www.unclic.ro   Cursuri online www.ittraining.ro
Prima pagina Informatii utile Numere de telefon Stiri Subiecte de barfa Revista presei Fotbal. Sport Filme Programe TV Mancare Bautura Distractii Amuzante Auto/Masini Imagini desktop Dictionare Turism. Vacante Sanatate. Frumusete Moda Muzica Jocuri Cursuri IT Distributie software Download Magazine online Telefoane mobile Servicii Job-uri Portofolii Anunturi Blog-uri vedete Pagini personale Site-uri interesante Nostalgii Contact
Subiecte de barfa > ianuarie 2010

Şi-a băgat salamul în vagin!

Dornică de o partidă de sex de neuitat, o femeie de 70 de ani, din comuna brăileană Movila Miresei s-a autosatisfăcut cu o... bucată de salam.

Bătrana e acum la spital, în stare critică, din cauza unor leziuni interne. Totul s-a întâmplat, duminică seara, după ce brăileanca l-a invitat la ea pe iubitul său, de 68 de ani. Dar după ce acesta i-a spus că nu mai este potent, femeia, nesatisfăcută, a luat din frigider un salam de vară, pe care şi l-a introdus de mai multe ori în vagin. La un moment dat, bucata de carne s-a înţepenit în aparatul genital. Disperat, bărbatul a sunat imediat la Salvare.
(Sursa: Libertatea - 12 ian.)

Andreea Tonciu, piţipoanca de companie

Umbla vorba prin tirg cum ca splendida Andreea Tonciu si-ar lua-o pe coaja de la Nicolae Mitea, posesorul (afectiunii) ei. Senina ca o papadie, Tonciu explica provenienta birfelor: 'Este adevarat ca nu ma lasa sa apar la emisiuni, pe la evenimente, sau sa fiu implicata in vreun scandal, pentru ca imaginea mea de pana acum nu a fost tocmai una stralucita si vrea sa ma schimbe. Nu mai vrea sa fiu considerata o pitipoanca de Bamboo. Este adevarat ca am avut si noi certuri, ca orice cuplu, dar nu am ajuns niciodata la omoruri. Oricum, mi se pare totul aberant. Nici daca m-ar fi batut, nu as fi spus cuiva, pentru ca eu stiu cum este in lumea mondena, barfa circula repede.(…) Mitea ma iubeste si imi face toate poftele. Deocamdata depind financiar de el si de parinti. Nu exista sa imi doresc ceva si sa nu imi satisfaca dorinta. Si daca imi face toate mofturile, de ce nu l-as asculta sa fac ce imi spune? Stiu ca imi vrea binele'. Iata o pitipoanca model - isi stie atat indatoririle, cat si drepturile.
(Sursa: Ziarul National - 12 ian.)

"5.000 de dolari, sa-i tai capul mamei"

Danish Minhas, un adolescent in varsta de 17 ani, din Houston, a recunoscut ca si-a angajat un prieten sa ii ucida mama pentru ca femeia era 'prea stricta'.

Un purtator de cuvant al politiei a declarat ca Danish Minhas le-a spus investigatorilor ca, pentru suma de 5.000 $, l-a angajat pe Nur J. Mohamed, in varsta de 18 ani sa ii ucida mama deoarece aceasta ii interzicea anumite lucruri si nu-i dadea bani de buzunar. Zis si facut.

Tabassum Khan a fost injunghiata de 36 de ori. Tot conform politiei ambii baieti au marturisit faptele. Dupa ce a apelat la serviciile unui avocat, Danish, cunoscut drept un elev model, si-a schimbat declaratia, afirmand ca marturia a fost data la politie 'din necesitate'.

Baiatul l-a invinuit pe Mohamed. Acesta din urma nu a fost inca intervievat de autoritati. Minhas a sunat la politie pe data de 25 noiembrie si a spus ca si-a gasit mama injunghiata.

Un caz similar a socat lumea

Obligat de mama sa sa ia cursuri la o scoala exclusivista, Erik Raymond Stone si-a pus un prieten sa o omoare promitandu-i acestuia ca va intra in organizatia satanista 'Fiii Anarhiei'.

Marko Lazovic, de 13 ani, i-a taiat gatul mamei lui Erik si a ciopartit-o cu ajutorul unei toporiste.
(Sursa: Click - 12 ian.)

Fiţuici ascunse în părul colegei din faţă...

Iată care sunt noile metode de copiat, pentru sesiunea de examene din facultăţi

Sesiunea de examene se apropie cu pasi repezi, dar majoritatea studentilor nu-si fac mari griji ca nu vor promova examenele, indiferent cat de putin ar fi pregatiti. Sperantele tinerilor de a evita restantele se leaga de gama vasta de metode pentru copiat. 'Nu cred ca exista un student caruia sa-i placa toate materiile predate la facultate. Sunt la fel de sigur ca nu exista elevi sau studenti care nu au copiat la niciun examen. Eu am avut o multime de profesori care au recunoscut ca au copiat si ei la examene cand se aflau in bancile universitatii', ne-a declarat un student al Universitatii din Bucuresti (acesta nu a dorit sa-si dezvaluie identitatea). Reporterii 'Gardianul' au intervievat mai multi studenti, de la care au aflat numeroase metode prin care poate fi 'fentata' vigilenta profesorilor in timpul examenelor. Iata cele mai interesante solutii gasite de studentii din Regie:

Biletelul ascuns in parul colegei este o metoda care nu da gres niciodata, dupa cum se lauda tinerii. Studentii noteaza definitiile care li se par cel mai dificil de retinut pe un bilet pe care il lipesc, de regula cu scotch, pe spatele unei colege care ar urma sa stea in fata lor, in timpul examenului. Fata trebuie sa aiba parul lung, ca biletul sa poata fi ascuns cand se apropie profesorul. 'Eu am folosit de multe ori aceasta metoda. Profesorii nu s-au prins niciodata. Am fost avertizat in timpul unui examen. Profesoara mi-a spus ca pot sa ma joc cu parul colegei dupa ora, daca imi este atat de draga. Bine ca nu m-am gandit sa ascund copiuta in parul unui coleg cu plete. Cine stie ce ar fi crezut atunci', ne-a declarat Mihai, student in anul II, la Facultatea de Jurnalism.

Subiectele scrise pe eticheta sticlei de suc nu mai au acelasi succes ca acum cativa ani. Majoritatea profesorilor cunosc aceasta metoda de 'fraudare'. Studentii dezlipesc eticheta de pe o sticla de suc, pe care o scaneaza. Eticheta este apoi prelucrata, astfel incat, in locul ingredientelor bauturii, sa apara fragmente din materia de examen. Eticheta 'personalizata' este apoi scoasa la imprimanta si lipita pe sticla. 'Nu prea mai tine faza asta... Acum profesorii nu ne mai lasa cu sticle de suc in sala de examen, sau ne pun sa rupem etichetele. Nu mai suntem lasati nici cu penarele pe banca', ne-a explicat Andrei, student in anul III, la Facultatea de Psihologie. (Sursa: Gardianul - 12 ian.)

Cea mai veche meserie din lume (prostituţia), acum şi pentru bărbaţi

Patronii bordelurilor se tem ca, desi acest serviciu se adreseaza femeilor, acest proiect va favoriza prostitutia homosexuala.

Barbatii vor avea permisiunea sa practice cea mai veche meserie din lume in casele de toleranta din Nevada, singurul stat american in care prostitutia este legala. Barbatii dornici sa ofere placeri contra cost trebuie sa-si fi facut testele medicale obligatorii si sa obtina o autorizatie.

Cu toate acestea, prostitutia a ramas totusi interzisa in localitatile cu peste 100.000 de locuitori, precum Las Vegas si Reno, cele doua mari orase din acest stat american.

Patronii bordelurilor se tem ca desi acest serviciu se adreseaza femeilor, acest proiect va favoriza prostitutia homosexuala. Tocmai de aceea, multi dintre ei au cerut autoritatilor americane sa interzica pur si simplu aceste case de toleranta. (Sursa: Realitatea - 12 ian.)

Industria porno impulsionata de 3D!

Acum există filme 3D şi roboţi sexuali!

Febra 3D si internetul tot mai performant au adus beneficii si industriei divertismentului pentru adulti, numeroase companii din domeniu prezentind, la Adult Entertainment Expo, o serie de servicii cu accent pe online si imagine tridimensionala. La targul respectiv, care s-a derulat la Las Vegas, compania Bad Girls In 3D a prezentat un catalog online fara precedent, oferind exclusiv programe 3D.

