus Mitea, care, se pare, şi-a iertat, totuşi, iubita pentru escapada nocturnă.

Laurette sare la gâtul Andreei

Laurette, fosta asistentă a Adrianei Bahmuţeanu, a declarat pentru www.emulte.ro că e dezamăgită că Andreea Tonciu s-a întors în echipa de la Kanal D pe care şi ea o părăsise. Modelul de ciocolată spune că, spre deosebire de Tonciu, ea nu s-ar mai întoarce decât pe un salariu mult mai mare. (Sursa: Libertatea - 24 feb. 2010)

Moni, cine-i tipul?

Monica Columbeanu s-a intors, luni seară, de la Londra, unde a fost să discute cu o serie de producători de film englezi, urmând ca, in viitor, să işi incerce norocul in cariera de actriţă. Când să plece din capitala britanică spre Bucureşti, Moni a avut probleme cu avionul, a cărui decolare a întârziat şapte ore, timp în care soţia lui Irinel Columbeanu a şuşotit şi a chicotit cu un bărbat misterios, pe care, când a aterizat la Bucureşti, s-a prefăcut că nu-l mai cunoaşte.

“Scorpia de la Izvorani” a aşteptat, luni, timp de şapte ore, pe Aeroportul Lutton, din Londra, un avion care să o aducă înapoi în România. Pentru că zborul Wizz Air a întârziat, reporterii Libertăţii, aflaţi în apropierea vedetei, au putut observa cum aceasta purta o conversaţie intimă, pe un ton scăzut, chicotind, din când în când, cu un bărbat misterios.

Păreau că se ştiu de mult

Moni părea să-l cunoască foarte bine pe respectivul tip, el ducându-i soţiei lui Iri, după ce a făcut check-in-ul, geanta de mână.

Pe aeroportul din România, lucrurile s-au schimbat însă chiar de la coborârea din avion. Moni s-a prefăcut că nu îl mai cunoaşte, deşi el a stat tot timpul la doi paşi în spatele ei... Ciudat, nu? (Sursa: Libertatea - 24 feb. 2010)

Cătălin Botezatu: "Mi-am pierdut virginitatea la 16 ani şi m-a usturat"

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai populari creatori de modă din ţară care, de cele mai multe ori, ţin prima pagină a ziarelor. Într-un interviu acordat lui DJ Sara, la emisiunea Alarma, de la Pro FM, designerul a povestit prima experienţă sexuală, dar nu a omis să adauge că "s-a culcat cu cele mai frumoase femei din România".

"Eram în liceu când mi-am început viaţa sexuală. Era o concurenţă între băieţi şi consideram că cel care va face primul acest pas, va fi cel mai şmecher. Eu am fost şmecher. Aveam 16 ani. Era o blondă frumoasă, studentă în anul I la Medicină, era foarte vânată. Într-o vacanţă s-a întâmplat inevitabilul. Am mers la mine acasă. În afară de o imensă usturime, mă gândeam cum să mă laud în faţa băieţilor. A fost fun!", a povestit cu nonşalanţă creatorul de modă.

"M-am culcat cu cele mai frumoase femei din România"

Botezatu a mărturisit că de atunci, de la 16 ani, a continuat să se perfecţioneze din punct de vedere sexual. Întrebat câte femei i-au trecut prin pat, creatorul a spus: "Nu contează cu câte femei am fost. Important este calitatea, nu cantitatea. În perioada 18-30 de ani, cât am fost model nu mi-a scăpat nici una. M-am culcat cu cele mai frumoase femei din România, fie că erau singure, ale cuiva sau măritate".

Pe de altă parte Cătălin a recunoscut că a avut şi experienţe triste în care după o noaptea de amor spunea dimineaţa: "Oare ce am văzut la fata asta?". (Sursa: Libertatea - 24 feb. 2010)

Cu Patriciu jr. în vacanţă prin Europa

Afacerista Silvia Pop şi iubitul ei, Andrei Ştefan, fiul vitreg al magnatului Dinu Patriciu, au plecat, duminică, intr-o scurtă vacanţă prin Europa. Prima oprire a fost undeva lângă Zürich, după care tinerii s-au dus pentru alte câteva zile la Veneţia, unde vor sărbători Dragobetele.

Nu întâmplător, Silvia Pop şi Andrei Ştefan şi-au rezervat câteva zile libere, lipsite de grijile cotidiene, în luna februarie. Îndrăgostiţii au vrut ca sărbătoarea românească a iubirii, Dragobetele, să îi prindă împreună într- unul din cele mai romantice oraşe din lume, Veneţia. Însă prima oprire a fost într-o staţiune de schi din apropierea oraşului elveţian Zürich.

