www.unclic.ro   Cursuri online www.ittraining.ro
Prima pagina Informatii utile Numere de telefon Stiri Subiecte de barfa Revista presei Fotbal. Sport Filme Programe TV Mancare Bautura Distractii Amuzante Auto/Masini Imagini desktop Dictionare Turism. Vacante Sanatate. Frumusete Moda Muzica Jocuri Cursuri IT Distributie software Download Magazine online Telefoane mobile Servicii Job-uri Portofolii Anunturi Blog-uri vedete Pagini personale Site-uri interesante Nostalgii Contact
Stiri > martie 2010

Cerşetor român cu vilă şi maşină!

Un cerşetor a făcut avere datorită locuitorilor din Botoşani. Din banii primiţi, bărbatul de 53 de ani şi-a ridicat deja o vilă cu două etaje şi şi-a cumpărat şi o maşină.

Surpriză de proporţii pentru poliţiştii comunitari din Botoşani! Zilele trecute, au găsit un bărbat care se prefăcea că e şchiop şi cerşea pe stradă. Mândru de isprava sa, individul s-a lăudat agenţilor că face acest lucru de când se ştie, iar din banii câştigaţi şi-a ridicat până acum o vilă cu două etaje şi şi-a cumpărat şi o maşină de lux.

Gheorghe Lazăr avea la el doar 10 lei, însă a povestit că zilnic adună minimum 200 de lei din mila trecătorilor. Bărbatul s-a ales cu o amendă de 300 de lei. În urmă cu o lună, tot în Botoşani au fost găsiţi doi soţi care câştigau bani frumoşi din cerşit. Aceştia îşi permiteau chiar să meargă cu taxiul şi să doarmă în fiecare seară la hotel. (Sursa: Libertatea - 1 martie 2010)

Fratele «cârcotaşului» Toni îl dă în judecată pe dr. Streinu-Cercel

Paul Tecuceanu, fratele “cârcotaşului” Toni, răpus, potrivit doctorilor, de virusul A(H1N1), a dat în judecată, ieri, Institutul Matei Balş şi pe medicul Adrian Streinu-Cercel. Fratele actorului îi cere managerului spitalului daune morale de un leu, pentru declaraţii false.

Paul Tecuceanu spune că doctorul Adrian Streinu-Cercel a creat o adevărată isterie naţională anunţând că fratele său, Toni, ar fi murit de gripă porcină şi, mai mult, medicul ar fi refuzat să pună la dispoziţia familiei regretatului actor dosarul medical al acestuia.

“Prietenii ne-au evitat chiar şi în timpul înmormântării fratelui meu, de frica virusului. Dacă medicul Adrian Streinu-Cercel a refuzat să-mi dea dosarul lui Toni, îl aştept în instanţă să aducă probe pentru declaraţiile pe care le-a făcut”, a spus, pentru Libertatea, Paul Tecuceanu.

Acesta a mai afirmat că din cauza situaţiei create după moartea fratelui său, soţia l-a părăsit, a luat copilul de 10 luni pe care îl au şi a cerut divorţul. (Sursa: Libertatea - 3 martie 2010)

Intră în "lumea lui Tavi Colen"!

Tavi Colen, fost membru al trupei Talisman, şi-a lansat, ieri, noul website: http://tavicolen.ro, unde cei care îl vor accesa vor putea viziona cel mai nou videoclip al trupei Tavi Colen Band - "Dacă aş putea".

Pe website-ul artistului pot fi ascultate în variante demo melodiile celui mai nou album - "O viaţă 9, pe care Tavi Colen l-a realizat, în toamna anului trecut, împreună cu ceilalţi membri ai trupei: Remus Mariu Carteleanu (chitară), Carlos Enrique Sanchez (clape), Pavel Baciu (bass), Ionuţ Micu (tobe/percuţie), Emilia Brezeanu (backing vocal).

Website-ul oficial al lui Tavi Colen găzduieşte şi toate informaţiile importante despre formaţia sa: biografia artistului şi a trupei, albume foto, o listă completă a concertelor la care participă artistul cu trupa şi a serviciilor de organizare de evenimente, publice şi private, pe care le oferă. (Sursa: Libertatea - 3 martie 2010)

Cum a slăbit Piedone 23 de kilograme mâncând de 5 ori pe zi

Piedone a slăbit 23 de kilograme în două luni. Vreţi să ştiţi care e secretul? 5 mese pe zi, la ore fixe. Şi asta nu e tot. Edilul de la sectorul 4 e hotărât ca până în septembrie să dea jos alte 50 kg. “Nu am de gând să mă opresc decât în momentul în care acul cântarului se va bloca la 100 kg. Veţi vedea un Piedone suplu!”, promite primarul.

S-a apucat de regim la sfârşitul anului trecut. “Am luat această decizie înainte de Sărbători. Pe 19 decembrie am mers la un nutriţionist, care mi-a alcătuit un «meniu » special, de la care nu m-am abătut deloc. Timp de două luni am mâncat de cinci ori pe zi, la ore fixe. Aşa am reuşit să dau jos 23 kg, iar până în septembrie mi-am propus să mai slăbesc circa 50 kg”, ne-a spus Cristian Popescu Piedone. Potrivit acestuia, dieta nu este foarte drastică, dar trebuie respectată cu sfinţenie.

“Este foarte important să nu se sară peste orele stabilite pentru mese şi să nu se mănânce nimic, dar absolut nimic după ora 19.00. Ăsta-i secretul”.

Iată dieta:

Prima şi a doua săptămână: de cinci ori pe zi se mănâncă doar peşte sau carne fiartă, la grătar sau la cuptor.

Săptămânile 3 şi 4: se micşorează cantitatea de carne şi se introduc legume. Deci, de cinci ori pe zi, pe lângă carne, se mănâncă şi legume.

Săptămânile 5 şi 6: pe lângă cele cinci mese formate din carne şi legume, o dată pe zi se bea şi un iaurt degresat. 4

Începând cu săptămâna a şaptea, se reia regimul.