'Sunt zeci de ani de cind industria divertismentului pentru adulti este pioniera in adoptarea celor mai noi formate: playerele video, in anii 1980, televiziunea prin satelit, in anii 1990, si, in prezent, internetul', a declarat Lance Johnson, producatorul Bad Girls. '3D este tehnologia anului 2010 si a viitorului', a adaugat el.

La un pret de 4.000 de dolari, la targ se putea achizitiona un televizor 3D cu diagonala de 152 de centimetri, un mic server de internet si ochelari speciali pentru vizualizarea imaginilor tridimensionale. In plus, un abonament special de 20 de dolari pe luna a fost pus la dispozitia celor care doreau sa acceseze catalogul video. (Sursa: Ziarul National - 12 ian.)

Ruşinos! Soţia premierului irlandez, în amoruri cu un tânăr de 19 ani!

Mare scandal de corupţie!

Scandal de coruptie cu implicatii amoroase la Belfast... Premierul Irlandei de Nord este somat sa demisioneze, dupa ce nevasta lui, in varsta de 60 de ani, si-a folosit influenta pentru a obtine 55.000 de euro, pentru amantul ei.

O ancheta a BBC a dezvaluit ca doamna Iris Robinson a convins doi sponsori sa-i ofere 55.000 de euro. Banii au ajuns la amantul femeii, un tanar de 19 ani, care dorea sa-si deschida un restaurant.

Scandalul i-a indignat atat pe irlandezii de rand, cat si pe politicieni. Presiunea apasa greu pe umerii premierului Peter Robinson, care ar putea sa isi anunte demisia in cursul acestei saptamani.

Sotia premierului, care este si ea un politician de vaza, va demisiona din parlament. Deocamdata, este sub tratament psihiatric, dupa ce a povestit ca a incercat sa se sinucida. (Sursa: Stirile PRO TV - 12 ian.)

Elena Udrea, pe urmele lui Băsescu, la OTV...

Aflaţi ce crede Elena Udrea despre calităţile de bărbat ale preşedintelui şi cum a reacţionat Dorin Cocoş la zvonurile de infidelitate

'Satula' sa se vada permanent pe ecranele televizoarelor, Elena Udrea a petrecut, luni seara, aproape trei ore la OTV. A fost o emisiune axata pe cancan, asemanatoare cu aceea de la finele lui decembrie, cand invitat a fost Traian Basescu. Proaspatul ministru al Dezvoltarii si Turismului a dat detalii despre cum si-a cunoscut sotul, pe vremea cand acesta isi cumparase, din 'micul comert' facut in Turcia, o Dacie Break. S-a indragostit si, dupa sase ani, s-a casatorit. Vrea copii, dar nu are timp. Se intelege foarte bine cu Alin, fiul lui Dorin Cocos, chiar daca acesta nu-i spune 'mami'.

Udrea a sustinut ca nu e atat de bogata pe cat se crede si a dat ca exemplu faptul ca locuieste intr-o casa mica. De altfel, singurul lucru pe care si-l mai doreste de la viata e 'o casuta mai mare', pentru ca nu prea mai are loc in locuinta actuala, 'mai mica decat un apartament'. Ca sa probeze ca nu e bogata, Elena Udrea si-a aratat inelul, ornat nu cu diamante, ci cu cristale Swarowski. A negat ca taiorul purtat la emisiune ar fi Chanel, asa cum a sustinut, intr-un mesaj, un telespectator. Ministrul a spus ca nu are o marca preferata de pantofi si ca, de acum incolo, va purta pantofi romanesti, ca sa sprijine comertul autohton.

A crezut in Băsescu la prima vedere

Udrea a relatat si ca l-a cunoscut pe Traian Basescu in 2000, atunci cand a intrat in politica. Cand l-a vazut pe viitorul presedinte, pe atunci candidat de primar al Bucurestilor, la televizor, a stiut ca va avea un mare viitor. 'Am zis 'Tipul asta va castiga'. Am avut incredere ca va lua voturile bucurestenilor. Asa a si fost si, de la 17 la suta, l-a invins pe Sorin Oprescu', a declarat ea. Ii place la Basescu 'franchetea, sinceritatea', dar, ca si pe restul colegilor, nu il priveste ca pe un barbat: 'Imi place de Emil Boc ca premier, ca om politic, de Adriean Videanu. Nu imi privesc colegii ca barbati. Traian Basescu este ca om politic de la care poti invata enorm'.
Ministrul a spus ca zvonurile privind relatia sa personala cu seful statului i-au afectat in primul rand familia, chiar daca sotul ei, Dorin Cocos, nu le-a dat crezare: 'Este un om absolut rezonabil, nu si-a pus problema sa creada asa ceva, dar sigur ca nu-ti vine bine sa citesti asa ceva'. Elena Udrea nu si-a inselat niciodata sotul si nici nu ia acest lucru in gluma.

De la Găbiţă, la Elena Lupescu şi Elena Ceauşescu

Elena Udrea nu e deranjata de faptul ca este comparata cu Elena Lupescu si cu Elena Ceausescu. 'Am refuzat sa fac apel la discriminare. Am zis ca traiesc intr-o lume a barbatilor, ma lupt cu armele lor, joc pe terenul lor. S-a mers prea departe, cu paralele, cu trimiteri in timp, comparatie cu personaje cu conotatie negative din trecut. Ma lasa rece comparatiile', a spus ministrul, adaugand ca societatea romaneasca are 'reflexe misogine'. Liderul PD-L a spus ca, pana in adolescenta, i se spune 'Gabita', pentru ca se numeste Elena Gabriela Udrea. A devenit Elena brusc, in liceu, pe la 16 ani.

Oricum, Udrea este satula de mediatizare. 'Unii s-au lamentat ca Elena Udrea apare prea des, dar nu am aparut pentru ca am vrut eu. Le-as multumi realizatorilor tv daca m-ar uita o vreme si nu m-ar mai da atata la televizor. Daca ar fi sa am vreo solicitare fata de realizatorii tv care s-au lamentat cat de mult apare Elena Udrea - in timp ce chiar ei ma promoveaza -, aceasta ar fi sa ma uite o vreme, pentru ca, realmente, am treaba. Nu vreau sa ma vad permanent pe ecranele televizoarelor'.

Ca sa-i faca pe plac lui Dan Diaconescu, ministrul si-a dat cu parerea si despre Elodia: 'E moarta, sunt toate elementele..., ar fi aparut pana acum. Nici comportamentul sotului nu mi s-a parut OK'. (Sursa: Gândul - 12 ian.)

Îmbrăcăminte "cool": Culorile anului 2010

Moda primavară-vară a lui 2010 adoptă culori neutre, nuanţe pale şi reci, accente şi combinaţii de culori calde.

Paleta de culori pentru vara anului 2010 este una sic si radianta. Exprima siguranta si caldura, da flashuri sigure pentru un stil optimist.

Baza: alb si negru

Este stiut faptul ca baza oricarui anotimp sunt albul si negrul. Acest lucru conteaza si pentru moda anului 2010. Spunem da tinutelor alb si negru si in acest an. Combinatia dintre cele doua este intotdeauna invingatoare!

Culori neutre: crem, bej, nuante perlate, bej nisip

Paleta superba formata din aceste culori se apropie foarte mult de puritatea albului. Sunt tonalitati sic care, imbinate, ofera un look foarte rafinat. Gandeste-te la o combinatie de bej, vernil, alb ou, crem, gri perlat, rosu pal. Sunt non-culori cu alb la baza carora le-au fost adaugate diferite nuante. Cu aceste combinatii, nu ai cum sa dai gres!

Verdele a revenit!

Revenirea verdelui in noile colectii este marea surpriza. Ceea ce era violetul pentru sezoanele trecute, va fi verdele pentru 2010. Este vorba de tonalitati de verde foarte sofisticate. Cea mai intalnita nuanta este cea careia i se spune planta uscata. Frumoase sunt si verdele crud sau kaki. Chiar si verdele metalizat va fi foarte folosit.

Nuante de pamant

Mereu vor fi la moda culorile botanice (precum si verdele), tonalitatile de maro. Sunt ca o scara graduala de culori. Nuantele de verde se transforma treptat in naunte de pamant, masliniu si ciocolatiu. Sunt superbe combinatiile acestor nuante.

Violetul, movul si tonalitatile de gri

Adauga tinutei si tonalitati sofisticate precum violetul, movul si griul si, cu siguranta, vei atrage priviri. Sunt culori puternice, indraznete, elegante si la moda pentru acest an.

Noul rosu

Rosul ramane present pe podium, chiar daca este usor modificat. Rosul pur de odinioara, revine anul aceste pe nuante asemanatoare rosiilor sau zmeurei.