Sejurul costă 10.000 de euro

Ei au stat aici două zile, după care s-au îndreptat spre Veneţia. Pentru afacerista Silvia Pop şi pentru iubitul acesteia, Andrei, care este preşedintele unei importante instituţii financiare din România şi fiul Danei Patriciu, cea de-a treia soţie a magnatului Dinu Patriciu, banii nu sunt o problemă.

Se pare că vacanţa celor doi a costat, în total, aproximativ 10.000 de euro. Îndrăgostiţii au petrecut majoritatea timpului într-un hotel de cinci stele, unde s-au iubit nebuneşte zile şi nopţi.

Libertatea i-a dat de gol

Ziarul nostru a dezvăluit, în premieră, faptul că Silvia Pop se iubeşte, de peste nouă luni, cu fiul vitreg al lui Dinu Patriciu.

Cei doi s-au dat de gol după ce au venit împreună la o petrecere organizată în Clubul Twice, din Bucureşti, unde Silvia era amfitrioana evenimentului. Silvia şi Andrei locuiesc împreună în apartamentul actriţei, din zona Floreasca. (Sursa: Libertatea - 24 feb. 2010)

Femeile sunt mai isteţe decât bărbaţii

Poate sună deranjant pentru unii, dar adevărul doare. Femeile sunt mai isteţe decât bărbaţii şi asta a fost demonstrat în urma unor teste care au durat cinci luni.

Potrivit The Telegraph, aproape o jumătate de an un grup de femei şi unul de bărbaţi au fost supuşi unor teste de logică, intuiţie şi cultură generală, prin intermediul a 15 milioane de întrebări. La final, grupul doamnelor şi domnişoarelor a fost declarat câştigător. Ele au răspuns corect la 4.088.139 de întrebări, faţă de 4.077.596 la câte au răspuns reprezentanţii sexului tare.

Fie că a fost vorba despre showbiz, ştiinţă, sporturi sau timp liber, femeile au arătat că se pricep mai bine cam la toate... spre deosebire de bărbaţi care au stat cât de cât onorabil la capitolul ştiinţă. (Sursa: Libertatea - 24 feb. 2010)

Ilie şi Amalia Năstase împart 7.000.000 de euro!

Din punct de vedere financiar, divorţul dintre fostul mare tenismen, Ilie Năstase (63 de ani), şi soţia sa are un caştigător cert. O persoană de condiţie modestă pană la relaţia cu “Nasty”, Amalia (34 de ani) a devenit cunoscută în lumea mondenă şi a afacerilor graţie renumelui şi banilor celebrului său soţ.

În prag de divorţ, Amalia a recunoscut că celebritatea soţului ei, Ilie Năstase, a ajutat-o enorm în afaceri: “Am făcut o echipă bună. Eu sunt structurată şi organizată, iar el a venit cu PR-ul specific pe care un nume ca al lui îl poate avea”, a declarat soţia lui “Nasty” într-un interviu acordat site-ului moneyexpress.ro, admiţând şi faptul că ar fi rămas “o femeie oarecare”, dacă nu s-ar fi căsătorit cu fostul mare tenismen.

Fără «Nasty», ar fi fost «o femeie oarecare»

Amalia a profitat din plin de numele şi de banii soţului ei, reuşind să administreze averea familiei şi să pună pe picioare propriile ei proiecte. Dacă decizia de a se despărţi va rămâne definitivă, actuala doamnă Năstase, o femeie de condiţie modestă înainte de căsătorie, se va alege cu jumătate din avuţia cuplului, estimată la 7 milioane de euro, şi cu perspectiva de a încasa alte zeci de milioane de euro din propriile afaceri, pe care le-a început în cei şase ani de căsnicie cu Ilie.

«Combinaţi» şi la fast-food

Ilie şi Amalia Năstase deţin, din 2007, patru restaurante McDonald’s în Chişinău, a căror cifră anuală de afaceri este de circa 5 milioane de euro. Soţii Năstase mai sunt asociaţi la firma De Silva Intermed, care importă în România băuturi alcoolice.

Fascinată de modă şi de PR

Amalia Năstase a demarat prima ei afacere în 2008, înfiinţând agenţia de PR Eventures, cu o cifră de afaceri de 1,5 milioane de euro. Soţia lui “Nasty” a investit un milion de euro în magazinul Victoria Man, pe care îl va inaugura luna viitoare, dar va deschide şi alte trei magazine, care să-i asigure venituri de 10 milioane de euro în trei ani.

Amalia Năstase şi Mihaela Rădulescu, seduse de acelaşi bărbat?