La ce are interzis:
- prăjeli
- dulciuri
- sucuri
- apă minerală
- pâinea de toate tipurile
- alcool

(Sursa: Libertatea - 3 martie 2010)

"Soţii în braţe, pentru 1000 de euro" - CONCURS de cărat neveste. Înscrie-te ACUM!

Iubeşte-o bărbăteşte şi noi îţi dăm bani! Ai vrea să-i oferi cadou soţiei tale 1.000 de euro de 8 martie? Sport.ro şi ProFM recomandă noul sport naţional: căratul nevestei, pentru 1.000 de euro – Soţii in brate. Trimite e-mail şi înscrie-te la concurs@sport.ro!

Duminică 7 martie, în mall Afi Mega Fun, la ora 16:00, Sport.ro şi ProFM sar în ajutorul tau: îţi dau 1.000 de euro să-i oferi cadou nevestei de 8 martie. Trebuie doar s-o ţii in braţe!

Dovedirea dragostei pentru ea constă în 3 probe în care-i vei arăta cum se iubeşte bărbăteşte:

Te bagă-n boala? Bag-o-n coşul de cumpărături şi aleargă după bani!

Pune piciorul în prag? Îţi pui manusile de box si... ii cazi la picioare: fă-i unghiile de la picioare cu manusile de box in maini intr-un timp record!

Iar la final, cea mai grea dintre toate! Ai dus-o in brate toata viata? Atunci e simplu: ia-o in brate si fugi sa ne iei banii!

Ii arati c-o iubesti barbateste, te distrezi la maximum si scapi de stresul cadoului de 8 martie: iti dam 1.000 de euro. Inscrie-te cu un mail la concurs@sport.ro si te asteptam duminica 7 martie la ora 16:00, in Mall Afi Mega Fun!

Prezentatorii evenimentului vor fi Sara şi Vintilă de la ProFM. (Sursa: Sport.ro - martie 2010)

Nu ştii ce să faci de 8 Martie? Plimbă-te cu “tramvaiul-cofetărie”, în care primeşti flori şi bomboane!

N-ai plecat din Bucureşti în weekend şi te plictisesti? Nu ţi-ai făcut niciun plan de 8 Martie? Primăria iţi face o surpriză de ziua ta! Un “tramvai-cofetărie”, în care doamnele şi domnişoarele călătoresc gratuit şi primesc flori şi prăjituri, va circula, duminică, în Capitală.

Tramvaiul, special amenajat ca sa incante femeile, va circula pe linia 21, intre statiile Piata Sfantul Gheorghe si terminalul Helitube.

Directorul RATB, Gheorghe Aron, a declarat pentru Mediafax, ca acest tramvai va circula duminica, pentru a sarbatori Ziua Internationala a Femeii, fiind pregatit special pentru acest eveniment.

Doamnele si domnisoarele care vor merge cu acest tramvai vor primi flori si prajituri, calatoria fiind gratuita pe tot parcusul zilei, a precizat Gheorghe Aron. (Surse: Mediafax şi incont.ro - 6 martie 2010)

Anomalia Sandra Bullock: o Zmeură de Aur şi un Oscar în două zile

Sandra Bullock a devenit primul artist care reuşeşte să ia în acelaşi an ambele premii, pentru cel mai bun şi pentru cel mai prost actor.

Criticii au fost uimiţi să o vadă pe Sandra că vine personal să-şi ridice premiul pentru cea mai proastă prestaţie feminină, în comedia romantică "All about Steve". După ceva mai mult de 24 de ore, tot ea a urcat pe scena unde s-au acordat distincţiile pentru cei mai buni dintre cei buni. A primit un Oscar pentru rolul din pelicula "The Blind Side".

Întrebată unde va pune cele două trofee, Oscarul şi Zmeura, Sandra Bullock a răspuns: "Vor sta împreună pe un raft undeva, Zmeura poate pe un alt raft, aflat mai jos". (Sursa: Libertatea - 8 martie 2010)

O icoană ortodoxă lăcrimează cu mir de la începutul Postului Mare

De la jumătatea lunii februarie 2010, un flux continuu de pelerini vine în Garges-les-Gonnesses, in Locuinţa familiei Altindagoglu, pentru a se închina, sau pur şi simplu pentru a vedea, icoana care lăcrimează cu mir (un ulei, conform martorilor, cu proprietăţi asemănătoare uleiului virgin de măslin). Icoana a fost oferită proprietarului casei, de către un preot libanez, de ziua lui, în anul 2006, informeaza France Presse.

"Totul a început în ultima zi de vineri, înaintea Postului Mare, pe 12 februarie 2010", spune Esat Altindagoglu, proprietar. De atunci, în fiecare dimineaţă apar mici picături de ulei de pe faţa Preasfintei Fecioare, a Maicii Domnului. În plus, afară de cei curioşi, evenimentul a atras atenţia chiar şi Patriarhului grec-Ortodox, care a venit şi a oficiat o slujbă la faţa locului.” Ea spune ca au existat si cateva miracole clare: "O femeie a venit la mijlocul lunii februarie 2010, plângându-se că nu poate avea copii. A fost nevoie de puţin mir pe o batistă, pe care şi-a pus-o pe pântece. La două zile după aceasta, a aflat de la doctorul său că aprecierile iniţiale ale acestuia nu mai erau fondate. De acum, femeia putea naşte copii" .