Galben si orange

Noile nuante de care vorbeam au modificat si intensitatea acestor doua culori. Aceste nuante vor deveni anul acesta mai pale si mai putin intense, spre deosebire de sezoanele trecute. Orange devine mai degraba o nuanta a supei de rosii dreasa cu prea multa smantana, iar galbenul, gandeste-te la un produs caruia nu-i adaugi oua.

Turcoaz si indigo

Culoarea invingatoare pentru acest an este poate turcoazul, exotic, revigorant si vesel. Il vom vedea in toate combinatiile posibile. Si culoarea indigo ramane la moda. Este superba combinatia dintre turcoaz si indigo.

Culorile reci

Culorile reci sunt delicate. Gandeste-te la galbenul pal, rosu pal, violet sau culoarea fisticului intens. Tineresti si distractive.

Imprimeurile romantice

Si in acest sezon vom vedea, desigur, imprimeuri. Mie imi plac imprimeurile romantice, cu desene mici, teme florale combinate. Vor fi alegerea ideala dupa o iarna rece pentru un stil rebel, intens, desprins din lumea rock and roll-ului.
(Sursa: iDieta.ro - ian. 2010; articol de Roxana Soare)

Simona-Sensual contraatacă: "Andreea Tonciu o fi şi ea vreo analistă"

Anul 2010 a inceput la fel cum s-a sfarşit 2009: adică în plin scandal.

De data aceasta, protagonistele sunt două frumoase vedete de la rubrica Vremea: Simona-Sensual şi Andreea Tonciu.

Conflictul a inceput in urma unei declaraţii pe care Andreea Tonciu a făcut- o, recent, la emisiunea “Happy Hour”, de la PRO TV. Venită să dezmintă zvonurile conform cărora s-ar fi despărţit de iubitul ei Nicolae Mitea, din cauză că l-ar fi înşelat, bruneta s-a lansat într-o serie de acuzaţii la adresa actualei vedete de la rubrica Vremea.

“Eu nu sunt ca Simona- Sensual! Sunt fidelă! Nu umblu cu alţi bărbaţi, în timp ce am o relaţie stabilă cu cineva”, a declarat Andreea Tonciu. Dându- şi seama că a cam luat-o gura pe dinainte, frumoasa brunetă a încercat s-o dreagă: “Aşa am auzit şi eu, de prin presă”.

Bruneta s-a mai luat "în piept" cu blonda

Contactată de Libertatea, Simona- Sensual nu a părut foarte afectată de atacurile rivalei sale: “Cred că e cam invidioasă pe mine. Dacă îmi aduc bine aminte, a participat la concursul Libertatea «Ia-te în piept cu Simona-Sensual», cu câţiva ani în urmă. Asta înseamnă că de atunci încerca să-mi ia locul. Şi mai ştiu şi că a pozat la Vremea după mine, probabil din acelaşi motiv”, ne-a povestit Simona, care e deja la a treia apariţie în celebra rubrică din Libertatea.

“Eu nu vreau să plec urechea la ce spune fata asta. O fi şi ea vreo «analistă » mondenă. Pentru mine, cuvântul ei nu înseamnă nimic. Altfel, pot să vă spun că am o relaţie de 10 ani, iar dacă am fost văzută cu alţi bărbaţi s-a întâmplat în scurtele perioade în care am fost despărţiţi”, ne-a mai confirmat Simona- Sensual. (Sursa: Libertatea - 14 ian. 2010)

Hugh Hefner, în vârstă de 83 de ani, s-a despărţit de gemenele care îi erau iubite!

Acum trăieşte cu o altă blondă care are doar 23 de ani!

Mogulul Playboy Hugh Hefner a decis să pună capăt relaţiei cu gemenele Kristina şi Karissa Shannon, fiindcă vrea să se implice mai mult în cea cu Crystal Harris, relatează site-ul Contactmusic.

Fondatorul imperiului media, acum în vârstă de 83 de ani, crede că idila sa cu Crystal Harris "a devenit mai serioasă", aşa că le-a rugat pe gemenele Shannon să se mute din Casa Playboy în cea a iepuraşilor Playboy, care se află în vecinătate. "Li s-a părut o idee bună", comentează Hefner despre reacţia surorilor. "Vor fi acum văzute ca prietenele mele şi nu ca iubite", declară acesta pentru revista "E!".

Chiar dacă Hugh Hefner, care a fost căsătorit de trei ori, recunoaşte că este fericit alături de Krystal (23 de ani), în schimb nu vrea să o ia de soţie. "N-am avut prea mult noroc cu mariajul. Nu am un palmares grozav în domeniul acesta şi nu vreau să-mi stric relaţia", adaugă "tăticul" Playboy. (Sursa: Libertatea - 14 ian. 2010)

Dan Diaconescu şi-a tras supervilă de 500.000 de euro, chiar langă Guvernul României!

Oricât de mare este criza in Romania, aceasta pare să nu-l afecteze pe Dan Diaconescu. Acesta şi-a achiziţionat, la sfarşitul anului trecut, conform site-ului emulte.ro, o casă pe strada Paris din Bucureşti, chiar langă Guvernul României.

Vila, cu o arhitectură deosebită, are o vechime de peste 80 de ani şi a fost evaluată la peste 500.000 euro, conform site-ului www.emulte.ro. Aici, micul mogul de la OTV o are ca vecină pe Letiţia, fosta soţie a lui Ilie Dumitrescu. Diaconescu mai posedă o vilă pe malul mării, la Constanţa, pe care a dat 250.000 de euro, o casă pe Valea Prahovei, la Sinaia, de 250.000 de euro, un bloc de şase etaje în Băneasa, evaluat la 2,5 milioane de euro, şi casa unde locuieşte în prezent cu familia, în cartierul rezidenţial Primăverii, de 500.000 de euro. În afară de imobile, Diaconescu mai deţine un iaht, un elicopter, două maşini Rolls Royce şi un Bentley.

Dan Diaconescu are o avere de peste 20.000.000 de euro

Imperiul în valoare de peste 20 de milioane de euro, creat de patronul OTV, care va fi moştenit de fiica lui, Doina Milea, în vârstă de cinci ani, a fost clădit de la zero. Dan Diaconescu mărturisea, într-un interviu recent, că din primul său salariu de jurnalist, pe care l-a luat acum 20 de ani, şi-a cumpărat o bicicletă. (Sursa: Libertatea - 14 ian. 2010)

Elena Cârstea: "Să-ţi fie ruşine, Silvia Dumitrescu!"

Interpreta Elena Cârstea este, în continuare, marcată de declaraţiile belicoase făcute de prietena sa, Silvia Dumitrescu, şi i-a transmis, prin intermediul emisiunii "Happy Hour" de la PRO TV, că nu înţelege ce i-a provocat această reacţie.

"Silvia minte cu neruşinare, nu am pus-o să ceară bani nimănui pentru mine. Ea s-a oferit să facă asta aşa cum au făcut-o şi mulţi alţi colegi, nu trebuie să-şi atribuie asta. Da, e adevărat că am un caracter dificil aşa cum a spus ea dar în sensul că spun pe faţă tot ce am de spus. Să-i fie ruşine pentru că unui prieten nu trebuie să-i faci aşa ceva. Nu cred că are curajul să se uite în ochii mei şi să susţină aceste lucruri. E foarte urât că nu a spus lucrurile astea cât eram în România. Ce vrea să obţină? Am trecut printr-o operaţie pe creier iar dacă vrei să ajuţi un om şi pe urmă să-l îngropi, nu e OK. Îi mulţumesc pentru toate eforturile dar a stricat totul cu ce a spus. O să ajungă să spună că nici măcar n-am avut nimic, că nici n-am făcut operaţia. Ori a înnebunit, ori nu ştiu ce să mai cred", a declarat Elena Cârstea. (Sursa: Libertatea - 13 ian. 2010)

Petre Roman îl botează pe fiul său, micuţul Petrus, după Paşte

Petre Roman, fost premier al României, a acordat, ieri, un interviu postului tv Antena 1, prilej cu care a vorbit despre cum e să fii tătic, dar şi despre relaţia soţiei sale, Silvia Chifiriuc, cu cele două fete ale lui, Oana şi Catinca.

Pentru prima dată de la naşterea fiului său Petrus, Petre Roman a vorbit despre acesta. Întrebat când îşi va creştina copilul, fostul premier a răspuns că îl la boteza pe Petrus după Paşte, dar nu a dorit să dezvăluie numele celor care îi vor fi naşi micuţului.