Revista Star a publicat un articol conform căruia motivul divorţului dintre Mihaela Rădulescu şi Elan Schwartzenberg e acelaşi cu cel al soţilor Năstase. În ambele cazuri ar fi implicat tânărul om de afaceri Răzvan Vasilescu. Acesta ar fi sedus- o mai întâi pe Mihaela, care a ales să se şi despartă de soţul ei, Elan, şi mai apoi pe Amalia Năstase, care a pus capăt căsniciei cu fostul tenismen Ilie Năstase. (Sursa: Libertatea - 24 feb. 2010)

Dana Nălbaru vrea să cânte iar în trupa Hi-Q

Dana Nălbaru se pregăteşte să revină în forţă în peisajul muzical românesc, după o perioadă în care s-a dedicat exclusiv familiei. Deşi le pregăteşte fanilor multe surprize, cântăreaţa a mărturisit că ar vrea să mai cânte în trupa trupa Hi-Q, iar dacă Mihai şi Florin i-ar propune o ofertă care să o mulţumească ar lua în calcul o eventuală colaborare cu aceştia.

"Niciodată nu spun niciodată şi am învăţat asta de la soţul meu. Nu ştiu ce o să se întâmple, pentru că nu am primit nicio propunere de la ei şi îmi văd de treaba mea în continuare. Dacă o să vină vreunul dintrei ei cu o propunere care să-mi convină poate am cânta din nou împreună. Nu am niciun fel de resentiment faţă de ei", a declarat Dana Nălbaru pentru Pro TV.

Dacă ne gândim că blonda Anya a părăsit trupa Hi-Q iar băieţii sunt în cautarea formulei perfecte, nu este exclus să o vedem din nou pe Dana alături de ei pe scenă, mai ales că acest trio s-a bucurat de mare success în urmă cu câţiva ani. (Sursa: Libertatea - 25 feb. 2010)

Bianca Drăguşanu a vrut să se sinucidă

Acum 11 ani, Bianca Drăguşanu ar fi făcut orice pentru a fi aproape de bărbatul pe care-l iubea in acea vreme, Mihai Mătuşoiu. Ba mai mult, pentru a-i atrage atenţia şi pentru a-l determina să renunţe la celelalte femei care roiau în jurul lui, apetisanta blondă a încercat să se sinucidă, luând o supradoză de Diazepam.

“E aerul meu, viaţa mea, e cel pentru care trăiesc”, spunea Bianca despre Mihai, acum 11 ani, la emisiunea “Din Dragoste” de la Antena 1. De altfel, simţind că este pe cale să-l piardă în favoarea altei femei, actuala iubită a lui Cătălin Botezatu a recurs la un gest extrem: a luat o supradoză de Diazepam, un calmant puternic şi adeseori mortal în combinaţie cu alcoolul.

A stat în spital mai multe zile

“Pur şi simplu eram isterică, am luat Diazepam, am stat prin spitale. (…) Câte crime era să fac, câte fete am păruit pentru el…”, mai povestea Bianca acum 11 ani.

Chiar dacă Mihai a cerut-o de soţie în direct, la televizor, cei doi nu au mai ajuns în faţa altarului, spre bucuria prietenilor lui, care erau convinşi că blonda voia doar să pună mâna pe banii bărbatului, fiul unui potent om de afaceri din Petrila (jud. Hunedoara).

Mihai are un copil cu Iulia, soţia lui

Căsătorit de câţiva ani cu o tulceancă, Iulia, Mihai Mătuşoiu (31 de ani) are o fetiţă de aproape 3 ani. Cei trei membri ai familiei Mătuşoiu locuiesc acum în Spania. Mihai şi Iulia au emigrat în celălalt capăt al continentului în urmă cu mai mulţi ani şi formează, spun apropiaţii fostului iubit al Biancăi, o familie extrem de fericită şi de prosperă. (Sursa: Libertatea - 25 feb. 2010)

Dan Cruceru: "Dacă Simona Sensual citeşte o carte, vine apocalipsa"

Fiţele Simonei Sensual l-au scos din minţi pe Dan Cruceru, prezentatorul emisiuni"Focus Monden" de la Prima TV.

Prezentatorul TV susţine blonda nu are cei şapte ani de acasă şi se crede o adevărată vedetă, deşi nu este nici superbă, nici desteaptă, nici devreme acasă.