”Le Monde” relatează: “O icoană ortodoxă, reprezentând-o pe Maica Domnului izvorăşte lacrimi de mir, de mai mult de trei săptămâni. Totul a început vineri, înainte de Postul Mare, 12 februarie 2010. Până sâmbătă, 6 martie 2010, Fecioara nu se oprise din plâns", a zis proprietarul, Esat Altindagoglu, în vârstă de 46 de ani. "Pe 7 martie mirul a incetat sa mai curga din icoana, insa se vedeau urmele acestuia pe perete.", relatează publicaţia. (Sursa: Agentia de Investigatii Media - 9 martie 2010)

Cazul care spune totul despre indolenţa sistemului medical

Mort după un transplant tardiv

Dragos Croitoru avea doar 18 ani cand a fost depistat cu leucemie. S-a stins anul trecut, dupa un transplant facut in Israel mult prea tarziu. Pentru aprobarea dosarului lui Dragos de catre Ministerul Sanatatii (MS) s-au organizat mitinguri de sustinere.

Traseul birocratiei

Dragos a fost depistat cu leucemie in noiembrie 2008. La scurt timp a aflat ca boala lui e chimiorezistenta si ca are nevoie de un transplant de celule stem in strainatate pentru ca in Romania nu exista un registru al donatorilor neinruditi.

Dosarul depus la Ministerul Sanatatii (MS) era taraganat de luni bune. Ajutat de voluntarii de la „Salveaza Vieti”, Dragos a razbit cu greu prin birocratie.

„In 12 martie 2009 am aflat ca dosarul e finalizat la Directia de Sanatate Publica Bucuresti (DSPB) si ca va pleca spre minister. Pe 17 martie, era tot la Directie pentru ca nu se gasea sofer care sa transporte dosarul la minister. Peste o saptamana, dosarul a fost aprobat de MS, dar nu a putut fi trimis la guvern pentru ca o functionara nu stia sa intocmeasca o nota de fundamentare. Pe 1 aprilie, a fost respins de guvern pentru ca nu existau toate avizele (lipseau cele de la Ministerul Muncii)”, povestesc voluntarii despre primul caz pentru care s-au luptat.

Ultima solutie la care s-au gandit a fost un miting. „El era in stare grava, il vedem cum se stinge. Abia pe 8 aprilie s-a adop tat hotararea de guvern pentru aprobarea dosarului”, isi aminteste Carmen Uscatu, de la „Salveaza Vieti”, care vede acest caz relevant pentru „neprofesionalismul si indo lenta sistemului de sanatate”.

„Ne-a invatat cum sa luptam pentru alti bolnavi”

Tanarul a plecat in cele din urma in Israel la tratament, unde i s-a gasit donator neinrudit compatibil cu el suta la suta.

„Din pacate, desi celulele canceroase au disparut, trupul lui Dragos nu a mai gasit forta de a invinge infectiile care l-au invadat. Slabit, Dragos a intrat intr-un somn adanc, din care nu s-a mai trezit, pe 24 octombrie”, adauga voluntarii care spun ca aceasta experienta i-a invatat cum sa se lupte cu sistemul. (Sursa: Evenimentul zilei - 10 martie 2010)

Eros Ramazzotti concerteaza la Bucuresti pe data de 10 iulie 2010

Cantaretul italian Eros Ramazzotti concerteaza, pe 10 iulie, la Bucuresti, pe Stadionul "Iolanda Balas Soter". Show-ul este inclus in turneul de promovare a celui mai nou album al sau, "Ali e Radici"

"Ali e Radici - World Tour 2009-2010" a debutat pe 21 octombrie, anul trecut, la Rimini, in Italia. Cel de-al 11-lea album al lui Eros Ramazzotti a fost lansat pe 22 mai 2009.

Printre cele mai cunoscute melodii ale lui Ramazzotti, in varsta de 46 de ani, se numara "Se bastasse una canzone", "Un'altra te" si "Terra promessa". Ramazzotti a vandut peste 40 de milioane de albume de-a lungul carierei sale.

Biletele pentru concert vor fi disponibile din 10 martie, prin Eventim, in magazinele Germanos, Vodafone, librăriile Carturesti, Humanitas si online, pe www.eventim.ro. (Sursa: MTV.ro - 10 martie 2010)

Vin ninsorile în toată ţara!

Administratia Nationala de Meteorologie a emis miercuri dimineata un nou cod galben de ninsori. Potrivit ANM, atentionarea meteo este valabila in intervalul 10 martie, ora 22,00 - 11 martie, ora 20,00.

In aceasta perioada de timp, in sudul Banatului, Oltenia, Muntenia, Dobrogea, sudul Moldovei si in zona Carpatilor Meridionali si a Carpatilor de Curbura va ninge, vantul va avea intensificari viscolind temporar ninsoarea si se va depune strat nou de zapada.

In Dobrogea precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita sau ploaie si vor fi conditii de polei. In sud-vestul si sudul tarii vor fi intensificari ale vantului incepand chiar de miercuri la amiaza, cu viteze ce vor depasi, la rafala, 60 - 65 km/h. (Surse: Libertatea şi Kappa.ro - 10 martie 2010)

Pac-pac, i-au ciuruit!

Dinamo a bătut-o clar pe Steaua in al 122-lea derby al fotbalului romanesc. Alexe şi Andrei Cristea au decis meciul in faţa unui adversar mort, Steaua.

"Cainii" au inceput turbaţi derby-ul. Iureş roş-alb. Andrei Cristea, fostul stelist, trage periculos din cădere, de la şase metri de poartă (5), Alexe sprintează singur spre poarta lui Zapata, dar loveşte mingea defectuos şi tribuna suspină (8). Acelaşi Alexe scapă de Golanski, îl culcă pe goalkeeperul din Ghencea, dar mingea sărută plasa laterală (11).

Steliştii cască pe teren! Gigi Becali urlă în gol, Stoichiţă simte cum îi fuge scaunul de sub fund. N-are soluţii! În tribună, suporterii “roş-albaştrilor” îi atacă pe fanii adverşi cu torţe. Pe teren, apărarea gândită de “Lippi” emană fragilitate. Dinamo speculează şi mişcă tabela, perfect meritat: în urma unei lovituri libere executate magistral de Boştină, Goian deviază şi Alexe finalizează: 1-0 (41)! “Lippi” îl scoate la pauză pe Pleşan şi îl bagă pe Baciu. Ovidiu Petre urcă la mijloc, dar ”Ceasul” nu poate stăpâni furia “alb-roşie”.