Despre relaţia celor două fete ale sale cu fratele lor vitreg, politicianul a declarat: “Nu l-au cunoscut încă pe Petrus, dar m-au felicitat atunci când a venit pe lume!”. Fostul şef al PD a mai spus că între fiica sa Oana şi soţia Silvia nu a existat niciodată un conflict, ci e doar “o chestiune de sensibilitate a fetiţei mele Oana, pe care, ca tată, o pot înţelege”. Roman a mai mărturisit că îl bucură enorm faptul că este tătic.

O ajută pe Silvia să-i facă băiţă copilului

“E bine! În fiecare seară o ajut pe Silvia când îi face băiţă copilului. Cel mai rău mă doare când băieţelul plânge din cauza colicilor. Se spune că durerea de colici este atât de mare, încât un adult nu o poate suporta, dar sugarii uită repede. Încercăm să-i oferim o alinare psihică”, a mai spus Roman. (Sursa: Libertatea - 14 ian. 2010)

Ioan Gyuri Pascu divorţează!

După o căsnicie de 17 ani, Daniela şi Ioan Gyuri Pascu au ales să pună capăt relaţiei lor.

Primul pas a fost făcut de către soţie care în urmă cu două zile a depus actele de divorţ la Judecătoria sectorului 3. Primul termen de judecată a fost fixat la data de 10 martie.

"Soţia a uitat să-mi spună că a depus dosarul"

“Este adevărat. Divorţez. Nu pot să vă spun de ce, pentru că e mai complicat. Nu e vorba de vreun adulter, să nu vă gândiţi la asta... Suntem prieteni în continuare. Şi vom rămâne până la final în astfel de relaţii, mai ales că avem o fetiţă împreună. Decizia am luat-o de comun acord. Aşa a fost să fie, aşa a vrut Dumnezeu. Se mai schimbă unele lucruri în viaţa oamenilor... Soţia mea a depus ieri dimineaţă (acum două zile, n.r.) dosarul de divorţ. A şi uitat să-mi spună... Noi din iunie ne gândim la asta, dar am tot amânat...”, ne-a declarat îndrăgitul actor. Soţii Pascu au împreună o fiică de 13 ani, Iarina. (Sursa: Libertatea - 14 ian. 2010)

Vă vine să credeţi? Film porno la infochioşcul din parc, in sectorul 2 al capitalei!

Bucureştenii care s-au plimbat joi seară prin Parcul Naţional din sectorul 2 al Capitalei au rămas cu gura căscată.

La infochioşcul montat de reprezentanţii Primăriei în faţa Teatrului de Vară, unde, în mod normal, ar fi trebuit să apară informaţii utile, rula de zor un film... porno. Reprezentanţii autorităţii locale spun că proiectarea filmului a fost posibilă după ce un hacker a accesat site-uri pentru adulţi. Imaginile au rămas postate pe ecranul infochioşcului preţ de două minute, după care sistemul s-a blocat automat. (Sursa: www.libertatea.ro - 16 ian. 2010)

În loc să jefuiască, un hoţ s-a spălat, s-a tuns şi şi-a prăjit pui

Un american a intrat zilele trecute prin efracţie în casa unei femei, însă spre surprinderea tuturor acesta nu a luat obiectele de valoare şi nici nu a fugit ci s-a crezut ca la el acasă.

Bărbatul s-a spălat, s-a tuns şi fiindcă îi era foame şi-a prăjit nişte pui. Spre ghinionul lui propietara a venit acasă şi l-a găsit în mijlocul sufrageriei uitându-se liniştit la televizor şi aşteptând prânzul să se gătească.

Grace Kraus, femeia în cauză, i-a cerut bărbatului explicaţii şi a sunat la poliţie. Hoţul a fost arestat pe loc şi acuzat de furt şi intrare prin efracţie. (Sursa: www.libertatea.ro - 20 ian. 2010)

Un şofer de taxi şi-a mâncat un deget pentru a evita închisoarea!

Rasismul şi xenofobia s-au intensificat în întreaga lume, iar Australia nu face excepţie, acest lucru fiind demonstrat de un incident petrecut într-un mic orăşel aflat pe coasta de sud a continentului, în apropiere de Melbourne. Aici, un localnic, în vârstă de 24 de ani, a atacat un şofer de taxi de naţionalitate indiană, după care a încercat să-şi rupă un deget pentru a evita să fie interogat de autorităţi.

Potrivit poliţiei, agresorul a încercat efectiv să-şi scoată degetul din încheietură, după care s-a muşcat de mână, pentru a fi internat într-un spital, crezând că astfel o să scape basma curată.

Conform sursei citate, scandalul a pornit după ce taximetristul i-ar fi cerut agresorului, care era însoţit de un prieten, 20 de dolari avans pentru plata cursei. Acest lucru i-a enervat teribil pe tineri care au început să-l lovească pe şofer cu pumni, forţându-l să oprească autovehiculul, sub ameninţarea că-l vor înjunghia. După ce l-au bătut bine au încercat să fugă de la faţa locului cu tot cu maşina bietului om, însă au fost prinşi de poliţişti. Anchetatorii pun în legătură directă agresivitatea tinerilor cu faptul că taximetristul este naţionalitate indiană. (Sursa: www.libertatea.ro - 20 ian. 2010)

O mamă singură a făcut sex de 191 de ori cu un băiat de 12 ani!

Angela Sullivan, o femeie britanică în vârstă de 36 de ani, a fost arestată după ce a întreţinut relaţii sexuale cu un băieţel de 12 ani, de aproximativ 200 de ori.

Se pare că prima dată când a făcut sex cu băiatul, aceasta l-a îmbătat, după care l-a sedus. Relaţia dintre britanică şi minor a durat zece luni, timp în care aceasta a întreţinut relaţii sexuale cu copilul de 191 de ori.

Femeia, care-şi creştea singură propriul băiat, îl trimitea pe acesta la bunici, şi îl chema acasă la ea pe copilul cu care făcea sex. După ce a întreţinut de 100 de ori relaţii sexuale cu minorul, Angela Sullivan l-a răsplătit pe acesta cu lecţii despre sex.

Femeia a ţinut chiar şi un jurnal în care a povestit cum au decurs cele 191 de partide de sex cu băiatul de 12 ani.

Angela Sullivan a fost arestată şi urmează să fie judecată în cadrul unui proces ce va avea loc în luna februarie. (Sursa: www.libertatea.ro - 20 ian. 2010)

Monica Columbeanu se întoarce la Izvorani

Monica Columbeanu, care a stârnit numeroase controverse după ce s-a mutat împreună cu fiica sa în apartamentul din Calea Victoriei, a declarat, în cadrul emisiunii 6 Vine Presa de la B1 TV, că diseară va merge la Izvorani, acolo unde locuieşte soţul său, dar numai pentru o noapte.

"În seara asta eu şi Irina vom merge la Izvorani pentru că trebuie să-mi fac bagajul ca să plec în Italia, unde voi lua premiul pentru cea mai reuşită copertă, pentru apariţia în Q Magazine. După asta voi pleca la Londra, unde aş vrea s-o iau şi pe Irina, însă cred că e prea frig pentru ea", a declarat Monica.

Tot în cadrul aceleiaşi emisiunii, aceasta a recunoscut că în ultimul timp s-a schimbat foarte mult, pentru că a fost obligată să facă acest lucru.

"M-am schimbat în rău , din păcate. Am cunoscut partea urâtă a lucrurilor. Mi-am dat seama că nu este o decizie bună să ai încredere în oameni. Am fost foarte dezamăgită", a spus Monica. (Sursa: www.libertatea.ro - 20 ian. 2010)

Iubitele lui Silvius Prigoană vorbesc despre bătăi şi droguri

Fostele iubite ale lui Silvius Prigoana, Romina şi Daniela, au început un adevărat război, aducându-şi una celeilate acuzaţii destul de grave.

Romina, fosta iubită de 17 ani a lui Silvius, a povestit, în cadrul emisiunii Acces Direct, cum Daniela, una dintre cele mai bune prietene ale ei, i l-a furat pe Silvius in timp ce ea era plecată. Mai mult Romina a acuzat-o pe Daniela că este o hoaţă şi că se droghează.

"Mi-a povestit că s-a întâlnit cu el. A zis că i-a cunoscut părinţii, dar este convinsă că nu o plac şi că mai bine fura ceva de la ei, pentru că oricum nu se va mai duce niciodată acolo. Atunci fetele, prietenele noastre, cu care ea stătea într-o vilă din Pipera au hotărât să o dea afară din casă pentru că s-au gândit că ar putea fura şi de la ele, lucru pe care l-a şi făcut. Imediat după plecarea ei, au constatat că lipsesc 100 de euro",a declarat Romina.

Adolescenta a povestit cum prietenele ei s-au răzbunat pe Daniela.