"Eram la un eveniment exclusivist. Aşteptam vedetele în faţa covorului roşu, să le iau interviuri pentru Focus Monden. Vorbesc cu Bittman, cu Gina Pistol, cu Codin Maticiuc, toţi îmi răspund la salut şi îmi dau şi câteva vorbe. Vine, însă, Simona Senzual, îmbrăcată.... ştiţi voi cum. Dau'bună seara, 'sărut-mana, chestii dintr-astea politicoase. Nimic. Senzuala, tot înainte, cu nasul pe sus, fără să se uite în stânga sau în dreapta. Nu mă las ! O strig : 'Simona, două cuvinte ! Nimic. În momentul acela, sincer, m-am revoltat în sinea mea. Uite, cum trece pe lângă tine o 'mare vedeta', de;i tu ai şcoală de vreo zece ori mai mult decât ea. Înţelegeam să mă ignore Băsescu, Năstase, Tăriceanu, dar Senzuala!!!! Dar, asta e, riscul meseriei !", a declarat Cruceru pentru Agenţia de presă mondenă.

Prezentatorul TV crede însă că lectura ar fi  un "medicament" pentru fiţele Simonei, chiar dacă există riscul să vină apocalipsa în momentul în care acesta ar citi o carte.

 "Mi-aş dori ca Simona Sensual să reuşească să citeasă prima ei carte. Cred, însă, că acest lucru ar da, iremediabil, peste cap regulile firii şi, Doamne fereşte, vine apocalipsa", a adăugat acesta. (Sursa: Libertatea - 25 feb. 2010)

Moni Columbeanu: "Dacă Iri divorţează de mine, promit că mă mărit iar în 6 luni"

Monica Columbeanu a infirmat, în cadrul emisiunii "Un show păcătos" de la Antena 1, informaţiile conform cărora soţul său, Irinel, a depus actele de divorţ.

"Din câte ştiu eu, nu este adevărat. Cel puţin asta reiese din comportamentul şi atitudinea lui. Dar este posibil să facă aşa ceva fără ca eu să ştiu. Ba chiar a fost deranjat de ce a apărut în presă. Mie îmi place să fiu măritată, nu am nicio intenţie să divorţez. Chiar dacă fac lucruri care îl deranjează, eu tot îl iubesc. Dacă vreodată va divorţa de mine, îmi promit mie că în şase luni mă voi căsători din nou", a declarat Moni, la Antena 1.

Spusele Monicăi au fost confirmate chiar de soţul său în timpul emisiunii printr-un mesaj telefonic. "Nu divorţez!", i-a scris Irinel soţiei sale.

"Ricky putea să-şi scrie singur acele SMS-uri"

Monica a precizat, de asemenea, că telefonul său mobil a fost la îndemâna şoferilor săi, astfel încât sms-urile pe care se presupune că i le-ar fi trimis lui "Ricky de România" puteau fi scrise chiar de acesta.

"Dacă stau să mă gândesc mai bine, telefonul meu a stat tot timpul la îndemâna şoferilor şi puteau să-şi trimită şi ei singuri mesaje. Având în vedere că le-a şi păstrat, poate fi vorba şi de premeditare", a adăugat Moni Columbeanu. (Sursa: Libertatea - 25 feb. 2010)

Cătălin Botezatu dă o superpetrecere pentru ziua de naştere a Biancăi Drăguşanu

Bianca Drăguşanu împlineşte sâmbăta viitoare 28 de ani, iar iubitul ei, Cătălin Botezatu, i-a pregătit o petrecere de proporţii în club Bamboo din Bucureşti.

Peste o sută de invitaţi vor petrece sâmbătă seara alături de Bianca în club Bamboo din Capitală, la invitaţia Biancăi Drăguşanu, blonda lui Bote.

Designerul a ţinut să se ocupe personal de petrecerea iubitei sale pentru care a comandat multe orhidee, şampanie scumpă, dar şi un DJ celebru din străinătate pe care îl păstrează ca element surpriză. Tortul pe care vor fi aşezate cele 28 de lumânări va fi de asemenea comandat de celebrul designer, ca şi decorurile pentru sectorul VIP al clubului Bamboo, în care va avera loc petrecerea. (Sursa: Libertatea - 28 feb. 2010)

Romsym Data IT Training Cultural ROMTOUR ENDO DERMA NIGHT PIZZA Curiero ANA PAN RODENTA VACANTA LA JUMBO MEGA OPTIK RusticArt-Sibiu
Link-uri recomandate:
www.gsp.ro
www.prosport.ro
www.sport.ro
www.cancan.ro
www.click.ro
www.libertatea.ro
www.evz.ro
www.acasa.ro
www.trilulilu.ro
www.ejobs.ro
www.kappa.ro
www.hotnews.ro
www.referat.ro
www.clopotel.ro
www.materiale-didactice.ro


Directoare web ClickLink.ro ACTIV - Birotica si papetarie Jocuri & Ghidul tau Web Federal - Director Web Promovare gratuita ClickMe - Director Web