Andrei Cristea (50) şi Boştină (51) ratează majorarea scorului. Şoc în minutul 66: Golanski îl faultează pe acelaşi Cristea şi primeşte cartonaşul roşu. Steliştii sunt în vrie, de parcă ar fi fost vreodată în joc. Gazdele se urcă în şa controlând jocul cu mână forte. Baciu dă o chiflă, Zapata dă pe lângă minge şi istoria unui derby în care Steaua a fost sub pământ s-a scris: Andrei Cristea închide tabela cu scorul 2-0 (82). Becali anticipa că Steaua îi va ciurui pe “câini”. Poveşti! Aseară a fost pe invers. Alexe şi Cristea, pac-pac, i-au ciuruit “câinii” pe ei.

"Antrenorul Stoichiţă este vinovat. Au fost peste noi la toate capitolele. Asta înseamnă că am fost chiar praf! O nimica toată, ne-au ciuruit. Trebuia să fie mai mare scorul! Ce să fac după această înfrângere? Eu cred că era normal să-l vedem pe Tătăruşanu în poartă. " - Gigi Becali

"Trebuia să le dăm cinci, şase. N-au avut nici o ocazie! Am pronosticat că vom câştiga cu 2-0, dar nu mă aşteptăm să dominăm aşa. Steaua nu a contat în atac. 100% e meritul lui Cornel Țălnar. Am bătut Steaua şi în tur, şi în retur, sigur vom lua titlul." - Cristi Borcea

"Am făcut în această seară cel mai prost meci de când am venit la Steaua. Meciul a fost urât, starea terenului a contribuit la acest lucru. Ne-am avântat şi am gafat din nou în defensivă. Nu pot fi supărat pe jucători, dar trebuie să luăm măsuri." - Mihai Stoichiţă

"Băieţii au dat dovadă de bărbăţie. Publicul a fost fantastic, vreau să aducem un număr cât mai mare de fani la stadion. Secretul e că, cu două zile înainte de meci, le-am pus fotbaliştilor o casetă cu meciul de acum două sezoane, când s-a făcut dreptate." - Cornel Ţălnar

Zeci de fani, arestaţi

Jandarmeria Capitalei a anunţat că înainte de meci 36 de suporteri stelişti au fost duşi la secţiile de poliţie, în urma a două altercaţii petrecute în sectorul 5. În jurul orei 16.00, jandarmii au intervenit în forţă în zona Pieţei Sebastian, unde au reţinut în jur de 30 de fani ai Stelei, care, după ce au ieşit şifonaţi din lupta cu dinamoviştii, au fost conduşi la secţia 19 pentru verificări. În acelaşi interval orar, alţi şase fani roş-albaştri care prezentau semne de violenţă au refuzat spitalizarea, dar au ajuns la aceeaşi secţie de poliţie. (Sursa: Libertatea - 18 martie 2010)

Autorităţile germane îi vor ajuta pe şomeri să conceapă mai puţini copii

Comisia pentru muncă şi sănătate din cadrul parlamentului landului german Bremen a propus ca cetăţenii aflaţi în şomaj să primească gratuit mijloace contraceptive, pentru a reduce numărul de sarcini întâmplătoare şi nedorite în rândul persoanelor cu venituri reduse.

În trecut, femeile puteau solicita de la autorităţi sume suplimentare pentru mijloace contraceptive. Acum, însă, dreptul la pastile contraceptive gratuite îl au doar femeile mai tinere de 20 de ani. Pentru restul femeilor, ajutorul prevede o sumă unică de 13,18 euro, în condiţiile în care pastilele contraceptive costă în medie 15 euro, iar un sterilet - între 150 şi 350 de euro.

Sociologul Cornelia Helfferich susţine că multe femei se confruntă cu serioase probleme în ceea ce priveşte planificarea familială. În afară de aceasta, în opinia expertei, la această problemă se adaugă şi lipsa unei atitudini responsabile din partea multor cupluri aflate în şomaj.

Unii specialişti afirmă că împăţirea gratuită de mijloace contraceptive pentru persoanele sărace va avea o influenţă pozitivă asupra economiei ţării. (Sursa: Libertatea - 18 martie 2010)

În fiecare minut, 24 de ore video sunt încărcate pe Youtube

Site-ul de videosharing Youtube a informat miercuri că, în fiecare minut este încărcat pe platforma sa echivalentul a 24 de ore de filmuleţe.

"Unde se va ajunge? La 30 de ore? La 36 de ore?", se întreabă Hunter Walk, de la Youtube, pe blogul grupului, subliniind că aceste cifre arată "rolul pe care-l joacă fragmentele video în comunicarea între oameni".

Grupul, foarte popular, deţinut de gigantul internet Google, anunţase că în fiecare minut sunt descărcate 20 de ore video, faţă de 15 în ianuarie. Potrivit site-ului, la mijlocul anului 2007, erau doar şase ore. Google a cumpărat Youtube în 2006 cu 1,65 miliarde de dolari, însă n-a reuşit încă să obţină profit. (Surse: Libertatea şi Youtube - 18 martie 2010)

La 55 de ani, Kevin Costner va deveni tătic pentru a şaptea oară

Kevin Costner este pe punctul de a-şi mări familia cu încă un membru!

Christine Baumgartner, actuala sotie a actorului, este din nou insarcinata. "Sotia mea va naste in iunie", a declarat fericit actorul.

Kevin Costner este casatorit cu fostul manechin german Christine Baumgartner, in varsta de 35 de ani, din 2004. Cei doi au impreuna doi baieti, in varsta de un an, respectiv doi ani.

Potrivit site-ului www.stirileprotv.ro actorul mai are trei copii din mariajul anterior cu o colega din facultate, Cindy Silva, de care a divortat in 1994. De asemenea, starul mai are un copil, Liam, in varsta de 11 ani, dintr-o relatie cu Bridget Rooney.