"Fetele s-au dus peste ea în garsoniera unde stătea, i-au luat laptopul şi camera digitală şi i-au spus că i le va da înapoi când vor primi cei 100 de euro. Atunci Daniela s-a dus la ele cu patru turci după ea. Prietenele mele i-au dat pe turci afară, au oprit-o doar pe ea şi şi-au cam bătut joc de ea. I-au dat foc la păr şi au bătut-o, iar băieţii care se aflau cu ele au dezbrăcat-o şi au ameninţat-o că o iau toţi la rând", a declarat Romina.

De cealaltă parte, Daniela a negat toate acuzaţiile care i s-au adus.

"Am tot părul în cap şi sunt foarte conştientă de ceea ce fac. Daca Romina vrea publicitate, să fie sănătoasă. Nu exista dovezi ca sa confirme nici că mă droghez, nici celelalte minciuni pe care le-a îndrugat ea", a spus Daniela în cadrul emisiunii Acces Direct. (Sursa: www.libertatea.ro - 20 ian. 2010)

Robert Negoiţă şi Sorina s-au "cununat" la mormântul lui Iisus

Sorina e din Buzău şi are numai 18 ani. Venită în Bucureşti să dea lovitura în lumea modei, tânăra a prins norocul de coadă când l-a cunoscut pe miliardarul Robert Negoiţă.

Cei doi îndrăgostiţi au fost invitaţi miercuri la emisiunea Happy Hour, pentru a vorbi despre relaţia lor. Robert şi Sorina au deja verighete, pe care le poartă, cu toate că nu s-au căsătorit încă. "Eram la Israel şi am profitat de faptul că eram la mormântul lui Iisus şi ni le-am pus pe deget", a spus Negoiţă, adăugând că le-au cumpărat chiar de acolo. Totuşi, "am vorbit despre căsătorie şi sunt de acord", a spus Sorina.

Robert şi Sorina se cunosc de doi ani, dar numai din octombrie 2009 au devenit iubiţi şi se înţeleg foarte bine. "Părinţii mei sunt foarte ok, sunt foarte deschişi", a declarat Sorina referitor la faptul că iubitul ei e cu 19 ani mai în vârstă decât ea şi că a mai fost însurat şi are doi copii.

Întrebat dacă s-a despărţit de nevasta lui pentru că avea o amantă, Negoiţă a spus că nu e aşa şi nici nu l-a deranjat ce a scris presa, deoarece s-a obişnuit deja cu "astfel de presă, care vrea să dea tot felul de titluri interesante", pentru că "aşa e în presă, dar realitatea contează mai mult decât orice". Adolescenta nu se uită însă la astfel de detalii şi nici nu e atrasă de iubitul ei pentru că acesta e în topul 300 al celor mai bogaţi română. "Nu contează banii decât 10%", a spus Sorina.

Întrebată dacă o compară lumea cu Monica Columbeanu, buzoianca a spus în glumă că ea nu se compară cu Moni şi că nu are şofer, ci conduce singură.

Întrebat care e cheia succesului, Negoiţă a spus că e nevoie de " o strategie bună, seriozitate şi noroc", el fiind foarte norocos pentru că "s-a născut într-un anumit fel, cu anumite abilităţi". În plus, "după primii ani de busines, îţi dai seama dacă eşti făcut pentru a câştiga milioane de euro sau nu".

În schimb, acasă, şefa e Sorina, a adăugat tânăra, spunând că este şi un bărbat foarte romantic. Rugat să-i facă iubitei o declaraţie de dragoste, Robert a spus că nu vrea, pentru că dacă ar face acest lucru la televizor, ar face-o pentru presă. Astfel, preferă să îi facă declaraţii de dragoste acasă. (Sursa: www.libertatea.ro - 20 ian. 2010)

Fotomodelul care l-a părăsit pe mafiot nu vrea să mai audă de Sergiu Băhăian

Bucureşteanul Sergiu Băhăian, escrocul de 47 de ani, suspectat că a ordonat mai multe crime, suferea din dragoste. Chiar dacă, de două luni, mafiotul se consola cu Simona, o fată de 17 ani, el continua să suspine după Cati Onica, o moldoveancă superbă, de profesie fotomodel. Însă femeia de 24 de ani nu mai vrea să audă de el.

Au fost împreună aproape un an

Fotomodelul Cati Onica i-a luat, se pare, minţile lui Băhăian. Cei doi au fost împreună aproape un an, iar cunoştinţele mafiotului susţin chiar că bărbatul se logodise cu frumoasa moldoveancă. Deşi lucrurile păreau să mergă bine între ei, în toamna anului trecut Cati l-a părăsit subit. În lunile ce au urmat, Băhăian era aproape de nerecunoscut. Le spunea tuturor că suferă din dragoste. Bărbatul a încercat de mai multe ori să reia legătura cu superba brunetă, însă de fiecare dată fără succes.

Fotomodelul Cati Onica nu mai vrea să audă de Băhăian. Ea le-a mărturisit unor prietene că acesta este un subiect închis în viaţa ei.

Noua iubită ştia de fosta

De suferinţele amoroase ale mafiotului ştia până şi noua lui prietenă, giurgiuveanca Simona (foto). “Mi-a povestit despre fosta lui iubită”, şi-a amintit Simona.

“El a suferit mult când s-au despărţit”, a mai spus eleva. “Nu l-am întrebat ce s-a întâmplat, n-am vrut să ştiu. Până la urmă, e viaţa lui. Iar Cati era de domeniul trecutului”, a completat Simona.

Escrocul e lăcătuş mecanic!

Adriana Dumitrescu, fosta soţie a mafiotului, spune despre Sergiu Băhăian că era un escroc, dar în nici un caz nu-l crede capabil de crimă. Adriana a fost căsătorită cu Sergiu vreme de patru ani, începând din 1986, şi au împreuna o fiică, Sabina.

“Era vesel, calm, cald. Ne-am despărţit însă pentru că mă minţea frecvent. În ultima perioadă a căsniciei nu mai ştiam când spunea adevărul şi când minţea. Æi acum am auzit că se recomandă drept regizor, când el e de meserie lăcătuş mecanic...”, a declarat femeia la emisiunea “Acces Direct” de la Antena 1.

Deşi nu mai avea încredere în el, femeia a acceptat totuşi propunerea fostului soţ de a ipoteca locuinţa. “Ieşise din închisoare şi mi-a zis că face nu ştiu ce afacere. Am acceptat. Am pierdut însă casa pentru că el nu a mai plătit niciodată. Eu şi fiica mea am fost nevoite să ne mutăm în casa mamei”, a povestit Adriana Dumitrescu. (Sursa: www.libertatea.ro - 21 ian. 2010)

Bianca Drăguşanu: "Ricky n-a vrut să-i strice casa Columbencei"

Război total! Bianca Drăguşanu dezvăluie secretele amoroase ale Monicăi Columbeanu.

Un nou scandal zguduie din temelii lumea mondenă: Monica Columbeanu a scos-o din sărite pe Bianca Drăguşanu, marţi seara, la emisiunea “Un show păcătos” (Antena 1), cu aluzii referitoare la relaţia blondei cu designerul Cătălin Botezatu. Blonda lui Bote, cea despre care Moni a sugerat că ar avea o relaţie imaginară cu celebrul creator de modă, şi-a scos “gheruţele” şi face azi, în Libertatea, dezvăluiri incendiare despre secretele “Scorpiei de la Izvorani”.

Războiul deschis de Monica Columbeanu împotriva Biancăi Drăguşanu, marţi seara, la emisiunea “Un show păcătos”, este departe de a se stinge, iar Bianca a declarat pentru Libertatea că nevasta lui Irinel are multe de ascuns.

S-au certat, în direct, la «Un show păcătos»

“Monica Columbeanu trebuie să-şi vadă de căsnicia ei cu Irinel şi să nu-şi mai dea cu părerea despre relaţia mea cu Cătălin. Să nu mai facă aluzii, că nu a fost şi nici nu este o sfântă! Doar nu eu sunt cea care a fost filmată pe gaura cheii făcând sex oral prin restaurante! Cătălin e bărbatul pe care-l iubesc, este partenerul meu şi nu trebuie să justific pentru fiecare nechemat ce fac eu cu iubitul meu în pat. Ea are un conflict cu Cătălin, dar face tot felul de aluzii când este de faţă cu mine. Este talentul ei să sugereze, pentru că e versată şi perversă, dar nu o să-i dau voie niciodată să se lege de relaţia cu iubitul meu!”, a izbucnit Bianca.

Totodată, asistenta lui Capatos a mai precizat că Monica îi făcea avansuri insistente lui Ricky, fostul ei şofer, actualmente manechin în trupa lui Cătălin Botezatu.