Nascut intr-o periferie saraca a orasului Los Angeles, in 1955, Costner, licentiat in stiinte economice, si-a inceput cariera in cinema la varsta de 27 de ani. Primele sale roluri memorabile au fost cel din "Silverado" (1985) si cel din adaptarea pentru marele ecran a serialului "Incoruptibilii" (1987).

In 1990 a aparut in western-ul epic "Dansand cu lupii", care a fost recompensat cu doua premii Oscar. (Surse: StirilePROTV şi ProCinema.ro - 18 martie 2010)

Mihai Trăistariu: «Vila mea de 800.000 € se va învârti după soare»

Cântăreţul îşi construieşte casa între Mamaia şi Năvodari:
Suprafaţă: 610 mp, 11 camere, living imens, lift transparent, balcon care va încercui toată casa, studio de înregistrări la subsol, garaj cu două locuri, curte cu gazon şi teren de joacă

Solistul a economisit ban pe ban, iar luna viitoare va demara construcţia vilei sale impozante, ce se va învârti după soare. Locuinţa, care-l va costa aproape un milion de euro, va avea 11 camere, studio de înregistrări, piscină în formă de inimă şi teren de joacă.

Cine spune că nu se câştigă bine din muzică, se înşală amarnic.

Mihai Trăistariu şi-a refuzat multe capricii, în cei 12 ani de carieră, iar acum se pregăteşte să-şi investească toate economiile într-o superbă vilă, pe malul mării.

Solistul îşi va vedea, în sfârşit, visul cu ochii, iar luna viitoare începe construcţia „paradisului verde", pe care şi-l doreşte de ani buni.

„Platforma rotativă trebuie adusă din Germania şi costă 300.000 de euro. În rest, terenul, construcţia şi mobilarea casei mai scot din buzunar cam 500.000. Sper ca până în toamnă să fie gata", a declarat Trăistariu, pentru Click!

Trăistariu se va mândri cu o louinţă luxoasă, demnă de o vedetă cu pretenţii, de la Hollywood. Încă nu s-a hotărât asupra stiului în care va fi mobilată, dar, în linii mari, ştie cum vrea să arate somptuoasa vilă.

„Va avea 11 camere, un living imens, un lift transparent şi în mijloc vreau să pun un palmier înalt de cinci metri. Şi curtea va fi plină de palmieri, iar iarna îi bag în casă. De asemenea, mai vreau ca în curte să am în miniatură un Turn Eiffel şi Piramidele", ne-a mai spus solistul.

Locuinţa este o prioritate pentru Mihai, acesta fiind şi motivul pentru care cântăreţul a amânat nunta cu logodnica sa, Ioana, până anul viitor.

Face duet cu Sofia Vicoveanca

Cum vocea îi permite să abordeze orice gen muzical, Trăistariu va lansa, peste trei săptămâni, un album de muzică populară, în colaborare cu Sofia Vicoveanca şi Laura Lavric.

„Sunt foarte solicitate melodiile populare la nunţi şi petreceri private. Cei de la casa de discuri, însă, nu mă lasă să mă îmbrac în straie populare. Aşa că voi aborda un stil clasi, cu o ie albă", ne-a mai povestit Mihai. (Sursa: Click.ro - 19 martie 2010)

HEAT, parfumul lui BEYONCE, i-a adus artistei 3 milioane de $ într-o lună!

Beyonce Knowles a câştigat în jur de 3 milioane de dolari într-o singură lună, din vânzările parfumului ei de debut: "Heat".

Astfel, primul parfum marca Beyonce a devenit cel mai bine vandut parfum in magazinele unde a fost vandut.

Dupa o aparitie exclusiva in New York, 72.000 de sticle de "Heat" au fost cumparate. Beyonce este in momentul de fata best-seller la Macy's, magazinul care a comercializat celebrul parfum.

Beyonce a declarat: "Sunt asa mandra de el. Am lucrat ceva timp la acest parfum. Am fost in turneu un an de zile. M-am intalnit cu multi fani. Nu am primit in viata mea asa multe complimente. "

"Creatorii l-au testat mult dar asta a fost testul meu! Fanii l-au iubit. Erau ceva de genul, "Imi place mult, mi-l voi lua, de ce nu a iesit inca pe piata? Trebuie sa-l am si eu!"" a declarat artista despre parfumul ei de suflet. (Sursa: ProFM - 19 martie 2010)

Micii afacerişti au încurcat-o!

Disperaţi, guvernanţii vor să le pună biruri noi pentru a aduce mai mulţi bani la bugetul de stat.

Scapă cine poate! Cam aşa poate fi tradus în limbaj de stradă proiectul de modificare a Codului Fiscal care stipulează impozitarea drastică a micilor întreprinzători.

Guvernanţii nu mai ştiu cum să ne stoarcă de bani. Dacă până acum impozitul forfetar viza doar firmele cu un profit de peste 35.000 de euro, de acum înainte şi companiile foarte mici, cu un venit anual sub acest plafon, vor fi obligate să dea statului mii de lei în fiecare an.

Cei mai afectaţi vor fi micii întreprinzători, care, chiar dacă nu se scaldă în banii obţinuţi din afacerile lor, vor plăti cel puţin 2.000 de lei anual drept... impozit forfetar. Listei cu afacerile taxate astfel i s-au adăugat încă 28 de servicii. Sunt buni de plată croitorii, patronii de baruri şi restaurante, coafezele, cizmarii, ceasornicarii, firmele de taxi şi de transport de persoane, cei care prestează servicii de cazare în hoteluri sau tabere, firmele de alimentaţie, de reparaţii, spălătoriile, companiile care se ocupă de activităţi de întreţinere corporală, de gestionare a sălilor de spectacole, bijutierii, vulcanizările, administratorii bâlciurilor şi ai parcurilor de distracţii.

O cafenea de lux va plăti şi 41.000 de lei

Noua lege prevede cuantumuri clare în funcţie de mărimea şi de plasarea spaţiului în care se desfăşoară afacerea.

Aşadar, proprietarii barurilor de la sate mai mici de 10 metri pătraţi ar putea plăti un impozit forfetar de minimum 2.000 de lei, în timp ce impozitul pentru o discotecă deţinută în mediul rural ar putea ajunge până la 34.200 de lei. Patronii cluburilor mari situate la oraş, dar care au venituri mai mici de 35.000 de euro, ar putea cotiza anual la stat cu până la 41.100 de lei. Asta în timp ce managerii de baruri, restaurante sau cafenele din zonele de lux ale oraşelor mari vor scoate din buzunare pentru impozitul forfetar între 8.900 de lei şi 41.100 de lei anual, în funcţie de suprafaţa ocupată. De asemenea, proprietarii de hoteluri cu o singură stea, cu 10 camere, vor plăti anual un impozit de 6.130 de lei, în timp ce pentru un hotel de 3 stele, cu 20 de camere, se poate ajunge la un impozit minim de 24.520 de lei.

Această nouă formă de impozit se va plăti în tranşe trimestriale, până la data de 25 a lunii următoare trimestrului pentru care se datorează impozitul.

Marian Cotoi, hair-stylist: «Noi nu facem aceiaşi bani în fiecare lună»

"Nu ştiu de unde să mai scoată bani şi trag tot pe noi! Cum să plăteşti impozit în funcţie de zona sau de spaţiul în care ai afacerea? Zona nu-ţi dictează neapărat profitul! Poţi să fii într- o zonă de lux şi să nu ai clienţi. În plus, nu se ia în considerare că noi nu facem aceiaşi bani în fiecare lună”.

Francesca Albu, patron de restaurant: «Sper să nu fiu pe lista neagră»

“De mai bine de un an tot vor să pună legea asta în aplicare şi să ne mai oblige să plătim nişte bani în plus la stat. Sper să scap totuşi şi să nu fiu pe lista neagră atunci când o să se aplice, pentru că eu deja plătesc impozit pe venit. Cred că vizaţi sunt cei care spun că nu au nici un fel de profit şi se fofilează să scape de dări”.

Laurenţiu Cherciu, patron de spălătorie: «Plătesc la stat 5.000 de euro pe an!»

Eu chiar şi fără impozitul ăsta forfetar plătesc la stat peste 20.000 de lei pe an, adică vreo 5.000 de euro. Şi asta pentru că lucrez curat, cu contracte, nu ca alţii... Păi, dacă mai bagă şi taxa aia de care vorbeşte toată lumea acum, ce o să facem?! Muncim doar ca să dăm bani la stat! Sper totuşi ca proiectul ăsta, care înţeleg că încă se discută la Guvern, să nu se pună în aplicare”.

Dan Andrei, patron de croitorie: «Nu mai ştiu pe ce să pună biruri»

“Sunt croitor de mai bine de 50 de ani, dar prăpăd ca acum nu a fost niciodată! Guvernanţii ăştia nu mai ştiu pe ce să pună biruri. Dar nimeni nu se gândeşte că, pe sărăcia asta, oamenilor nici nu le mai vine să meargă la croitor. Orice gospodină, dacă se străduieşte un pic, face un tiv sau se descurcă cu mici reparaţii”.

Ana Radu, creator de modă: «Sper să pun bani la ciorap»

“Pentru mine nu e o problemă gravă şi nu cred că o să mă afecteze prea tare. Nu depind de banii pe care îi fac cu afacerea mea, e mai mult un hobby - creez din plăcere. În plus, sper că până va intra în vigoare legea, voi putea să pun ceva bani la ciorap. Eu sunt încrezătoare că dacă se dovedeşte a fi prea greu de suportat, guvernanţii vor renunţa la proiectul normativ”. (Sursa: Libertatea.ro - 26 martie 2010)

A făcut un ou de Paşte gigant

Maestrul cofetar Silvian Miron din Constanţa s-a pregătit serios pentru Paşte cu un ou de ciocolată gigant, înalt de 2,5 metri.

Cofetarul a folosit pentru oul-gigant 650 de kilograme de ciocolată şi, pentru a întări construcţia, a utilizat materiale necomestibile - ca polyesterul sau chiar fier beton. Oul a fost conceput ca un loc de joacă pentru copii şi încap în el 15 micuţi sau chiar 11 adulţi mai scunzi.

Cofetarii au început să lucreze la acest ou în urmă cu câteva zile. L-au aşezat mai întâi pe un postament, iar ciocolata a fost turnată printr-un cofraj. Şi pentru că n-au vrut să se oprească aici, oul a fost pictat cu scene biblice. Gigantul de ciocolată va rămâne până de Paşte în cofetăria lui Silvian Miron din Constanţa. (Sursa: Libertatea.ro - 26 martie 2010)

Tânăra care şi-a hăcuit iubitul: «L-am omorât pentru că nu m-a pupat»

Cazul bărbatului din Baia Mare care a fost înjunghiat de 70 de ori, în noaptea de marţi spre miercuri, de logodnica sa i-a îngrozit chiar şi pe anchetatori. “L-am omorât pentru că nu m-a pupat”, a declarat fata.

Dorel Abrudan (36 de ani) şi Ioana Roman (22 de ani) erau logodiţi, dar prietenii acestora spun că nunta a fost întârziată de scenele de gelozie ale fetei, care îşi acuza iubitul de infidelitate. Marţi seara, vecinii i-au auzit certându-se, iar la un moment dat Ioana l-a atacat pe bărbat cu două cuţite, l-a ucis şi apoi a chemat poliţiştii. “L-a înjunghiat de 70 de ori, iar 30 dintre lovituri i-au perforat plămânii. Unul dintre cuţite i-a rămas înfipt în mâna stângă”, a declarat criminalistul Marian Băroian, care a adăugat că tânăra şi-a recunoscut ieri crima. Potrivit unor surse, anchetatorii au fost şocaţi de motivul pe care fata l-a invocat: “L-am omorât pentru că nu m-a pupat”. Ioana Roman, care este studentă la trei facultăţi, suferă de epilepsie şi în urmă cu trei ani a fost internată la Psihiatrie. Criminala va fi acum expertizată psihiatric.