“A uitat ce mesaje îi trimitea lui Ricky şi ce-i spunea la telefon? Le-am văzut sms-urile şi am ascultat cu toţii, în culise, convorbirile dintre ei, pentru că vorbeau pe speaker. Ricky n-a vrut să-i strice casa Columbencei, pentru că l-a respectat întotdeauna pe Irinel şi nu s-a băgat într-o relaţie cu ea, chiar dacă Monica ar fi vrut, riscându-şi căsnicia”, a mai spus Bianca, hotărâtă să-şi apere iubirea de orice bârfă răutăcioasă.

Monica recunoaşte că nu mai stă cu Irinel la Izvorani

Monica Columbeanu are deja propriul apartament. Ea a primit de la Irinel locuinţa din Piaţa Victoriei, în care s-a mutat împreună cu fiica lor, Irina. Monica a spus marţi seara, în cadrul emisiunii “Un show păcătos”, că apartamentul nu este al familiei Columbeanu, ci că le aparţine doar ei şi Irinei şi că locuieşte acolo de ceva vreme, renunţând să mai facă naveta între Bucureşti şi Izvorani.

De altfel, afaceristul s-a dovedit foarte generos de-a lungul vremii cu iubitele sale, cele mai consistente cadouri fiind oferite până în prezent Romaniţei Iovan şi Annei Lesko.
Spre deosebire de Moni, Anna a primit de la Iri, printre alte multe cadouri, şi o vilă în valoare de un milion de euro.

Monica e imaginea Silhouette

Monica Columbeanu a devenit imaginea Centrelor de slăbit şi înfrumuseţare Silhouette şi spune că foloseşte tehnologia LPG, de remodelare corporală, de trei ani. “Voi fi prima clientă care va testa noul aparat de remodelare LPG, lansat marţi seara, şi sunt convinsă că rezultatele vor fi bune”, a declarat Monica. Manechinul mai spune că foloseşte remodelarea corporală pentru a fi mereu în formă, chiar dacă e pe deplin mulţumită de felul în care arată. (Sursa: www.libertatea.ro - 21 ian. 2010)

Un parlamentar locuieşte într-un closet uriaş

Sim Jae-Duck, membru al World Toilet Association, dar şi al Parlamentului sud-coreean şi-a construit o casă sub forma unui closet uriaş. Ridicată în Suweon, la sud de Seul, ciudata vilă se impune în faţa tuturor celorlalte clădiri din zonă, cu o suprafaţă de 4.508 metri pătraţi şi o valoare de 1,6 milioane de dolari, informează site-ul WeirdAsiaNews.

Politicianul, care este fostul primar al oraşului, speră că vila construită recent va sublinia mai eficient importanţa unui mai bun sistem de salubritate în toate ţările lumii.

"În trecut toaletele erau privite ca nişte locuri murdare şi urât mirositoare. Nu şi astăzi. Ele trebuie tratate ca sanctuare care protejează sănătatea umană", a declarat Sim Jae-Duck.

El a anunţat că vila este disponibilă pentru închiriat, la un tarif de 50.000 de dolari pe zi, precizând însă că profitul va fi donat ţărilor care nu beneficiază de o salubritate decentă. Obsesia parlamentarului sud-coreean pentru toalete şi-ar putea avea sursa în faptul că mama sa a intrat în travaliu într-o toaletă şi l-a născut acolo. (Sursa: www.libertatea.ro - 21 ian. 2010)

Bianca Drăguşanu şi Cătălin Botezatu sfidează bolile de sezon şi fac sex în aer liber

Toti cei care vor sa-si condimenteze viata sexuala, ar trebui sa urmeze exemplul celor doi amorezi: sexul in plina natura este cat se poate de reusit! Bineinteles, daca nu luam in considerare virusul gripei porcine care ne da tarcoale.

Cuplul Bianca-Bote nu se teme insa de virusul care a omorat atatia conationali de-a lor si s-au lasat dusi de val chiar in padurea Baneasa. “Bianca a venit sa ma ia de la aeroport si, pentru ca nu ne mai vazusem de vreo trei saptamani, mi-a zis sa opresc un pic in padure. Cand ajungeam acasa, trebuia sa ma apuc din nou de bagaje si sa plec la munte, singur, asa ca Bianca a profitat de drumul spre casa ”, a marturisit Catalin Botezatu, la ProFm.

Insa, cum romanul are inclinatii spre voyeurism, nu a trecut mult si au inceput sa rasara de dupa copaci obiectivele foto. Cei doi amorezi nu au insa absolut nicio problema cu acest lucru. Bianca nu se jeneaza sa vorbeasca despre experientele sexuale traite alaturi de designer! Ba chiar si-a postat poze ceva mai „personale” pe contul ei de pe Facebook. (Sursa: www.perfecte.ro - 21 ian. 2010)

Kylie Minogue e atrasă de femei!

Kylie Minogue debordeaza de sinceritate chiar si atunci cand vine vorba de viata ei intima. Cantareata a declatat ca se simte atrasa de femei, dar si ca ii sta in fire sa flirteze cu persoane de acelasi sex.

Cu toate astea, Kylie nu a lasat loc de interpretari in imaginatia barbatilor care o si vedeau in pat cu alta femeie. “Desi ma simt atrasa de femei, nu am avut niciodata o relatie cu vreuna”, a declarat cantareata pentru revista Max Mexico.

Cu toate astea, Kylie Minogue a marturisit ca ar deveni lesbiana, doar daca Tallulah Bankhead, o celebra acrita americana de la jumatatea secolului trecut, ar mai fi in viata. Tallulah era cunoscuta pentru preferintele ei bisexuale, avand relatii cu Greta Garbo si Marlene Dietrich. Kylie se declara fermecata de celebra actrita, pe care o descrie ca fiind fascinanta si exotica.

Kylie Minogue a avut totusi o scapare in 2000, cand a sarutat-o pe Gery Haliwell in timpul unui talk show britanic. (Sursa: www.perfecte.ro - 21 ian. 2010)

Iată cele mai ciudate legi legate de sex din lume

În Statele Unite ale Americii, legea a acordat o prea mare atenţie activităţilor sexuale. Astfel, o parte dintre legile cu privire la actele sexuale au căpătat un aspect ciudat in unele state americane.

Iată o parte dintre cele mai neobişnuite legi cu privire la sex:

1. Pennsylvania: Bărbaţii nu au voie să se excite în public, iar sexul anal este amendat cu câteva mii de dolari.

2. Bozeman, Montana: Două persoane de sex opus nu au voie să facă sex în curtea din faţa casei, dacă soarele a apus şi dacă sunt dezbrăcate.

3.Minnesota:
- Bărbaţii nu au voie să facă sex cu un peşte viu.
- Este ilegal să dormi în pielea goală.
- În Alexandria, Minnesota soţii nu au voie să facă sex cu soţiile dacă le miroase gura a usturoi, ceapă sau peşte, iar bărbatul, prin lege, este obligat să se spele pe dinţi dacă soţia lui îi cere aşa ceva.

4. Newcastle, Wyoming: Cuplurile nu au voie să facă sex în zona vitrinelor frigorifice din supermarketuri.

5. Cleveland, Ohio: Femeile nu au voie să poarte pantofi lucioşi atunci când au fuste pe ele, pentru ca imaginea lenjeriei intime să nu se reflecte pe încălţăminte.

6. Tremont, Utah: Femeile nu au voie să facă sex în timp ce se află în ambulanţe, iar dacă sunt prinse, numele lor va fi publicat în ziar. Pe de altă parte, bărbaţii care fac acelaşi lucru sunt nevinovaţi.

7. Arizona: Femeile pot să umble în sânii goi deoarece aceştia nu sunt consideraţi părţi intime ale corpului.

8. Illinois: Nu ai voie să faci sex în ziua nunţii, în timp ce pescuieşti sau vânezi.

9. Nebraska: Cuplurile care dorm la hotel trebuie să se îmbrace în cămăşi de noapte albe din bumbac în timpul nopţii şi nu au voie să se dezbrace de ele nici atunci când fac sex. Îmbrăcămintea trebuie procurată de hotel.

10. New Mexico: Cuplurile au voie să facă sex în maşinile personale, staţionate, în timpul pauzei de masă, doar dacă au jaluzele la geam.

11. Cincinnati, Ohio: Sexul anal este ilegal.

12. Willowdale, Oregon: Bărbaţii sunt amendaţi dacă vorbesc urât în timp ce fac sex, iar femeile au voie să spună ce vor.