Ieri, contul de messenger al fetei era încă deschis, iar prietenii ei s-au cutremurat când au găsit ultimul mesaj: “Cei care se iubesc au drept de viaţă şi de moarte unul asupra celuilalt”. Medicii sigheteni, care au consultat-o ieri, spun că tânăra le-a povestit cu lux de amănunte desfăşurarea faptelor. “Cei doi şi-au petrecut seara la un restaurant din Baia Mare, iar pe la miezul nopţii au ajuns la apartamentul mamei fetei. Acolo a început scandalul. S-au certat, dar la un moment dat totul părea că se liniştise. S-au dezbrăcat şi s-au aşezat în pat. Ioana a început să îl mângâie, însă bărbatul ar fi rămas indiferent. Atunci ea s-a enervat rău, a pus mâna pe un cuţit şi l-a înjunghiat pe Dorel până a obosit”, a declarat doctorul Vasile Lenghel, şeful secţiei de psihiatrie din cadrul spitalului din Sighet. Medicii au mai adăugat că reacţiile fetei sunt tipice unui bolnav de epilepsie.

«Era un băiat cuminte»

Dorel Abrudan (60 de ani), tatăl celui ucis, spune că băiatul lui era foarte cuminte. “Poate am fost eu un tată aspru când l-am educat. Mi-a spus că ea vrea doar să se mărite şi el nu ştia ce să facă. Eu i-am zis că el este cel care decide. Eu nu pot să hotărăsc pentru viaţa lui”. Prietenii motociclişti ai lui Dorel vor ieşi astăzi pe străzile din Baia Mare într-un marş în memoria tovarăşului lor.

Gelos, şi-a ucis soţia

Gelozia i-a luat minţile şi unui bărbat de 30 de ani din Sighişoara, Mureş, care şi-a înjunghiat soţia miercuri, apoi s-a omorât, aruncându-se în faţa trenului. Rudele spun că cei doi erau căsătoriţi de trei ani şi cred că bărbatul, gelos fiind, şi-a ucis nevasta pentru că se temea că-l înşală. (Sursa: Libertatea.ro - 26 martie 2010)

Bulgarii ne fură turiştii cu oferte ce pornesc de la 7 euro/noapte!

Patronii de hoteluri, pensiuni şi agenţii turistice din Bulgaria au venit la Târgul de Turism al României, ce se desfăşoară între 25 şi 28 martie la Romexpo, cu oferte incredibile, la care hotelierii de pe litoralul nostru nici nu s-ar gândi. În staţiunea Nisipurile de Aur, unele hoteluri, de trei stele, au preţuri de 7 euro/noapte pentru perioada 2 aprilie-10 mai, cu micul dejun inclus, potrivit incont.ro.

"Hotelierii bulgari au inteles mesajul crizei si s-au adaptat. In comparatie cu noi, la bulgari, perioada de early-booking tine pana la sfarsitul lunii aprilie si in unele cazuri pana in luna mai (n.r. la noi tine pana la 31 martie). Mai mult, discounturile sunt de 35%.", a declarat pentru incont.ro Lucian Badircea, directorul agentiei de turism Iri Travel.

Potrivit ministrului Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, preţurile practicate de hotelierii de pe litoralul nostru sunt destul de mari pentru ofertele pe care le au, iar o scădere a tarifelor va fi posibilă doar în condiţiile în care cererea va scădea: "Piaţa reglează preţurile. Atât timp cât există cerere, este foarte greu să convingi hotelierii români de pe litoral să lase la preţ", a declarat Udrea. (Surse: Libertatea.ro şi incont.ro - 26 martie 2010)

Feriţi-vă de "junk food"! Mâncarea aceasta este la fel de periculoasă ca heroina şi ţigările!

Ingrijorati de numarul mare al tinerilor care sufera de obezitate, cercetatorii din SUA lanseaza un avertisment serios: mancarea care abunda in grasimi si zahar da dependenta.

Astfel, se explica succesul restaurantelor de tip fast food in intreaga lume, dar si numarul mare de adolescenti obezi care populeaza la ora aceasta planeta. Specialistii au descoperit ca alimentele care se vand in astfel de locuri actioneaza asupra acelorasi centri ai placerii din creier precum drogurile si tutunul. Astfel, o data descoperit gustul de fast food, dat de combinatia fatala de zahar si grasimi, riscul de instalare a dependentei fata de aceste produse este major. Cercetatorii au dat acest verdict dupa ce au hranit mai multi cobai cu sunca, prajituri si carnati.

La scurt timp dupa mesele copioase, soriceii au dat semne de dependenta. “Este cel mai convingator studiu de pana acum care arata ca dependenta de droguri si obezitatea au acelasi mecanism neurologic” a declarat unul dintre autorii studiului, prof. Paul Kenny de la Scripps Research Institute din Florida. Mai mult, dupa ce nu au mai primit hrana nesanatoasa, cobaii ai refuzat sa manance. (Sursa: Perfecte.ro - 29 martie 2010)

Pacient, nevoit să sune la conducerea spitalului pentru a primi un pahar cu apă. A murit după 8 ore de chin

Un pacient în vârstă de 60 de ani, din Spitalul "Regina Maria" din Marea Britanie, care acuza dureri mari în piept, i-a cerut cu disperare un pahar cu apă asistentei, dar aceasta l-a refuzat. El şi-a folosit telefonul mobil pentru a suna la cabinetul medicilor, iar când un doctor se îndrepta către rezerva pacientului, asistenta l-a împiedicat să-l consulte, spunându-i medicului că acesta exagerează şi că toată ziua s-a tot văitat. După opt ore de la apel, omul a decedat.