13. Connorsville, Wisconsin: Bărbaţii nu au voie să tragă cu arma în timp ce partenera lor are un orgasm.

Dacă am menţionat o parte dintre cele mai ciudate legi americane cu privire la sex, iată şi câteva de pe alte continente:

1. Londra: E ilegal să faci sex pe o motocicletă parcată.
2.Indonezia: Masturbarea este pedepsită cu decapitarea.
3.Liverpool: Vânzătoarele din magazinele de peşti exotici au voie să stea în sânii goi.
4.Hong Kong: O soţie înşelată are dreptul să-şi omoare soţul, dar doar cu mâinile goale, iar amantei îi poate lua viaţa în orice fel vrea ea. (Sursa: www.libertatea.ro - 21 ian. 2010)

I-a ars penisul soţului, ca să nu o înşele

O australiancă, în vârstă de 44 de ani, a fost acuzată că şi-a omorât soţul, după ce i-a incendiat penisul acestuia.

Rajini Narayan, care avea trei copii împreună cu soţul său, i-a dat foc organului sexual al bărbatului, iar acesta a murit la câteva săptămâni după incident.

Femeia a explicat în faţa instanţei că nu a vrut să-şi omoare soţul ci doar să-i ardă penisul, pentru că ea consideră că îi aparţine.

"Sunt o nevastă geloasă, pensiul lui ar trebui să-mi aparţină. Am vrut să i-l ard ca să fiu sigură că nu va mai fi al nimănui. Nu am vrut să se întâmple o astfel de tragedie", a explicat femeia a cărei pedeapsă va fi stabilită în luna martie. (Sursa: www.libertatea.ro - 22 ian. 2010)

Ce vor de la viaţă femeile de 30 de ani? Mai mult sex!!!

La 30 de ani majoritatea femeilor au deja un loc de munca stabil, o relaţie sau chiar un soţ, iar unele au şi copii. Atunci, apare întrebarea: ce mai vor reprezentatele sexului frumos, după 30 de ani? Răspunsul e simplu: mai mult sex!

Potrivit unui studiu realizat în Australia şi publicat pe site-ul news.com.au, 85% dintre doamnele care au trecut de 30 de primăveri vor să facă mai mult sex, iar circa 60% dintre ele fac dragoste de circa 4 ori pe săptămână.

În afară de sex, ele mai au şi alte preferinţe. Pe locul doi, după sex, se află ieşitul în oraş cu prietenele. Poziţia a treia e ocupată de somn. (Sursa: www.libertatea.ro - 23 ian. 2010)

Dependenţa de sex este boala americanilor în secolul XXI

Tot mai multe persoane celebre au fost implicate în ultimii ani în diverse scandaluri sexuale. Totodată, staruri ca David Duchovny, Britney Spears, Robbie Williams, Colin Farell, Bill Muray, Amy Winehouse, Tiger Woods sau Silvio Berlusconi au fost asociate cu dependenţa de sex, iar unele dintre ele chiar au recunoscut şi şi-au tratat problema.

Problemele legate de sex devin tot mai apăsătoare şi se regăsesc şi la persoanele de rând, informează cotidianul Gândul. Astfel, conform unui nou studiu, tot mai mulţi oameni la nivel global devin dependente de sex. De exemplu, în SUA 3 din 10 femei care se tratează de dependenţe încearcă să scape de cea de sex.

De asemenea, în Marea Britanie se estimează că există aproximativ 2 milioane de persoane care vor ajunge la un moment dat să fie dependenţi de sex, iar sexologii şi psihoterapeuţii din Regatul Unit au înregistrat o creştere semnificativă a numărului de cazuri, informează Times.

Terapia pentru tratarea acestei boli este asemănătoare celei pentru alte adicţii şi este lungă, dificilă şi costisitoare. Pe durata acesteia pacienţii au simptomele clasice ale sevrajului: greaţă, dureri de cap, ameţeală, insomnie, depresie şi accese de plâns. Unii specialişti cred că cel mai eficient mod de a trata dependenţa de sex este "metoda celor 12 paşi", utilizată de Alcoolicii Anonimi.

În România, însă, problemele de natură sexuală sunt la polul opus, majoritatea conaţionalilor nu-şi mai doresc să facă sex. (Sursa: www.libertatea.ro - 23 ian. 2010)

A refuzat 200.000 $ de la Playboy!

Olga Barabanşiko (30 de ani) este una dintre cele mai frumoase femei care au populat sportul alb, tenisul. Jucătoarea originară din Belarus a refuzat 200.000 $ pentru a poza nud în Playboy, însă şi-a încântat fanii cu un pictorial extrem de sexy în revista XXL din Rusia.

Retrasă din activitatea competiţională, Barabanşikova a devenit fotomodel. Frumuseţea tenismenei l-a vrăjit pe părintele revistei Playboy, Hugh Hefner.

Acesta i-a oferit fostei sportive nu mai puţin de 200.000 $ pentru a accepta să pozeze nud. În ciuda ofertei mai mult decât tentante, Olga a refuzat. "În costum de baie, da! Goală complet, nu!", a motivat Olga.

Tenismena a fost convinsă, totuşi, să pozeze sexy in XXL, o revistă din Rusia, care se adresează bărbaţilor, etalând un fizic de invidiat, priviri senzuale şi un sex-appeal dezarmant.

Ce grăsuţă era, ce piesă e acum!

Cea mai bună poziţie ocupată de jucătoarea din Belarus în clasamentul WTA a fost obţinută în 2 martie 1998, locul 49. Cât timp a jucat, Barabanşikova era supranumită "Grăsuţa".

Ajunsă acum la vârsta de 30 de ani, ea a abandonat tenisul în favoarea modellingului şi a industriei muzicale. Şi-a remodelat corpul şi acum e printre cele mai sexy femei din Rusia. (Sursa: www.libertatea.ro - 23 ian. 2010)

Mihaela Rădulescu: "Fiecare bărbat din viaţa mea a învăţat o grămadă de la mine"

Mihaela Rădulescu s-a destăinuit vineri, 22 ianuarie, in "Camera Secretelor" din cadrul emisiunii "Deşteptarea" prezentată de Bogdan Miu la Europa FM. Diva a intervenit prin telefon de la Monte Carlo şi a făcut dezvăluiri cu privire la trecutul său atat de tumultos, dar a vorbit şi despre ceea ce se intamplă in viaţa ei in prezent.

"În copilărie mi-era frică de întuneric, ca multora dintre noi şi acum citesc despre asta pentru a nu-i transmite şi fiului meu aceeaşi temere. Mi-era frică şi că nu vom avea banane şi portocale de Sărbători sau că nu vine Moş Crăciun", a spus Mihaela.

Aceasta a vorbit deschis şi despre bărbaţii care sunt acum în viaţa ei: "Desigur că am plâns după un bărbat. Cred că asta te face femeie. Când un bărbat şi-a făcut bagajele şi a plecat, am plâns mai ales de ciudă sau de nervi. Oricum, cred că în fiecare relaţie plângi, de dor, de drag, de gelozie sau de nervi. Pot spune că anul acesta, încă nu am plâns".

Câte despre fostele sale căsnicii, Mihaela le-a caracterizat, pe fiecare, în parte: "Prima a fost o greşeală de tinereţe. Cea cu Ştefan pot spune că este o amintire frumoasă, iar cea cu Elan a fost cea mai complexă, pentru faptul că am stat împreună 10 ani, pentru că avem un copil. Dacă ar fi să găsesc un cuvânt care să definească căsnicia mea cu Elan, acela ar fi "Ayan". Cred că fiecare bărbat din viaţa mea a învăţat o grămadă de la mine. Sunt foarte vanitoasă în această privinţă. Cred că au învăţat cel puţin mai multe despre ei şi asta e cel mai important".

Diva şi-a încheiat intervenţia telefonică mărturisind că este fericită de viaţa pe care o duce în Monte Carlo. De asemenea, acesta nu crede că ar putea să locuiască în altă parte. Totodată Mihaela a mai spus că aşteaptă cu vădit interes provocările pe care le va avea în viitor.

"Nu mă văd trăind în altă parte sau făcând altceva, dar sunt foarte flexibilă, se pot întâmpla multe în viaţa mea. Se poate ivi o nouă căsnicie, un alt copil, o propunere profesională care să mă atragă, habar n-am...", a declarat aceasta în emisiunea "Deşteptarea". (Sursa: www.libertatea.ro - 22 ian. 2010)

Cornelia Catanga angajează bodyguarzi pentru fiul ei

Cornelia Catanga intenţionează să angajeze bodyguarzi pentru fiul ei, Alexandru, în vârstă de 16 ani. Interpreta de muzică lăutărească a luat această decizie în urma unui conflict dintre adolescent şi un coleg mai mare, care a atacat-o chiar şi pe cântăreaţă, atunci când aceasta a încercat să intervină.

"Iniţial, n-am vrut să-mi mai las fiul la şcoală”, povesteşte Catanga despre Alexandru, care, în prezent, este elev la Liceul Dinu Lipatti, din Bucureşti. “Apoi, au început să-şi ofere diverşi apropiaţi serviciile de gardă de corp. Chiar acum câteva zile, după ce am participat la o emisiune de la Antena 1, un bodyguard de acolo m-a întrebat dacă nu am nevoie de el", ne-a mai spus interpreta. Atunci, Catangăi i-a venit ideea să recurgă la serviciile a doi membri ai familiei, ce-i drept, rude mai îndepărtate: gemenii Claudiu şi Iulian Cheleş.

Campioni la arte marţiale, băieţii au acceptat imediat să lucreze pentru Catanga, mai ales că, în urmă cu câţiva ani, cântăreaţa mai apelase la ei. Acum o săptămână, Cornelia Catanga a fost victima agresiunii unui elev de liceu, coleg cu fiul ei, Alexandru. Conform declaraţiilor interpretei, băiatul a lovit-o chiar în biroul directorului liceului, de faţă cu acesta. Catanga încercase să intervină pentru fiul ei, care ajunsese să-i plătească respectivului coleg un fel de taxă de protecţie. "Având în vedere că şi eu m-am ales cu o bătaie, aş vrea să precizez că am apelat la bodyguarzi pentru a fi sigură că fiul meu nu este în primejdie, nu pentru a provoca vreun conflict în liceu", a încheiat Catanga. (Sursa: www.libertatea.ro - 23 ian. 2010)

Manelistul Adi Minune (pe numele adevărat: Adrian Simionescu) a "uitat" ce avere are...

Manelistul Adi Copilul Minune, pe numele său adevărat Adrian Simionescu, a intrat în vizorul Agenţiei Naţionale pentru Integritate, deoarece din declaraţia de avere dată în calitate de consilier local al comunei Ştefăneşti, Ilfov, reiese că acesta nu are nici un ban.

Potrivit declaraţiei sale de avere, manelistul Adrian Copilul Minune e unul dintre cei mai săraci artişti ai momentului. Nu numai că nu are nici un ban pus de-o parte în vreun cont, dar, potrivit propriei sale declaraţii de avere, el nu are nu are venituri nici din salarii, nici din activităţi independente.

În urma acestei declaraţii, Adrian Simionescu a fost chemat ieri la audieri la Agenţia Naţională de Integritate (ANI) pentru a vorbi despre averea reală.

I se pot confisca bunurile

Surse bine informate spun că manelistul nu a declarat un apartament pe care l-ar deţine în zona Dristor din Capitală, nici asocierea într-o firmă de construcţii şi nici faptul că ar avea un restaurant în Ştefăneşti. Mai mult, Minune ar mai deţine câteva maşini de lux nedeclarate. ANI va trimite dosarul cântăreţului la Parchet, iar dacă e găsit vinovat, se poate ajunge până la a i se confisca averea pe care o ascunde. (Sursa: www.libertatea.ro - 23 ian. 2010)

"Avatar" există acum şi în varianta unei parodii pornografice animate!

Imediat ce a apărut celebrul film cu încasări uriaşe, a fost rapid creată şi o parodie animată! Numai că aceasta este o parodie pentru adulţi, nu pentru copii!

Puteţi urmări un scurt filmuleţ, ca să vă faceţi o idee cam despre ce este vorba. Pentru a urmări filmul de aproximativ 2 minute, daţi clic pe link-ul Ştirilor ProTV. (Sursa: stirileprotv.ro - 28 ian. 2010)

Mama lui Adrian Mutu declară: "Eu mi-am nenorocit baiatul!"

“Eu l-am nenorocit, pentru ca eu am dus in Italia pastilele alea blestemate. Ma rugase Consuelo, sotia lui, sa i le duc pentru o ruda de-a ei. Din nefericire, le-a luat si Adi”, a declarat Rodica Mutu, mama starului de la Fiorentina.

Rodica Mutu ar fi cumparat pastilele din Romania si i le-ar fi dus in Italia, acolo unde Mutu isi sarbatorea ziua de nastere. Chiar in acea zi a avut loc si meciul cu Bari.

"Pe prospect nu scrie nimic. Este vina celor care au fabricat medicamentul. Eu inca nu am vorbit cu el, este cu avocatii. Mi-a transmis sa stau linistita. Este o prostie, nu a fost ceva intentionat" a mai declarat Rodica Mutu.

Coechipierul sau de la nationala, Cristi Chivu, a declarat ca: "Adi a fost dintotdeauna obsedat de silueta. Stiu ca lua mereu pastile ca sa mearga des la toaleta, sa-si mentina supletea. Si probabil ca acum a nimerit pastila gresita. Nu cred insa ca a fost o chestie voita."

Totul a iesit la iveala in urma unui test antidoping, efectuat pe 10 ianuarie 2010, dupa meciul Fiorentina - Bari, din campionatul Italiei, terminat cu scorul de 2-1. In partida respectiva, Mutu a fost titular si a marcat golul egalizator al Fiorentinei.

Anuntul ca Mutu a fost depistat pozitiv cu o substanta interzisa, a venit din partea Comitetului Olimpic Italian.

Atacantul echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, a primit vestea la ora 16.10, in timpul antrenamentului pe care l-a intrerupt imediat, informeaza site-ul fiorentina.it.

Cei care l-au anuntat au fost doctorul Paolo Manetti si managerul Roberto Ripa. Romanul a parut socat. S-a retras de pe teren si a mers la vestiare.

Fiind recidivist, Mutu risca o suspendare de minim 1 an si maxim 4 ani. Adrian Mutu pierde 8,5 milioane de euro daca Fiorentina renunta la contract!

Sibutramina, substanta gasita in organismul fotbalistului roman, are proprietatea de a reduce senzatia de foame. Recent, medicamentele care contin sibutramina au fost interzise.

Sibutramina este un derivat de amfetamina care, intr-o cantitate necontrolata, poate provoca persoanelor ce iau respectivul supliment alimentar tot felul de efecte secundare, precum nervi, irascibilitate, probleme de ritm cardiac si lipsa poftei de mancare.

Amfetamina este o amina, sub forma de lichid incolor, cu efect stimulator asupra sistemului nervos central si a celui periferic, ameliorand starea de oboseala si producand o stare de bine.

Abuzul de amfetamine este insotit de reactii emotionale. Subiectul devine energic, vesel, vorbaret si poate deveni agresiv. Pot aparea hipertensiune arteriala, frisoane, greata si voma. (Sursa: stirileprotv.ro - 30 ian. 2010)

Cea mai tare bârfă! Angelina Jolie a avut o aventură cu Lady GaGa!

Ultimele bârfe de la Hollywood şoptesc că actriţa Angelina Jolie a avut o aventură cu nimeni alta decât Lady GaGa.

Potrivit lui Ian Halperin, autorul biografiei "Brangelina: The Untold Story of Brad Pitt and Angelina Jolie", actriţa l-a înşelat pe Brad Pitt cu Lady GaGa.

Jolie, care s-a declarat bisexuală, şi GaGa, despre care se zvoneşte că ar fi hermafrodită, au avut un "rendez-vous" la hotelul Wilshire din Beverly Hills.

"Angie este obsedată de Lady GaGa", a declarat o sursă, potrivit Showbizspy.

Asta nu este prima dată când Jolie este acuzată că l-a înşelat pe Brad

La începutul acestei săptămâni revista "In Touch Weekly" a vorbit cu Anna Kowalski, menajera actriţei din New York, care susţinea că Angelina a avut o aventură cu unul din profesorii care îi învaţă pe actorii din Salt, următorul film al lui Jolie, să vorbească cu accentul potrivit peliculei. (Sursa: Click! - 30 ian. 2010)

Romsym Data IT Training Cultural ROMTOUR ENDO DERMA NIGHT PIZZA Curiero ANA PAN RODENTA VACANTA LA JUMBO MEGA OPTIK RusticArt-Sibiu
Link-uri recomandate:
www.gsp.ro
www.prosport.ro
www.sport.ro
www.cancan.ro
www.click.ro
www.libertatea.ro
www.evz.ro
www.acasa.ro
www.trilulilu.ro
www.ejobs.ro
www.kappa.ro
www.hotnews.ro
www.referat.ro
www.clopotel.ro
www.materiale-didactice.ro


Directoare web ClickLink.ro ACTIV - Birotica si papetarie Jocuri & Ghidul tau Web Federal - Director Web Promovare gratuita ClickMe - Director Web