Derek Sauter, în vârstă de 60 de ani, aimplorat-o pe asistenta Caroline Lowe să îi dea un pahar cu apă, dar aceasta a fost imună la rugăminţile lui disperate şi, mai mult de atât, l-a oprit pe medicul chemat de pacient prin telefon să-l consulte şi să-i acorde ajutor. După opt ore, bărbatul a murit în chinuri mari. El se internase cu o banală infecţie pulmonară.

Fiica lui Derek Sauter este în stare de şoc. Ea a cerut investigarea cazului şi demiterea asistentei. Ancheta este în curs de desfăşurare, dar Caroline Lowe încă mai merge la serviciu, fără nicio problemă. "Tatăl meu nu era pe moarte atunci când -sa internat în spital, dar comportamentul inuman al asistentei l-a ucis. Este foarte greu de suportat gândul că a murit singur, însetat şi speriat." (Sursa: CanCan.ro - 29 martie 2010)

Iată lista completă a câştigătorilor Premiilor Gopo 2010

Lungmetrajul "Politist, adjectiv"a castigat la gala Gopo 2010 cele mai importante trofee, printre care si premiul pentru cel mai bun film al anului.

La aceeasi categorie au mai fost nominalizate peliculele " Cea mai fericita fata din lume" (Radu Jude), "Concertul" (Radu Mihaileanu) si "Katalin Varga" (Peter Strickland).

Gazda serii, actorul Mihai Calin, s-a achitat cu brio de sarcina deloc usoara de prezentator al Galei Premiilor Gopo, cu mult sarm, umor, dar si cu o prezenta impozanta pe scena.

"Criticii vorbesc de un nou val al filmului romanesc. Eu nu sunt convins ca se poate vorbi de valuri, dar sunt convins că exista o elita efervescenta, care, in ultimele decenii, a reusit sa arate lumii valoarea filmului romanesc", a declarat ministrul Kelemen Hunor, conform Mediafax.

"Sincer, cred că am luat prea multe premii. Au fost filme foarte bune care nu au intrat in selectia oficiala. Sper ca, de aici incolo, sa producem si mai multe filme. Vreau sa multumesc CNC-ului meu", a declarat Corneliu Porumboiu la primirea premiului, iar Ministrul Culturii, Kelemen Hunor a fost cel care a inmanat premiul regizorului.

Vezi lista completa a castigatorilor celei de-a patra editie a galei Premiilor Gopo 2010.

Cel mai bun lungmetraj - "Politist, adjectiv" (Corneliu Porumboiu)

Cea mai buna regie - Corneliu Porumboiu ("Politist, adjectiv")

Cel mai bun scenariu - Corneliu Porumboiu ("Politist, adjectiv")

Cel mai bun actor in rol principal - Dragos Bucur ("Politist, adjectiv")

Cea mai buna actrita in rol principal - Hilda Peter ("Katalin Varga")

Cel mai bun actor in rol secundar - Vlad Ivanov ("Politist, adjectiv")

Cea mai buna actrita intr-un rol secundar - Luminita Gheorghiu ("Francesca")

Cel mai bun sunet - Dana Bunescu şi Cristinel Sirli ("Amintiri din Epoca de Aur")

Cel mai bun montaj - Ludo Troch ("Concertul")

Cea mai buna imagine - Marius Panduru ("Politist, adjectiv")

Cea mai buna muzica originala - Armand Amar ("Concertul")

Cea mai bună scenografie - Cristian Niculescu ("Concertul")

Cele mai bune costume - Svetlana Mihăilescu ("Calatoria lui Gruber")

Cel mai bun machiaj şi coafura - Dana Busoiu, Michelle Constantinidis ("Concertul")

Cel mai bun documentar - "Lumea văzută de Ion B." (Alexander Nanau)

Cel mai bun scurtmetraj - "Nunta lui Oli" (Tudor Jurgiu)

Premiul "Tanara speranta" - Andreea Bosneag ("Cea mai fericita fata din lume")

Premiul publicului pentru filmul cu cel mai mare succes de casa in anul 2009 - filmul-omnibus "Amintiri din Epoca de Aur", de Cristian Mungiu, Razvan Marculescu, Hanno Hoeffer, Ioana Uricaru si Constantin Popescu

Cel mai bun film european - "Gomorra", de Matteo Garrone

Totodata, in timpul galei au fost acordate premii speciale:

Premiul special Romanian Society of Cinematographers: Vivi Dragan Vasile ("Cealalta Irina")

Premiu special - Gina Stoica (etaloneur)

Premiul special pentru sprijinirea cinematografiei romane - ambasadorul Frantei la Bucuresti, Henri Paul

Premiul special pentru intreaga activitate: scenaristul Dumitru Carabat

Premiul pentru intreaga cariera: actrita Draga Olteanu Matei

Trofeele Gopo au fost realizate de sculptorul Adrian Ilfoveanu. Gala Premiilor Gopo urmeaza modelul galelor europene de gen, precum Premiile BAFTA (Marea Britanie), Premiile Cesar(Franta), Premiile Goya (Spania).

(Sursa: ProCinema.ro - 30 martie 2010)

Romsym Data IT Training Cultural ROMTOUR ENDO DERMA NIGHT PIZZA Curiero ANA PAN RODENTA VACANTA LA JUMBO MEGA OPTIK RusticArt-Sibiu
Link-uri recomandate:
www.gsp.ro
www.prosport.ro
www.sport.ro
www.cancan.ro
www.click.ro
www.libertatea.ro
www.evz.ro
www.acasa.ro
www.trilulilu.ro
www.ejobs.ro
www.kappa.ro
www.hotnews.ro
www.referat.ro
www.clopotel.ro
www.materiale-didactice.ro


Directoare web ClickLink.ro ACTIV - Birotica si papetarie Jocuri & Ghidul tau Web Federal - Director Web Promovare gratuita ClickMe - Director Web